Που τα βαρας ρε φιλε; στα 20 και 30 μετρα?Για τα φασσια
Ακομα και τοσο κοντα να τυχει παντως με το goose τα ανατιναζω...
Που τα βαρας ρε φιλε; στα 20 και 30 μετρα?Για τα φασσια
Μ αρέσει που το πίστεψες!!!Που τα βαρας ρε φιλε; στα 20 και 30 μετρα?
Ε καλά.εσυ ανέβηκες levelΠου τα βαρας ρε φιλε; στα 20 και 30 μετρα?
Ίδια τιμή με τα αβαφτα τα δίνουν; Γιατί είδα η gemini στη σελίδα της ανέβασε τιμές.Ξανά στα χέρια μου αλλά black ... Το άλλο το αδουλευτο το χαίρεται ο φίλος στα γουρούνια!
Ναι ίδια. Δεν έχει μαύρα και ασημί οι νέες παρτιδες είναι ετσι.Ίδια τιμή με τα αβαφτα τα δίνουν; Γιατί είδα η gemini στη σελίδα της ανέβασε τιμές.
Δεν το είχα χαρεί σχεδόν καθόλου. Ελπίζω με σχετικά βαρύς τονώσεις και Χόντα να κάνει τους παπάδες τουΜάριε καλορίζικο και καλόριχτο !
Απο που τα πηρεε απο κυρια;Ναι ίδια. Δεν έχει μαύρα και ασημί οι νέες παρτιδες είναι ετσι.
Εγώ από 50 τα πήρα 44 το καθενα
Όχι. Hobbi.grΑπο που τα πηρεε απο κυρια;
Γαμαει και δέρνει Χριστο .Το λονγκ είναι περιττό.Αν έχει εμπειρία κα΄ποιος, μπορεί να μας πει αν δουλεύει καλά το Anaconda Mid Range σε Urika με 18,6 αυλό (Optima Plus σπείρωμα);
Κι εγώ για σένα ενδιαφέρομαι!Για πείτε και έμενα με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κουστούμι..
Μάλλον μένουμε κοντά.Είναι και δίπλα στο σπιτι
Το εχω εγω σε σπειρωμα optima hp το mid range απο το 20 μεχρι τα 45 μετρα εισαι καλυμενος και σε χοντρα και σε ψηλα σκαγια θα σου κανει πολυ τα κεφια ειναι ενα γενικο τσοκακι που θα το αφησεις μονιμα βιδωμενο πανω!!Αν έχει εμπειρία κάποιος, μπορεί να μας πει αν δουλεύει καλά το Anaconda Mid Range σε Urika με 18,6 αυλό (Optima Plus σπείρωμα);
να παω να το παρω και εγω/μου το προτινεις και εμενα?Το εχω εγω σε σπειρωμα optima hp το mid range απο το 20 μεχρι τα 45 μετρα εισαι καλυμενος και σε χοντρα και σε ψηλα σκαγια θα σου κανει πολυ τα κεφια ειναι ενα γενικο τσοκακι που θα το αφησεις μονιμα βιδωμενο πανω!!
Τα anaconda είμαι από τους πρώτους που τα δοκίμασα και ξέρω τι κάνουν σε αυλό 18,3 - 18,4. Δεν έτυχε να τα δοκιμάσω σε αυλό 18,6 (Optima Plus) και ήθελα μάθω αν κάνουν τα ίδια πράγματα που είδα και σε αυτόν τον αυλό!
Γιώργο, θύμισέ μου σε παρακαλώ σε ποια κάννη το δουλεύεις;Χρηστάρα είναι ένα τσοκ που πραγματικά δουλεύει σε όλες τις κάννες!
Το μόνο κακό είναι ότι η σύσφιξη διαφοροποιείτε ανάλογα τον αυλό της κάθε κάννης.
Εγώ πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το τσοκ και από την νέα κυνηγετική χρονιά θα ψαχτώ και για το Short.