Για την αναπήδηση δεν με απασχολεί στην ντουφέκια αν έχουν κάποια διαφορά αν έχει δοκιμάσει κάποιος……Και λένε ότι έχει μικρότερη αναπήδηση η κάνη στην Τουφεκιά!
Για την αναπήδηση νομίζω ότι πρέπει να είναι οι τρύπες πριν το τσοκ δηλ στη κάννη .……Και λένε ότι έχει μικρότερη αναπήδηση η κάνη στην Τουφεκιά!
Τα ported έχουν περισσότερο θόρυβο και (σχετικά) πιο ανοιχτές τουφεκιές.Για την αναπήδηση δεν με απασχολεί στην ντουφέκια αν έχουν κάποια διαφορά αν έχει δοκιμάσει κάποιος
Δοκιμασμένο;Τα ported έχουν περισσότερο θόρυβο και (σχετικά) πιο ανοιχτές τουφεκιές.
Καθαρίζονται επίσης πιο δύσκολα.
αυτο που το ειδες?και (σχετικά) πιο ανοιχτές τουφεκιές.
Δεν έχω κανένα ported ... αν δεν σου φτάνει αυτό δες παρακάτω το βίντεο.Δοκιμασμένο;
αυτο που το ειδες?
Το είδα όλα δοκιμάστηκαν με ατσάλινα ίσως να υπάρχει διαφορά στο μολύβι ποιος ξέρει...Δεν έχω κανένα ported ... αν δεν σου φτάνει αυτό δες παρακάτω το βίντεο.
Έχουν δοκιμάσει 44 τσοκ με ότι υλικό σκαγιού κυκλοφορεί.
Προφανώς δεν είδα μόνο το βίντεο για να επιλέξω τσοκ αλλά ρώτησα κιόλλας.
Πατήστε play ...
Βισμούθιο ;Το είδα όλα δοκιμάστηκαν με ατσάλινα ίσως να υπάρχει διαφορά στο μολύβι ποιος ξέρει...
Muller επέλεξες;;Δεν έχω κανένα ported ... αν δεν σου φτάνει αυτό δες παρακάτω το βίντεο.
Έχουν δοκιμάσει 44 τσοκ με ότι υλικό σκαγιού κυκλοφορεί.
Προφανώς δεν είδα μόνο το βίντεο για να επιλέξω τσοκ αλλά ρώτησα κιόλλας.
Πατήστε play ...
Gemini LM, LF και F.Muller επέλεξες;;
Όπως διαβάζω όσοι έχουν Gemini είναι ευχαριστημένοι και εγώ πιστεύω ότι χωρίς τι τρύπες είναι καλύτερα ,δεν μαυρίζει το ένα το άλλο εξωτερικά.Gemini LM, LF και F.
Επίσης πήρα ένα Briley F απλό, αλλά το έδωσα γιατί δεν μου άρεσε οπτικά.
Τα απλά Gemini είναι σαφώς πιο όμορφα κατασκευασμένα από τα απλά Briley.
Και πιο φθηνά επίσης.
Όλα non-ported λόγω θορύβου και καθαρισμού βασικά.
Δεν είμαι τσοκόπληκτος ...Όπως διαβάζω όσοι έχουν Gemini είναι ευχαριστημένοι και εγώ πιστεύω ότι χωρίς τι τρύπες είναι καλύτερα ,δεν μαυρίζει το ένα το άλλο εξωτερικά.
περιπου ναι...αναμεσα σε βελτιωμενο κυλινδρο IC και μισο MΤο LM είναι 3,5 ;;
ΝαιΤο LM είναι 3,5 ;;
Τι εννοεις "διαφορα" ως προς τη συγκεντρωση ως προς την κατανομη ως προς τη διατρηση?αν έχουν κάποια διαφορά
Αυτο ισχυει μονο οταν εχει η καννη porting που οι τρυπες ειναι μονο απο την πανω μερια της καννης και υπο συγκεκριμενη γωνια... στα ported chokes οι τρυπες ειναι γυρω-γυρω οποτε δεν ισχυει το μονο που μπορει να ισχυει ειναι οτι καποια αερια εκτονωνται απο τις τρυπες με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται(δεν εχω τετοιες γνωσεις...) κατι λενε οτι δεν εμβολιζουν την στηλη των σκαγιων και τον συγκεντρωτηρα και μπλα μπλα μπλα...……Και λένε ότι έχει μικρότερη αναπήδηση η κάνη στην Τουφεκιά!