Εμπορικές γομώσεις-αλλαγές setup

Tολι παλι καλα που δε σου ειπε οτι δεν τα σημαδευες καλα!
Μου εχει τυχει και αυτο πολυ παλια σε μια αναλογη αλλαγη βελτιωσης
Φαντάζεσαι να μου έλεγε ...."μα κύριε αν είστε καψοφυσιγγης, δεν σας φτάινε τα φυσίγγια μας" .very funny.

Μάγκες να πω κάτι? Αν η αλλαγή στο euromix είναι το καψύλι από 688 σε 686 τότε είναι καθαρά θέμα του τι θεωρεί ο λαμπρο πιο ποιοτικό. Οικονομικοί λόγοι δεν υπάρχουν. Αν υπήρχαν οικονομικοί λόγοι θα πήγαινε σε πιο δυνατό καψύλι (και όχι σε πιο μαλακό όπως πήγαν τώρα) και θα κατέβαζαν την πυρίτιδα. Δεν ξέρω είμαι επιφυλακτικός ακόμα στον λόγο που άλλαξαν την συνταγή.

Εφόσον λεμε οτι σφαχτηκε φετινό φυσίγγι και υπάρχουν αυτες οι αλλαγες που ΔΕΝ είναι για οικονομικούς λόγους......
Ποιός μπορεί να είναι ο λόγος ;;;;

Για να γκρινιαζουμε και να έχουμε κάτι να γράφουμε.... Από βδομάδα που θα μπουν ελπίζω πουλιά θα δοκιμασω τα υπόλοιπα 8 κουτια ...φυσικά και θα έχω καβατζα μαζί μου και δεύτερο είδος φυσιγγίου

Για να γκρινιαζουμε και να έχουμε κάτι να γράφουμε.... Από βδομάδα που θα μπουν ελπίζω πουλιά θα δοκιμασω τα υπόλοιπα 8 κουτια ...φυσικά και θα έχω καβατζα μαζί μου και δεύτερο είδος φυσιγγίου
Κάνε μου μια χάρη ρε Τόλη και δοκίμασε μεγαλύτερη προσκόπευση! Να είσαι καλά...

Ασε Παυλο του βγικε του Τολι το κοριτσακι στο τηλ. και εχασε τα λογια του πιστευω..ha ha ha..llk.
Ασε Γιωργη το κοριτσακι παιζει να τα εκανε και πανω του με το που ακουσε το ονομα Τολις. Οπου ο Τολις παιρνει τηλεφωνο σε κυνηγομαγαζο η αντιπροσωπεια το προσωπικο τρεχει να κρυφτει. Η πρωτη Vinci camo στην Ελλαδα και η πρωτη V3 στην Ελλαδα εφτασαν νομιζεις τυχαια στα χερια του Τολι? Ξερεις τι τηλεφωνο επεσε μεχρι να πει ο αντιπροσωπος δωστη του να γλυτωσουμε?.sarcastic..ha ha ha.
Παιζει μεχρι και να βγαλει ο Lambro μια παρτιδα Τordo 30 με το παλιο καψουλι μεχρι να γλυτωσουν απο τη γκρινια του Τολι. .sarcastic.Ετσι ομως στο τελος ισως ωφεληθουμε και εμεις.ha ha ha.

Παυλο tordo tolis limited edition θα το ονομάσει μου είπε αχαχα
Κοίτα φίλε έπρεπε να τα ακούσουν λίγο...όταν ειπα ότι γκρινιαζουμε σε μεγάλο φόρουμ...κατευθείαν ήθελε να μάθει πιο για να το διαβάσουν!
Βασιλη θα το δοκιμασω...τοχα στο μυαλό μου και εγω

Αφού μας διαβάζουν πλέον και οι κατασκευαστες, δηλώνω απογοητευμένος που αλλάζει setup ενα τίμιο φυσίγγι......δύσκολα να γινόταν καλύτερο αφού στη τιμή του ήταν αξιοπρεπέστατο....
Δεν μπορώ να γίνω δοκιμαστης καθε νέου setup με τη τσέπη μου, θα αποζητήσω εναλλακτικες ,εμπιστευόμενος τις εμπειρίες των περισσότερο σχετικών συναδέλφων

Επειδη εχω ριξει ενα κουτι Εuromix παλια και περιπου 2 κουτια καινουργια καθως επισης και ενα κουτι Τordo 30 παλια και ενα κουτι καινουργια σας γραφω τις εντυπωσεις μου.
Το Euromix το παλιο την περασμενη Κυριακη θεριζε τις τσιχλες στα ορια του βεληνεκους του λειοκαννου, δηλαδη ως συνηθως. Καποια στιγμη και την ιδια μερα μου τελειωσαν τα παλια και δοκιμασα τα καινουργια. Δεν ηξερα για την αλλαγη και η ψυχολογια μου ηταν πολυ ανεβασμενη λογω των επιτυχιων. Τουφεκισα 2 συνεχομενα πουλια κοντα τα οποια ενω επεφταν εκαναν και τα δυο φτερο λιγο πριν πεσουν στο χωμα. Τα επομενα πουλια που τουφεκισα εδειχναν οτι ειχαν φαει την τουφεκια πετουσαν περιπου 200 μετρα, εκλειναν τα φτερα και επεφταν. Σε αλλα πουλια ειχα διπλωματα του πουλιου το οποιο οπως κατεβαινε εριχνε μια φτερουγισια και εμπαινε στο λογγο. Απο το καινουργιο κουτι πηρα το πολυ 1 πουλι στο χερι. Απεδωσα αυτη τη μερα ολες τις αποτυχιες σε αστοχιες δικες μου. Το επομενο πρωινο τα ξεκινησα απο το πρωι και πραγματι δουλευαν πολυ καλα στις μαυρες με ολα τα πουλια κεραυνοβολημενα. Με το που εβγαινε η μερα σκοτωνε με πολυ ζορι καινολα τα πουλια ζωντανα και γυρω στις 8 σταματουσε να δουλευει με τα συμπτωματα που εγραψα παραπανω. Την επομενη μερα παλι ξεκινημα και παλι επαληθευση της καταστασης.
Τα Τοrdo 30 τα παλια τα χρησιμοποιουσα παντα μετα τις 9 με πολυ καλα σκοτωματα σε μακρινες βολες. Με τα καινουργια πηρα καποια πουλια ψηλα και ειχα ομως πολλα ξεπουπουλιασματα και πουλια που ενω κατεβαιναν βαραγαν μια φτερουγισια και πεφταν στο λογγο. Και το Euromix και το Τordo το καινουργιο μου εδωσαν την εντυπωση ελλιπους διατρησης με τα φαινομενα να ειναι τραγικοτερα στο Εuromix παρα στο Tordo 30.
Οπως ειναι στημενο το τωρινο Euromix το περιμενω να αποδωσει σε στεγνους και λιγο κρυους καιρους, για μενα εχασε την αυρα που ειχε ως φυσιγγι σχεδον παντος καιρου, το δε Tordo 30 δειχνει να ζωριζεται λιγο περισσοτερο σε υγρασιες αποτι ζοριζοταν το παλιο.
Ελπιζω να μπορεσα να σας δωσω μια εικονα για το λογο απογοητευσης μου γιαυτα τα φυσιγγια. Επειδη εκφραζω την προσωπικη μου απιψη μονο θα ηθελα να ακουσω και αλλες εμπειριες σχετικα με αυτα τα φυσιγγια. Προσωπικα σας λεω οτι αν η εταιρεια δεν γυρισει στο παλιο γνωστο σεταπ εγω δεν προκειται να τα ξαναχρησιμοποιησω.

Παυλο έτσι ακριβώς για τα tordo... σίγουρα πουλιά και έπεφταν κοψοφτερα ή έκαναν φτερό πριν το χώμα και έπιαναν στο πρώτο πουρνάρι.
Οκ τα κοντινά έπεφταν...αλλα θα έτρωγαν ίσα με 10 σκάγια ΑΛΛΑ με πολλά αίματα.
Στις μακρινές με δυσκόλεψαν αφάνταστα να πάρω πουλί, ενώ την έτρωγε καθαρά...καργα ξεπουπουλιασματα

επειδη μεχρι τωρα τα τορντο τα πορτοκαλι δουλευουν μια χαρα δεν προβληματιζομαι.αν αργοτερα με το κρυο μου κανουν νερα θα αλλαχτουν με αριστον. αλλα προς το παρον δεν το σκεφτομαι
Εγω παντως Ευρυπιδη επαθα πλακα με τα πορτοκαλι(περσινη παρτιδα) σε πολυ κρυο θερμοκρασιες υπο το μηδεν,τελεια σκοτωματα και σε οριακες αποστασεις

Διαβάζω με έκπληξη το θέμα για τα euromix. Δεν έχω αγοράσει φέτος αλλά δεν μπορεί να είναι οικονομικοί οι λόγοι ρε παιδιά. Δεν έχει νόημα να είναι πιο φτηνό το 688 από το άλλο. Η ισχύς αλλάζει απλά. Έχει ένα φιλαράκι σαν μπαρούτι νομίζω.
Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, ο Ναυπλιώτης δεν είναι κανας τυχαίος και χτεσινός. Έχει και βλητικό σταθμό. Δεν μπορεί να έκανε μία αλλαγή και να μην δοκίμασε πρώτα. Εδώ λέμε ότι βρίσκουμε διαφορές και στις διαφορετικές συσκευασίες ίδιας μπαρούτης. Αλλάζει η παρτίδα μπορεί να αλλάξει και η "συνταγή". Εργοστάσια είναι. Έχουν κάποιες αποκλίσεις. Αλλά το εργοστάσιο προφανώς δοκιμάζει ένα φυσίγγι κάθε φορά που αρχίζει η παραγωγή για να μην έχει διαφορές με την προηγούμενη παραγωγή του.
Τι να πω. περίεργα πράγματα.

Ρε παιδιά αυτό με το φτερό λίγο πριν πέσει στο χώμα το αντιμετώπισα και με φυσίγγια άλλων εταιριών αυτές τις μέρες και κυρίως μετά τις 9 το πρωί που ανέβαινε ο ήλιος. Μήπως είναι θέμα συνθηκών;

Κοίτα φίλε έπρεπε να τα ακούσουν λίγο...όταν ειπα ότι γκρινιαζουμε σε μεγάλο φόρουμ...κατευθείαν ήθελε να μάθει πιο για να το διαβάσουν!
Δεν υπαρχει μεγαλυτερος φοβος απο την δυσφημηση για μια εταιρεια. Το κοστος ειναι πολυ μεγαλυτερο συνολικα απο το κοστος κατασκευης ενος συγκεκριμενου προιοντος που ισως προσπαθησουν να γλυτωσουν. Καλυτερα λεει ο λαος μας να σου βγει το ματι παρα τ'ονομα

Όπως κι αν το κρίνουμε, δείχνει να είναι γεγονός η αλλαγή στην απόδοση ενός φυσιγγιού που για πολλά χρόνια δεν είχε αστάθεια στη συμπεριφορά του....
Φταίει ο "μάγειρας", ο βλητικός σταθμός, η πυρίτιδα, το καψούλι ;;;; πάντως το feedback έρχεται από διαφορετικά μέρη ..

Back