Έχεις απόλυτο δικιο Γιάννη...Παίδες σόρρυ κιόλας αλλά λίγος σεβασμός προς αυτά τα πρόσωπα δε βλάπτει ίσα ίσα μάλιστα.....
Δηλαδη Γιαννη απο αυτον τον χαβαλε αυτο το συμπερασμα εβγαλες εσυ; οτι υπαρχει ελλειψη σεβασμου?Παίδες σόρρυ κιόλας αλλά λίγος σεβασμός προς αυτά τα πρόσωπα δε βλάπτει ίσα ίσα μάλιστα.....
Ναι φίλεέτσι το εξέλαβα για αυτό κ ζητάω κ συγνώμη εξ αρχής....Δηλαδη Γιαννη απο αυτον τον χαβαλε αυτο το συμπερασμα εβγαλες εσυ; οτι υπαρχει ελλειψη σεβασμου?
Λαθος το εξελαβες φιλε αλλα δεν πειραζει, ολα οκ.Ναι φίλεέτσι το εξέλαβα για αυτό κ ζητάω κ συγνώμη εξ αρχής....
Κώστα αν είναι πιο ανοιχτό σίγουρα είναι το skeet eu το οποίο είναι πιο ανοιχτό απο τον κύλινδρο,,θα τσεκάρωΠαύλο πήγαινε απορία Με τα τσοκ, πρώτη σελίδα . Τα έχει μέτρησει ο Άρης. 18,7 στον 18,6 αυλό. Εγώ έχω μετρήσει 18,8 αλλά μπορεί να είναι λάθος. Σίγουρα πάντως είναι πιο ανοιχτό από 5αρι. Καί ναι στα 28 μέτρα γεμίζει πολύ καλά όλο τον πίνακα με 8αρια.Το δοκίμασα τις προάλλες με τον zamorano αλλά ο λακαμας δεν έβγαλα φωτογραφία. Ξεχασα, είναι από Optima hp
Υπάρχουν εδώ στην Ελλάδα
Υπάρχουν εδώ στην Ελλάδα
Τι υπόσχονται αυτάΝαι τα είδα σε μια ομάδα στο φβ. Τα έχει η μπαλακου ευφροσύνη. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί δεν τα είχα ξαναδεί πουθενά
Τι υπόσχονται αυτά
ενδιαφέρον !
κατά πάσα πιθανότητα τουρκικης κατασκευής "βαφτισμένα" στη Σουηδία
Για κάποιο λόγο, χωρίς να έχω γνώση τελείως από διαίσθηση, κι μένα τούρκικα μου κάνουνκατά πάσα πιθανότητα τουρκικης κατασκευής "βαφτισμένα" στη Σουηδία
κατά πάσα πιθανότητα τουρκικης κατασκευής "βαφτισμένα" στη Σουηδία