Καλημεριζω το forum τι κανετε πως ειστε?? Γιαννης ονομαζομαι και θ ηθελα λιγο την βοηθεια σας σχετικα με την αγορα κυνηγετικου οπλου που κοντευω να αγορασω αν σας ειναι ευκολο!! Η χρηση του θα ειναι σκοποβολη και ελαχιστα κυνηγι μιας και δεν το εχω με το συγκερκιμενο sport αλλα ισως καπου κ αλλου ν πηγαινω με φιλους.. Το δίλλημα ειναι αναμεσα σε benelli supernova κ benelli m2 comfort με μεγαλυτερη αποθηκη.. διαλεγω benelli επειδη εχουν αποδείξει την αξια τους σε ολες τις κατηγοριες!! Το πρωτο το διαλεγω επειδη ειναι οικονομικο και μαρεσει το σχεδιο του και το δευτερο επειδη ειναι συμφωνα με εμπειρους σκοπευτες και κυνηγους χρονια στην "πιατσα" λενε οτι ειναι καλο οπλο!! Η benelli m2 ερχεται στην τιμη των 1000 ευρω περιπου και ειναι σε εκπτωση με την μεγαλυτερη αποθηκη φυσικα πιο ακριβο απο την αλλη!! Τα ερωτηματα λοιπον ειναι τα εξης:
- Η benelli supernova ειναι αξιοπιστο οπλο?? Σε βαθος χρονου θ ψαχνω ανταλλακτικα η δεν θα εχω θεμα!! Επισης στο κυνηγι πως ειναι αξιζει μπορει καποιος ν κυνηγήσει παροτι χραπα χρουπα?? Μιλαω παντα για την εκδοση που περνει τσοκ και ΟΧΙ την slug!!
- Η benelli m2 comfort με μεγαλυτερη αποθηκη ειναι πιο ακριβη απο την supernova αλλα πιο βολικο αφου ειναι αυτογεμες και λογικα θ συνδυάζω και κυνηγι αυτο το ελαχιστο εστω, αλλα και σκοποβολη!! Απο θεμα αντοχης στο χρονο πως ειναι θα εχω θεμα??