Τη διαφορά θα την δει σε περισσότερα κρυαεγω λεω να μην ψαχνετε τιποτα. σημερα απογευματινο με τον μπαρη μου ο οποιος ριχνει τα πορτοκαλι 4-5 χρονια τωρα. του εδωσα λοιπον 3 φυσιγγια φετεινη παρτιδα απο τα δικα μου και του περασανε 3 τσιχλες σχετικα ψηλα και τις καπνι
Πρωτα τι εβαζε; Νομιζω Giovanni αν δεν κανω λαθος. Τον Giovanni τωρα τον παραγει ο ιδιοςαλαξε και συγκετρωτιρα και εβαλε τον gt αποτην ιδια εταιρια
Στο tordo 32 εχει gt.τωρα απο giovanni για το euromix tordo30 δεν ξερω.Πρωτα τι εβαζε; Νομιζω Giovanni αν δεν κανω λαθος. Τον Giovanni τωρα τον παραγει ο ιδιος
το πορτοκαλι στο κρυο και συγκεκφιμενα απο 5 βαθμους και κατω παντα ειχε θεμα και τη κυριακη με φετεινη παρτιδα ευρωμιξ 8-9 τις κατεβαζε απο αρκετα ψηλα. μονο μια ζωντανη ειχε. να σημειωσω οτι το ευρωμιξ εγω το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι. απλα λεω αυτο που ειδαΤη διαφορά θα την δει σε περισσότερα κρυα
γατι?το πορτοκαλι στο κρυο και συγκεκφιμενα απο 5 βαθμους και κατω παντα ειχε θεμα και τη κυριακη με φετεινη παρτιδα ευρωμιξ 8-9 τις κατεβαζε απο αρκετα ψηλα. μονο μια ζωντανη ειχε. να σημειωσω οτι το ευρωμιξ εγω το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι. απλα λεω αυτο που ειδα
Διαβάζω με έκπληξη το θέμα για τα euromix. Δεν έχω αγοράσει φέτος αλλά δεν μπορεί να είναι οικονομικοί οι λόγοι ρε παιδιά. Δεν έχει νόημα να είναι πιο φτηνό το 688 από το άλλο. Η ισχύς αλλάζει απλά. Έχει ένα φιλαράκι σαν μπαρούτι νομίζω.
Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, ο Ναυπλιώτης δεν είναι κανας τυχαίος και χτεσινός. Έχει και βλητικό σταθμό. Δεν μπορεί να έκανε μία αλλαγή και να μην δοκίμασε πρώτα. Εδώ λέμε ότι βρίσκουμε διαφορές και στις διαφορετικές συσκευασίες ίδιας μπαρούτης. Αλλάζει η παρτίδα μπορεί να αλλάξει και η "συνταγή". Εργοστάσια είναι. Έχουν κάποιες αποκλίσεις. Αλλά το εργοστάσιο προφανώς δοκιμάζει ένα φυσίγγι κάθε φορά που αρχίζει η παραγωγή για να μην έχει διαφορές με την προηγούμενη παραγωγή του.
Τι να πω. περίεργα πράγματα.
Αυτό που σκέφτομαι είναι μη τυχόν τον ενημέρωσε η nobelsport ότι άλλαξε η σύσταση της πυρίτιδας και τραβάει καλύτερα με αυτό το καψούλι.Εχουμε τοσους καλους ιδιογομωτες στο φορουμ ας μας εξηγησει καποιος τι περιμενουμε σε μια τετοια μεταβολη.
Ας μου εξηγησει καποιος πως ειναι δυνατον α αλλαξει ενας κατασκευαστης το καψουλι και στα 3 μεγαλης καταναλωσης τσιχλιφυσιγγα του? Δηλαδη ηταν και στα τρια ασχημο το σεταπ και αποφασισε να το βελτιωσει χρησιμοποιωντας και στα 3 αλλο καψουλι; Και ο βλητικος σταθμος εβγαλε λαδι τα αποτελεσματα;
Αυτο το σκεφτηκα κι εγω. Ομως το Tordo30 γεμιζεται με D20. Αν σλλαξε τη συσταση σε ολες τις μπαρουτες της παω πασσο, το αποτελεσμα ομως οπως δειχνει ειναι ασχημο και για τη Lambro και για την NSIΑυτό που σκέφτομαι είναι μη τυχόν τον ενημέρωσε η nobelsport ότι άλλαξε η σύσταση της πυρίτιδας και τραβάει καλύτερα με αυτό το καψούλι.
Δεν ξέρω τι να πω. Θα πάρω και γω από περιέργεια καινούρια euromix να δοκιμάσω!
Σε κανενα αν δεν κανω λαθοςΗ NSI ρε παίδες σε ποιο φυσίγγι της χρησιμοποιεί την D20;.xm.
Έχει διαφορά Τόλη...αλλά μην ξεχνάς ότι το F2 είναι και πιο ''φορτωμένο'' σε σκάγια σε σχέση με το tordο...Σημερα εριξα με νέας φουρνιας lambro tordo 30. Αν και τα πουλιά τα πήρα ...ήταν και κοντινά μου φάνηκαν κάπως πιο αργά. Βρεχω 2 περιοδικά και ρίχνω ...68 σελίδες το tordo 9αρι, 86 σελίδες το B&P F2 9αρι (34γρμ) και ήταν και πιο γρήγορο στο στόχο. Απόσταση βολής 35μ
....μμμμ δεν μου άρεσε αυτό που είδα, σε κάνα μακρινό θα βγάλω καλύτερο συμπέρασμα
Πάντως και πέρσι τον Γενάρη-Φλεβάρη, που έριξα μια παρτίδα tordo 30 στα κιχλοκότσυφα, με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα, τα ίδια ακριβώς υλικά είχαν...
Και παλαιότερα το Euromix και το tordo 32 με 686 καψούλι το γέμιζε και με βύσμα GT...Σασ το ειχα πει αλλαξε τα φυσηγγια του καψουλια απο 688/686 και συγκετρ....απο Giovanni σε gt21.ξεχαστε το euromix/tordo32/30.οποσ τα γνωριζατε καλεσ δοκιμεσ
Δηλαδη Σπυρο εννοεις οταν το euromix ειχε τον χαμηλο παφηλα; Γιατι αν ειναι ετσι,να παω να φορτωσω!!Και παλαιότερα το Euromix και το tordo 32 με 686 καψούλι το γέμιζε και με βύσμα GT...
Μπιλ την απαντηση την εχουμε αυτη ηδη. Απο περιεργεια κρατα μου δυο φυσιγγια ομως. Θα παρω ενα κουτι απο την νεα παρτιδα να τα συγκρινω.Ψάξε-ψάξε , βρήκα μερικά ακόμη Euromix από περυσινή παρτίδα.....όποιος μπορεί να "διαβάσει" το περιεχόμενο και να κάνει την άμεση σύγκριση με την εφετινή παραγωγή, του τα διαθέτω.....