Α μιλάμε για κανόνι δεν έχω ιδέα από συσφίξεις για αυτό το διαμέτρημα, αλλά όσο να 'ναι όταν ακούς 26,5/10 είναι κάπως! λογικά θα το έχουν δοκιμάσει οι Αμερικάνοι, δεν θα το βγάζουν τυχαία...Βασίλη ελπίζω να μην σκορπίζει η τουφεκιά γιατί προκειται για 10καρι όπλο το οποίο μπορεί να ρίξει μόνο φυσίγγια 31/2 " αμερικάνικα.Βέβαια μόνο η δοκιμή στον κυνηγότοπο θα μας πει την "αλήθεια" όλα τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις δικές μου.
Με τετοια σύσφιξη τρελη να υποθέσω οτι θα δουλέψει μονο με νουμερο 4 και κατω..Καλησπέρα Παύλο το συγκεκριμένο Jebs head hunter έχει σύσφιξη 26,5/10 και οπως γράφεις πιο πάνω είναι υπερβολικά σφιχτό .Θα το χρησιμοποιήσω σε κυνήγια φάσσας και υδροβίων εκεί που επιτρέπεται η χρήση μολύβδινων σκαγίων.Ελπίζω το αποτέλεσμα να μην διαψεύσει τις υψηλές προσδοκίες μου.
Φώτη εύχομαι να τα χαρείς.....Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μολύβδινα n2 παρά μόνο ατσάλινα να έκανα κάποιες δοκιμές.
περα απο το εαν κανει η οχι επρεπε να σε ενημερωσουν πριν το στειλουν?Καλησπέρα φίλοι μου κ συγγνώμη για την ενόχληση,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για να μου δώσετε τα φώτα σας,παρακολουθώ το σάιτ κανα δυό χρόνια αλλά πρώτη φορά γράφω.καλορίζικα κιόλας για τα τσοκ κ καλοντούφεκα.είδα εδώ μέσα ότι κάποιοι απο εσάς έχετε muller choke,πριν 3 μέρες παράγγειλα 2 τσοκ απο την max gear το ufo k το passing αλλά αυτοί μου στείλανε passing κ strut muller turkey.Όταν τα άνοιξα κ είδα ότι δε γράφει ufo κ γράφει strut τους πήρα τηλέφωνο κ μου είπαν ότι δεν είχαν το ufo κ είχανε το strut τελευταίο κομμάτι κ τους είπα ότι εγώ θέλω ufo κ αυτοί μου είπανε ότι είναι ακριβώς το ίδιο κ δεν αλλάζει κάτι κάνει τα ίδια πράγματα κ την ίδια χρήση.Τώρα θα ήθελα απο εσάς να μου πείτε εσείς που έχετε το ufo αν ισχύει αυτο,ότι το ufo κ το strut είναι το ίδιο πράγμα κ κάνει τα ίδια πράγματα.Σας ευχαριστώ πολύ.
Το λογικό φίλε μου ήταν να μου το πούνε αλλά δε μου το είπαν,μου είπαν ότι το έχουν κ μου στείλαν το strut. Εγώ βέβαια έχω στείλει κ ένα mail στον Muller για να μου εξηγήσει αν όντως είναι έτσι αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα περίμενω,για αυτό ρωτάω κ εσάς που είστε γνώστες σε αυτό το θέμα μήπως ξέρει κάποιος απο εσας γιατι κ ο Muller στο σάιτ του το έχει σαν τέταρτο τσοκ για γαλοπούλες ενώ εγώ θέλω το ufo για παπιά κ φάσσες. Σας ευχαριστώ.περα απο το εαν κανει η οχι επρεπε να σε ενημερωσουν πριν το στειλουν?
Κωστα γιατι δεν κανεις ενα τηλ εδω στην μαξ γκιαρ να σου λυσουν την απορια?Το λογικό φίλε μου ήταν να μου το πούνε αλλά δε μου το είπαν,μου είπαν ότι το έχουν κ μου στείλαν το strut. Εγώ βέβαια έχω στείλει κ ένα mail στον Muller για να μου εξηγήσει αν όντως είναι έτσι αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα περίμενω,για αυτό ρωτάω κ εσάς που είστε γνώστες σε αυτό το θέμα μήπως ξέρει κάποιος απο εσας γιατι κ ο Muller στο σάιτ του το έχει σαν τέταρτο τσοκ για γαλοπούλες ενώ εγώ θέλω το ufo για παπιά κ φάσσες. Σας ευχαριστώ.
Φίλε μου,όπως είπα κ πιο πάνω τους πήρα τηλέφωνο κ η απάντηση τους ήταν οτι είναι ακριβώς το ίδιο με το ufo κ να μην ανησυχώ.Έχει ακριβώς την ίδια γεωμετρία κ σύσφιξη κ ότι κάνει το ufo κάνει κ αυτό.Απλά επειδή είμαι πρωτάρης στα τσοκ κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για αυτό θέλω να μάθω κάτι παράπανω γιατί η κάθε εταιρία θέλει να πουλήσει κ να φύγει το στοκ.Κωστα γιατι δεν κανεις ενα τηλ εδω στην μαξ γκιαρ να σου λυσουν την απορια?
Δεν θεωρω οτι ειναι τετοια εταιρεια...σαν κατοχος και εγω ενος muller decoy ειχα αψογη αντιμετωπιση....θεωρω οτι αν το τσοκακι δεν ηταν ιδιο δεν θα το εστελναν τα παιδια....Φίλε μου,όπως είπα κ πιο πάνω τους πήρα τηλέφωνο κ η απάντηση τους ήταν οτι είναι ακριβώς το ίδιο με το ufo κ να μην ανησυχώ.Έχει ακριβώς την ίδια γεωμετρία κ σύσφιξη κ ότι κάνει το ufo κάνει κ αυτό.Απλά επειδή είμαι πρωτάρης στα τσοκ κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για αυτό θέλω να μάθω κάτι παράπανω γιατί η κάθε εταιρία θέλει να πουλήσει κ να φύγει το στοκ.
Έτσι έπρεπε αλλά δε το κάναν κ με έχουν βάλει σε δίλημμα αν μου λένε αλήθεια η ψέματα.γιατί εγώ όλη μου τη ζωή κυνηγάω με σταθερό όπλο,φουλ τσοκ κ για αυτό δεν είμαι γνώστης με τα τσοκ κ περυσι αγόρασα μια Beretta a350 κ ήθελα να τη βελτιώσω λίγο κ ψάχτηκα από αμερικάνικα σαιτ κ εδώ από εσάς κ ετσι αποφάσισα να πάρω muller για το κυνήγι μου.το σωστό και επαγγελματικό είναι να είχε ενημερώσει πριν σου το στείλει
Δεν είπα ποτέ ότι είναι κακή εταιρία απλά σα πρωτάρης κ εδώ στην Ελλάδα ήθελα να κρατήσω κάποιες επιφυλάξεις κ να πάρω κάποιες απαντήσεις μέσα από εδώ.Δεν θεωρω οτι ειναι τετοια εταιρεια...σαν κατοχος και εγω ενος muller decoy ειχα αψογη αντιμετωπιση....θεωρω οτι αν το τσοκακι δεν ηταν ιδιο δεν θα το εστελναν τα παιδια....
Έτσι είναι όπως τα λέτε,αλλά κ εγώ σα πρωτάρης στο είδος ήξερα το ufo κ όχι το strut κ με μπερδέψανε,για αυτό ψάχνομαι να μάθω μήπως έχει κάποιος κ το strut κ το ufo για να μου λύσει τις απορίες.σαν εταιρεία και σαν τσόκ είναι πολύ καλά αυτό όμως δεν λύνει την απορία και και τους ενδοιασμούς σου αν το ήξερες ίσως και να είχες πειστεί
Έτσι είναι όπως τα λέτε,αλλά κ εγώ σα πρωτάρης στο είδος ήξερα το ufo κ όχι το strut κ με μπερδέψανε,για αυτό ψάχνομαι να μάθω μήπως έχει κάποιος κ το strut κ το ufo για να μου λύσει τις απορίες.
Δε ξέρω φίλε μου γιατί μου μιλήσαν όμορφα κ αποφάσισα να το κρατήσω κ ντρέπομαι κιολας να κάνω αυτην την ενέργεια.να το στήλης πίσω και αν δεν έχουνε UFO να πάρεις τα χρήματα σου και τέλος..παρήγγειλες ξανθιά και σου ήρθε αφρικάνα αλλα έχει βαμμένο ξανθό μαλλί..πίσω όπως το πήρες