Να σαι καλα Στέλιο, ευχαριστώΣωστά το έκανες, και αντιστοιχεί σε 3*** . Πιο κοντά σε 2** είναι το FULL: 0,695Χ25,4 = 17,65 18,3-17,65= 0,65
Σπυρο,ειναι λαθος η δευτερη πράξη!0,700×25,4=17,78
17,78-18,3=0,52
Σωστά το έκανα; και αν ναι σε τι αντιστοιχεί το αποτέλεσμα 0,52
Σπυρο,ειναι λαθος η δευτερη πράξη!
4αρια federal και στις 2 τουφεκιές
Πολυ κοντινή η απόσταση βέβαια αλλα η δύναμη νομίζω ξεχωρίζει
Ασε τα βιντεακια Σπυρο γιατι μας εταξες δοκιμες με το black duck στα 50 μετρα
4αρια federal και στις 2 τουφεκιές
Πολυ κοντινή η απόσταση βέβαια αλλα η δύναμη νομίζω ξεχωρίζει
Εγω ειμαι ρε συ, σε άπταιστα αμερκάνκα και μετα την κατανάλωση ενος κοπαδιού προβατινες!Ασε τα βιντεακια Σπυρο γιατι μας εταξες δοκιμες με το black duck στα 50 μετρα
Πώς θυμόμουν και είχα δει 18,3 ένας Θεός ξέρει...Σωστά το έκανες, και αντιστοιχεί σε 3*** . Πιο κοντά σε 2** είναι το FULL: 0,695Χ25,4 = 17,65 18,3-17,65= 0,65
Καλοτουφεκο να ειναι.για τα υπολοιπα θ απαντήσουν οι ειδιΚαλησπέρα σε όλους.
Απέκτησα το Browning Maxus Hunter με 71 πόντους κάννη. Πέρα από τα τσοκ τα δικά του αγόρασα το anaconda mid-range και μου έδωσε ένας φίλος ένα τσοκ μέσα έξω 5cm 3 άστρα.θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν διευρυμένους αυλούς στα όπλα τους αν χρειάζεται να πάρω κάποιο άλλο τσοκ πέρα από αυτά που έχω.Τα κυνήγια που κάνω είναι τσίχλα τρυγόνι παπί.Τα προηγούμενα χρόνια κυνηγούσα με benelli.Και σχεδόν όλο τον χρόνο σε όλα τα θηράματα ρίχνω με 28γραμ. εκτός από τα μεγάλα παπιά που ρίχνω με λίγο μεγαλύτερες γομώσεις
Το χειμώνα δλδ ρίχνεις σε φασσες με 28γρ;;Καλησπέρα σε όλους.
Απέκτησα το Browning Maxus Hunter με 71 πόντους κάννη. Πέρα από τα τσοκ τα δικά του αγόρασα το anaconda mid-range και μου έδωσε ένας φίλος ένα τσοκ μέσα έξω 5cm 3 άστρα.θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν διευρυμένους αυλούς στα όπλα τους αν χρειάζεται να πάρω κάποιο άλλο τσοκ πέρα από αυτά που έχω.Τα κυνήγια που κάνω είναι τσίχλα, φάσσα, τρυγόνι,παπί.Τα προηγούμενα χρόνια κυνηγούσα με benelli.Και σχεδόν όλο τον χρόνο σε όλα τα θηράματα ρίχνω με 28γραμ. εκτός από τα μεγάλα παπιά που ρίχνω με λίγο μεγαλύτερες γομώσεις
Εξαρτάτε που τις κυνηγάω. Ρίχνω από 28 μέχρι 32.Το χειμώνα δλδ ρίχνεις σε φασσες με 28γρ;;
Και με τι νούμερο σκάγια ρίχνεις;;Εξαρτάτε που τις κυνηγάω. Ρίχνω από 28 μέχρι 32.
στα σκοπευτικά 7 νούμερο (δεν βγαίνει σε μικρότερο νούμερο στα σκάγια στα φυσίγγια που αγοράζω. Όταν ρίχνω με 32γραμ. 5 νούμερο.Και με τι νούμερο σκάγια ρίχνεις;;
δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο που ρίχνω συνέχεια στα 32γραμμ. .Φέτος έριξα του Γιώργου Τρίμμη Τα στάνταρ.Ποιο φυσίγγι χρησιμοποιείς σε σε 32 γρ και νο5;;
καλορίζικο καλοτούφεκοΚαλησπέρα σε όλους.
Απέκτησα το Browning Maxus Hunter με 71 πόντους κάννη. Πέρα από τα τσοκ τα δικά του αγόρασα το anaconda mid-range και μου έδωσε ένας φίλος ένα τσοκ μέσα έξω 5cm 3 άστρα.θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν διευρυμένους αυλούς στα όπλα τους αν χρειάζεται να πάρω κάποιο άλλο τσοκ πέρα από αυτά που έχω.Τα κυνήγια που κάνω είναι τσίχλα, φάσσα, τρυγόνι,παπί.Τα προηγούμενα χρόνια κυνηγούσα με benelli.Και σχεδόν όλο τον χρόνο σε όλα τα θηράματα ρίχνω με 28γραμ. εκτός από τα μεγάλα παπιά που ρίχνω με λίγο μεγαλύτερες γομώσεις