Καλοτάξιδο ...πολύ ωραία φάσηΚαλημέρα,το καινούργιο μου σκαφάκι και δύο ψαράκια από μια διήμερη απόδραση με τη γυναίκα μου στον Πόρο τον Αύγουστο!!!View attachment 91131View attachment 91132View attachment 91133View attachment 91135
Να'σαι καλά φίλε μου!!!Καλοτάξιδο ...πολύ ωραία φάση
Καλοτάξιδο να είναι και να χαίρεσαι κάθε βόλτα ή ψάρεμα!!!!Καλημέρα,το καινούργιο μου σκαφάκι και δύο ψαράκια από μια διήμερη απόδραση με τη γυναίκα μου στον Πόρο τον Αύγουστο!!!View attachment 91131View attachment 91132View attachment 91133View attachment 91135
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!Καλοτάξιδο να είναι και να χαίρεσαι κάθε βόλτα ή ψάρεμα!!!!
Καλοταξιδο φιλε, να το χαρεις οπως θελεις!Καλημέρα,το καινούργιο μου σκαφάκι και δύο ψαράκια από μια διήμερη απόδραση με τη γυναίκα μου στον Πόρο τον Αύγουστο!!!View attachment 91131View attachment 91132View attachment 91133View attachment 91135
Μπραβο ρε Κυριακο! Όποτε βουτηξεις θα το παρεις το μαυρο. Ρηχοπατιας κατα τα αλλα...
Ναι Σπύρο, την έχω βιδώσει πάνω στο σώμα της σημαδούρας.Μπραβο ρε Κυριακο! Όποτε βουτηξεις θα το παρεις το μαυρο. Ρηχοπατιας κατα τα αλλα...
Την βαση της σημαιας πως την στηριξες στην σημαδουρα φιλε, την τρυπησες?
Πολύ ωραία ψάρια!!!