Εξορμήσεις με ψαροτούφεκο

Χθες το μενού είχε βουτιά...
View attachment 91469
Σήμερα light jigging...
View attachment 91470
Μπραβο ρε Κυριακο! Όποτε βουτηξεις θα το παρεις το μαυρο. Ρηχοπατιας κατα τα αλλα...
Την βαση της σημαιας πως την στηριξες στην σημαδουρα φιλε, την τρυπησες?

Μπραβο ρε Κυριακο! Όποτε βουτηξεις θα το παρεις το μαυρο. Ρηχοπατιας κατα τα αλλα...
Την βαση της σημαιας πως την στηριξες στην σημαδουρα φιλε, την τρυπησες?
Ναι Σπύρο, την έχω βιδώσει πάνω στο σώμα της σημαδούρας.
Παλιά την κολλούσα μόνο με sika αλλά δεν την έβγαζε τη χρονιά, τώρα την κόλλησα πρώτα, μετά τη βίδωσα και απο πανω έβαλα κι άλλη sika για στεγανοποίηση.

20250129_141248.jpg

Για ένα χρόνο αποχή καλά τα πήγα

Είχα και μια αστοχία σε λαυρακι πρέπει να αλλαξε νησί

Παίξανε και κάποια συναγριδακια αλλά ήταν μονα ψάρια 1-2 κιλά χωρίς καμία διάθεση να έρθουν σε καρτέρι ίσως πρωί πρωί να είχαν άλλη συμπεριφορά.

Πολλα ψάρια για την εποχή και ζεστά νερά

έστησα το 90αρι με 2 επί 14 πάθος τα κόκκινα βέργα 6.5 λόγο αφιενα να μην ζορίζομαι αλλά μάπα Τελείως τζουφια λάστιχα θα τα βγαλω

(Μπεκάτσες μπορείτε να πάτε να μηθειτεγα)

View attachment 95411

Παίξανε και κάποια συναγριδακια αλλά ήταν μονα ψάρια 1-2 κιλά χωρίς καμία διάθεση να έρθουν σε καρτέρι ίσως πρωί πρωί να είχαν άλλη συμπεριφορά.

έστησα το 90αρι με 2 επί 14 πάθος τα κόκκινα βέργα 6.5 λόγο αφιενα να μην ζορίζομαι αλλά μάπα Τελείως τζουφια λάστιχα θα τα βγαλω

Αμα βρηκες και καταφερες και το μυλοκοπι σου μια χαρα Νικο
Και στα ταιρια τους φιλε

View attachment 95411

Ωραίος!!

Πήγα κι εγώ με το φιλαράκι μου το περασμένο Σάββατο. 15 βαθμούς η θάλασσα, πολύ κρύα για την εποχή, σχεδόν καλοκαιρινή κίνηση ψαριών όμως...
View attachment 95412
Μπραβο Κυριακο μου και στα ταιρια του φιλε μου .love.

Ο πανω σας βασανισε εε;

View attachment 95411

Μπραβο ρε Νικο, ωραιοτατη ψαρια! Κ οι σηκιοι πολυ καλοι!
Γιατι ενα χρονο αποχη ρε φιλε?
Πήγα κι εγώ με το φιλαράκι μου το περασμένο Σάββατο. 15 βαθμούς η θάλασσα, πολύ κρύα για την εποχή, σχεδόν καλοκαιρινή κίνηση ψαριών όμως...
View attachment 95412
Μπραβο ρε Κυριακο! Πολυ χοντρος ο κατω ρε φιλε, ειχε κανα δικιλο χταποδι μεσα?
Εχει πεσει τοσο η θερμοκρασια της θαλασσας κατω? Εδω, Ηπειρο, το 15αρι ειναι νορμαλ για την εποχη αλλα τωρα εχει 16-17.

Back