Επειδη εχω ριξει ενα κουτι Εuromix παλια και περιπου 2 κουτια καινουργια καθως επισης και ενα κουτι Τordo 30 παλια και ενα κουτι καινουργια σας γραφω τις εντυπωσεις μου.
Το Euromix το παλιο την περασμενη Κυριακη θεριζε τις τσιχλες στα ορια του βεληνεκους του λειοκαννου, δηλαδη ως συνηθως. Καποια στιγμη και την ιδια μερα μου τελειωσαν τα παλια και δοκιμασα τα καινουργια. Δεν ηξερα για την αλλαγη και η ψυχολογια μου ηταν πολυ ανεβασμενη λογω των επιτυχιων. Τουφεκισα 2 συνεχομενα πουλια κοντα τα οποια ενω επεφταν εκαναν και τα δυο φτερο λιγο πριν πεσουν στο χωμα. Τα επομενα πουλια που τουφεκισα εδειχναν οτι ειχαν φαει την τουφεκια πετουσαν περιπου 200 μετρα, εκλειναν τα φτερα και επεφταν. Σε αλλα πουλια ειχα διπλωματα του πουλιου το οποιο οπως κατεβαινε εριχνε μια φτερουγισια και εμπαινε στο λογγο. Απο το καινουργιο κουτι πηρα το πολυ 1 πουλι στο χερι. Απεδωσα αυτη τη μερα ολες τις αποτυχιες σε αστοχιες δικες μου. Το επομενο πρωινο τα ξεκινησα απο το πρωι και πραγματι δουλευαν πολυ καλα στις μαυρες με ολα τα πουλια κεραυνοβολημενα. Με το που εβγαινε η μερα σκοτωνε με πολυ ζορι καινολα τα πουλια ζωντανα και γυρω στις 8 σταματουσε να δουλευει με τα συμπτωματα που εγραψα παραπανω. Την επομενη μερα παλι ξεκινημα και παλι επαληθευση της καταστασης.
Τα Τοrdo 30 τα παλια τα χρησιμοποιουσα παντα μετα τις 9 με πολυ καλα σκοτωματα σε μακρινες βολες. Με τα καινουργια πηρα καποια πουλια ψηλα και ειχα ομως πολλα ξεπουπουλιασματα και πουλια που ενω κατεβαιναν βαραγαν μια φτερουγισια και πεφταν στο λογγο. Και το Euromix και το Τordo το καινουργιο μου εδωσαν την εντυπωση ελλιπους διατρησης με τα φαινομενα να ειναι τραγικοτερα στο Εuromix παρα στο Tordo 30.
Οπως ειναι στημενο το τωρινο Euromix το περιμενω να αποδωσει σε στεγνους και λιγο κρυους καιρους, για μενα εχασε την αυρα που ειχε ως φυσιγγι σχεδον παντος καιρου, το δε Tordo 30 δειχνει να ζωριζεται λιγο περισσοτερο σε υγρασιες αποτι ζοριζοταν το παλιο.
Ελπιζω να μπορεσα να σας δωσω μια εικονα για το λογο απογοητευσης μου γιαυτα τα φυσιγγια. Επειδη εκφραζω την προσωπικη μου απιψη μονο θα ηθελα να ακουσω και αλλες εμπειριες σχετικα με αυτα τα φυσιγγια. Προσωπικα σας λεω οτι αν η εταιρεια δεν γυρισει στο παλιο γνωστο σεταπ εγω δεν προκειται να τα ξαναχρησιμοποιησω.