gvp9000
Banned
Ούτε με βαλέ δεν κόβουν αυτά τα τσοκ ρε φίλε
"our card shooter chokes are specifically intended for shooting paper targets"
Τι να κάνω Λεωνίδα ... έλεγαν ότι οι Benelli είναι ντιπ άχρηστες, τους πίστεψα ο καημένος και σκότωσα καμιά 60αριά χαρτιά μέχρι να καταλάβω ότι έλεγαν μαλακίες."our card shooter chokes are specifically intended for shooting paper targets"
Μανούλα για σένα δηλαδή Βασίλη, που τουφεκας χαρτόνια!
Μας δουλεύουν ρε Μπίλυβγάλανε τσοκ για χαρτο κυνηγούς
Όχι που δεν θα του την κοπαναγεςντουμπλε με το μιροκου"our card shooter chokes are specifically intended for shooting paper targets"
Μανούλα για σένα δηλαδή Βασίλη, που τουφεκας χαρτόνια!
Τρεις μέρες έχει πιαστεί η μέση μου να τον περιμένω στην γωνία!Όχι που δεν θα του την κοπαναγεςντουμπλε με το μιροκου
Μάλλον τον περίμενε κ η κιξΤρεις μέρες έχει πιαστεί η μέση μου να τον περιμένω στην γωνία!
αλειθωρισες!Σήμερα ,άσχετο έκανα καμία 100στη ξηρές επωμισειςκοιτώ,κλείνω μάτια επωμιζω,ανοίγω μάτιαοι πρώτες ήταν βάρκα γυαλο....μια αριστερά μια δεξιά,πάνω κάτω.....μεεεεεετα όμως ....ότι κοίταζα ήταν κεντραρισμενο κ απ' τη ρίγα ένα ΤΙ έβλεπα
Που οφείλεται αυτό ρε @leo (είχα να επωμισω από πέρσι)
Ωραίος τρόποςαλειθωρισες!
Για όσους δεν ξέρουν στο "card shooting" βάζουν ένα τραπουλόχαρτο σε μεγάλες αποστάσεις και νικάει όποιος βάλει τα περισσότερα σκάγια σε αυτό.Μας δουλεύουν ρε Μπίλυβγάλανε τσοκ για χαρτο κυνηγούς
Δεν πα'ι'εν καλά ρεΓια όσους δεν ξέρουν στο "card shooting" βάζουν ένα τραπουλόχαρτο σε μεγάλες αποστάσεις και νικάει όποιος βάλει τα περισσότερα σκάγια σε αυτό.
Ζητούμενο φυσικά η υπέρτατη συγκέντρωση και η σκόπευση.
Το χαρτί απ' όσο ξέρω είναι σταθερό, δεν το πετάνε στον αέρα.
Περισσότερες πληροφορίες από τον κύριο @Tolis SBE1
Αυτός μου το σφύριξε το USA παιχνίδι.
ps
Αν το πετούσαν στον αέρα ο Τολάρας θα το βάραγε με μονόβολο !!!
σιγά τα ωάps
Αν το πετούσαν στον αέρα ο Τολάρας θα το βάραγε με μονόβολο !!!
Ο Τσακ Νόρις μόνο μπορούσε να φάει ξύλο απ' τον Μπρους Λη ως 3φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο φουλ κοντάκτ... πρόδρομος του κιξμποξινγκσιγά τα ωά
ο τσακ νορις το βαραει και με ασφαιρη
Μάλλον κάποιος παρακολουθεί το φόρουμ και έβγαλε και ανάλογο τσοκΤρεις μέρες έχει πιαστεί η μέση μου να τον περιμένω στην γωνία!
Με τίποτα!Παιδιά υπάρχει περίπτωση να ταιριάζει τσοκ της Baikal σε Beretta 303 ?
σιγά τα ωαΟ Τσακ Νόρις μόνο μπορούσε να φάει ξύλο απ' τον Μπρους Λη ως 3φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο φουλ κοντάκτ... πρόδρομος του κιξμποξινγκ
μπα μην το λεςΜε τίποτα!
μαζι με τζοε λιουις και μπιλ ουαλας.Ο Τσακ Νόρις μόνο μπορούσε να φάει ξύλο απ' τον Μπρους Λη ως 3φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο φουλ κοντάκτ... πρόδρομος του κιξμποξινγκ