Με τον ιο μπορεί και να το γλυτώσει.Απο Ελλάδα θα σε πιάσει τελωνείο.
Kicks buck kicker XF μονόδρομος για δράμια και σφιχτές τουφεκιές...Για την impala plus τι τσοκ προτείνεται για δράμια?με το φουλ το δικό της στα 45 μέτρα τα ανοίγει πολύ.
To 3αρι το δοκίμασες;Για την impala plus τι τσοκ προτείνεται για δράμια?με το φουλ το δικό της στα 45 μέτρα τα ανοίγει πολύ.
Δεν είναι μόνο εμφάνιση στα σίγουρα καθότι τα νίκελ είναι ανοξύδωτα.έχουν κάποια διαφορά τα Gemini τα νίκελ με τα μαύρα η είναι μόνο θέμα εμφάνισης;
Γνωστός μου που έχει και τα νίκελ και τα μαύρα και δοκιμάζει σε πίνακες λόγω ιδιογομωσης,έχει πει πως τα νίκελ έχουν καλύτερες συγκεντρώσεις,πλέον όμως δεν υπάρχουν...έχουν κάποια διαφορά τα Gemini τα νίκελ με τα μαύρα η είναι μόνο θέμα εμφάνισης;
Kαλησπερα, ο κατασκευαστής λέει ότι έχουν ίδια ακριβώς απόδοση, αλλά το μισό βάρος.Να ρωτήσω κάτι αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τη διαφορά έχουν τα brain titanium από τα άλλα τα brain. Έχουν να κάνουν με καλύτερη κατανομή. Ευχαριστώ
Φίλε μου σε ένα παλιό beretta 686 που το έχουμε δοκιμάσει το U0 κυριολεκτικά το μεταμόρφωσε προς το πολύ καλύτερο βλητικα ,πλέον από το όπλο δεν βγαίνει από επάνω ,το έχει κολλήσει με ηλεκτροκόλληση ο κολλητός .Είχαμε πάει στη maxgear λίγο πριν κλείσει και το είχε πάρει και σε φοβερή τιμή,εάν δεν κάνω λάθος κάνα 80αρι ,τώρα για να το φέρεις απ'εξω πάει πολύ νομίζω και δεν ξέρω εάν στέλνει και Ελλάδα .Πάντως το συγκεκριμένο τσοκ από τα 15 μέχρι τα 30 35 σκουπίζει .Εχει δουλεψει κανεις muler τσοκ θελω γνωμες αν υπαρχουν
Έχεις βρει να αγοράσεις απο έξω ;Φίλε μου σε ένα παλιό beretta 686 που το έχουμε δοκιμάσει το U0 κυριολεκτικά το μεταμόρφωσε προς το πολύ καλύτερο βλητικα ,πλέον από το όπλο δεν βγαίνει από επάνω ,το έχει κολλήσει με ηλεκτροκόλληση ο κολλητός .Είχαμε πάει στη maxgear λίγο πριν κλείσει και το είχε πάρει και σε φοβερή τιμή,εάν δεν κάνω λάθος κάνα 80αρι ,τώρα για να το φέρεις απ'εξω πάει πολύ νομίζω και δεν ξέρω εάν στέλνει και Ελλάδα .Πάντως το συγκεκριμένο τσοκ από τα 15 μέχρι τα 30 35 σκουπίζει .
ΒαροςΝα ρωτήσω κάτι αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τη διαφορά έχουν τα brain titanium από τα άλλα τα brain. Έχουν να κάνουν με καλύτερη κατανομή. Ευχαριστώ
Σε ευχαριστώΒαρος
Μήπως εχει κανείς γνωμη_γνωση για το τσοκ γαλοπουλας της kicks για κυνηγι λαγου?θα είναι πιο συγκεντρωτικο από το buck kicker xfull?Σε ευχαριστώ
Είναι τσοκ φρενου?Μήπως εχει κανείς γνωμη_γνωση για το τσοκ γαλοπουλας της kicks για κυνηγι λαγου?θα είναι πιο συγκεντρωτικο από το buck kicker xfull?