Αιώνια αυτού η μνήμη.pop.Alex είναι ακριβώς δίπλα στην Ηγουμενίτσα, η παραλία λέγεται στου πεθαμενου!
Απο τι πέθανε ο μακαρίτης ; απο ρήξη μεσοσπονδύλιου δίσκου ;Alex είναι ακριβώς δίπλα στην Ηγουμενίτσα, η παραλία λέγεται στου πεθαμενου!
Απο τι πέθανε ο μακαρίτης ; απο ρήξη μεσοσπονδύλιου δίσκου ;
Μπράβο εξαιρετική ψαριατελευταία μέρα χθες πριν την απαγόρευση του Μαίου μας βρήκε με τον φίλο μου τον Τόλη να πίνουμε καφεδάκι το ξημέρωμα στην ακρογιαλιά. Η ατμόσφαιρα ζεστή πολύ, πέσαμε κατά τις 7:30 και στο πρώτο καρτέρι μια μισόκιλη τσιπούρα ήρθε να μου πει καλημέρα. Λέω καλά ξεκινήσαμε...για 2 ώρες δεν είδα ούτε λέπι. Μου λέει το φιλαράκι να ανοιχτούμε στην αποχή όπως και κάναμε...πρώτη βουτιά εκεί και στο τέλος της άπνοιας βλέπω μια 3κιλη τσίπουρα να με προσεγγίζει, κρατιέμαι λίγο ακόμη αν και οι διαφραγματικοί χτυπάνε και τις κάνω βολή με το που μπήκε στο βεληνεκές, Η βολή ήταν στα 6 μέτρα σχεδόν και βρήκε το ψάρι στην ουρά και με 2 καλά χτυπήματα πέταξε την βέργα και χάθηκε στο μπλέ...Ψυχολογία σκατά...λίγο παρακάτω 2 συναγρίδες και ένας σηκιός ήταν ακατάδεκτοι, και το φιλαράκι μου αστοχεί σε ένα τεσσάρη ροφό λίγο μετά...Πάμε του λέω παραλία να αράξουμε γιατί δεν θέλει να δώσει η κυρά σήμερα ψάρι κατευθυνόμενοι προς τα έξω σε μια κοντινή χωρίς πρόσβαση παραλία βλέπουμε ένα μπουλούκι με σαργούς να χαλαρώνουν στα ρηχά. Με το που μας πήραν χαμπάρι χώθηκαν στα βράχια. Πάμε μου λέει τρύπα τρύπα. Στην πρώτη βουτιά μου εντοπίζω έναν και την στιγμή που πάω να ρίξω βλέπω δίπλα μου 2 κωλοχτύπες...γάμα το σαργό λέω και της μαζεύω. Λίγο παραδίπλα άλλη μια και ψάξε ψάξε τώρα πρέπει να σηκώσω το μισό σουπερμάρκετ με τα λιγκουίνι ....
Τελικά ψάρια μπορεί να μην ήθελε να μας δώσει αλλά δεν μας άφησε παραπονεμένους....
Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!
Ωραίος Κώστα! Οι κωλοχτύπες συνηθίζουν να κοπαδιάζουν έτσι?τελευταία μέρα χθες πριν την απαγόρευση του Μαίου μας βρήκε με τον φίλο μου τον Τόλη να πίνουμε καφεδάκι το ξημέρωμα στην ακρογιαλιά. Η ατμόσφαιρα ζεστή πολύ, πέσαμε κατά τις 7:30 και στο πρώτο καρτέρι μια μισόκιλη τσιπούρα ήρθε να μου πει καλημέρα. Λέω καλά ξεκινήσαμε...για 2 ώρες δεν είδα ούτε λέπι. Μου λέει το φιλαράκι να ανοιχτούμε στην αποχή όπως και κάναμε...πρώτη βουτιά εκεί και στο τέλος της άπνοιας βλέπω μια 3κιλη τσίπουρα να με προσεγγίζει, κρατιέμαι λίγο ακόμη αν και οι διαφραγματικοί χτυπάνε και τις κάνω βολή με το που μπήκε στο βεληνεκές, Η βολή ήταν στα 6 μέτρα σχεδόν και βρήκε το ψάρι στην ουρά και με 2 καλά χτυπήματα πέταξε την βέργα και χάθηκε στο μπλέ...Ψυχολογία σκατά...λίγο παρακάτω 2 συναγρίδες και ένας σηκιός ήταν ακατάδεκτοι, και το φιλαράκι μου αστοχεί σε ένα τεσσάρη ροφό λίγο μετά...Πάμε του λέω παραλία να αράξουμε γιατί δεν θέλει να δώσει η κυρά σήμερα ψάρι κατευθυνόμενοι προς τα έξω σε μια κοντινή χωρίς πρόσβαση παραλία βλέπουμε ένα μπουλούκι με σαργούς να χαλαρώνουν στα ρηχά. Με το που μας πήραν χαμπάρι χώθηκαν στα βράχια. Πάμε μου λέει τρύπα τρύπα. Στην πρώτη βουτιά μου εντοπίζω έναν και την στιγμή που πάω να ρίξω βλέπω δίπλα μου 2 κωλοχτύπες...γάμα το σαργό λέω και της μαζεύω. Λίγο παραδίπλα άλλη μια και ψάξε ψάξε τώρα πρέπει να σηκώσω το μισό σουπερμάρκετ με τα λιγκουίνι ....
Τελικά ψάρια μπορεί να μην ήθελε να μας δώσει αλλά δεν μας άφησε παραπονεμένους....
Μπραβο σας Κωστα.τελευταία μέρα χθες πριν την απαγόρευση του Μαίου μας βρήκε με τον φίλο μου τον Τόλη να πίνουμε καφεδάκι το ξημέρωμα στην ακρογιαλιά. Η ατμόσφαιρα ζεστή πολύ, πέσαμε κατά τις 7:30 και στο πρώτο καρτέρι μια μισόκιλη τσιπούρα ήρθε να μου πει καλημέρα. Λέω καλά ξεκινήσαμε...για 2 ώρες δεν είδα ούτε λέπι. Μου λέει το φιλαράκι να ανοιχτούμε στην αποχή όπως και κάναμε...πρώτη βουτιά εκεί και στο τέλος της άπνοιας βλέπω μια 3κιλη τσίπουρα να με προσεγγίζει, κρατιέμαι λίγο ακόμη αν και οι διαφραγματικοί χτυπάνε και τις κάνω βολή με το που μπήκε στο βεληνεκές, Η βολή ήταν στα 6 μέτρα σχεδόν και βρήκε το ψάρι στην ουρά και με 2 καλά χτυπήματα πέταξε την βέργα και χάθηκε στο μπλέ...Ψυχολογία σκατά...λίγο παρακάτω 2 συναγρίδες και ένας σηκιός ήταν ακατάδεκτοι, και το φιλαράκι μου αστοχεί σε ένα τεσσάρη ροφό λίγο μετά...Πάμε του λέω παραλία να αράξουμε γιατί δεν θέλει να δώσει η κυρά σήμερα ψάρι κατευθυνόμενοι προς τα έξω σε μια κοντινή χωρίς πρόσβαση παραλία βλέπουμε ένα μπουλούκι με σαργούς να χαλαρώνουν στα ρηχά. Με το που μας πήραν χαμπάρι χώθηκαν στα βράχια. Πάμε μου λέει τρύπα τρύπα. Στην πρώτη βουτιά μου εντοπίζω έναν και την στιγμή που πάω να ρίξω βλέπω δίπλα μου 2 κωλοχτύπες...γάμα το σαργό λέω και της μαζεύω. Λίγο παραδίπλα άλλη μια και ψάξε ψάξε τώρα πρέπει να σηκώσω το μισό σουπερμάρκετ με τα λιγκουίνι ....
Μπράβο ρε φίλε !τελευταία μέρα χθες πριν την απαγόρευση του Μαίου μας βρήκε με τον φίλο μου τον Τόλη να πίνουμε καφεδάκι το ξημέρωμα στην ακρογιαλιά. Η ατμόσφαιρα ζεστή πολύ, πέσαμε κατά τις 7:30 και στο πρώτο καρτέρι μια μισόκιλη τσιπούρα ήρθε να μου πει καλημέρα. Λέω καλά ξεκινήσαμε...για 2 ώρες δεν είδα ούτε λέπι. Μου λέει το φιλαράκι να ανοιχτούμε στην αποχή όπως και κάναμε...πρώτη βουτιά εκεί και στο τέλος της άπνοιας βλέπω μια 3κιλη τσίπουρα να με προσεγγίζει, κρατιέμαι λίγο ακόμη αν και οι διαφραγματικοί χτυπάνε και τις κάνω βολή με το που μπήκε στο βεληνεκές, Η βολή ήταν στα 6 μέτρα σχεδόν και βρήκε το ψάρι στην ουρά και με 2 καλά χτυπήματα πέταξε την βέργα και χάθηκε στο μπλέ...Ψυχολογία σκατά...λίγο παρακάτω 2 συναγρίδες και ένας σηκιός ήταν ακατάδεκτοι, και το φιλαράκι μου αστοχεί σε ένα τεσσάρη ροφό λίγο μετά...Πάμε του λέω παραλία να αράξουμε γιατί δεν θέλει να δώσει η κυρά σήμερα ψάρι κατευθυνόμενοι προς τα έξω σε μια κοντινή χωρίς πρόσβαση παραλία βλέπουμε ένα μπουλούκι με σαργούς να χαλαρώνουν στα ρηχά. Με το που μας πήραν χαμπάρι χώθηκαν στα βράχια. Πάμε μου λέει τρύπα τρύπα. Στην πρώτη βουτιά μου εντοπίζω έναν και την στιγμή που πάω να ρίξω βλέπω δίπλα μου 2 κωλοχτύπες...γάμα το σαργό λέω και της μαζεύω. Λίγο παραδίπλα άλλη μια και ψάξε ψάξε τώρα πρέπει να σηκώσω το μισό σουπερμάρκετ με τα λιγκουίνι ....
Τόσο ωραίες είναι; Και από αστακό και καραβίδα;
Ελα βγάλε και τα δικά σου ......Μπράβο φιλαράκι και άξιοι αλλά και πολύ τυχεροί να βρεις τόσες κωλοχτυπες μέρα είναι σαν να έπιασες το τζόκερ!οτι πιο νόστιμο έχω φάει από θαλασσινα
Και ο κάβουρας ακόμα ανώτερος αλλά και ο σκορπιός στα κάρβουνα.Γώργο απίστευτα ωραίος μεζές.Για μένα πάνω απ απ αυτά που λες.
Σκιαζομαι το κακό το μάτι!!!!!Ελα βγάλε και τα δικά σου ......