Επιλογη οπλου

Κάνεις λάθος ή εγγύηση είναι το παν σε χώρες που σέβονται τους νόμους και προπάντων οι δικαστές.
Δεν καταλαβαίνεις πως το εννοώ,φυσικά είναι σημαντική η εγγύηση γιατί έχεις ένα μπούσουλα, αλλά δεν μου λέει και κάτι σοβαρό προσωπικά γιατί συνήθως εκεί που δίνουν την εγγύηση δεν χαλάει κανένα προϊόν.

Θα ήθελα κι εγώ να δω την άποψη του Λεωνίδα και άλλων έμπειρων σκοπευτών ...
Μια χαρά είναι τα ατσάλινα για το σκοπευτήριο. Έχω ρίξει και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ξαναρίξω αν χρειαστεί ή αν μου τα επιβάλλουν γενικά. Το πολύ πολύ κάποια αγωνίσματα να τροποποιήσουν τις μέγιστες αποστάσεις βολής.

Το κυνήγι είναι άλλο έργο. Αν κρίνω βάσει της μικρής εμπειρίας που έχω με τα ατσάλινα στα υδρόβια, σε θηράματα καρτεριού θα ζοριστούμε αρκετά.

Δεν καταλαβαίνεις πως το εννοώ,φυσικά είναι σημαντική η εγγύηση γιατί έχεις ένα μπούσουλα, αλλά δεν μου λέει και κάτι σοβαρό προσωπικά γιατί συνήθως εκεί που δίνουν την εγγύηση δεν χαλάει κανένα προϊόν.
Δεν είναι απόλυτο Γιάννη. Αν η εγγύηση είναι εργοστασιακή ( για οποιοδήποτε προϊόν ) πιθανότατα είναι σωστή και σοβαρή.
Αν παρέχεται από τον εισαγωγέα-αντιπρόσωπο θέλει μεγάλη προσοχή. Συνήθως ( όχι πάντα ) είναι προϊόν marketing και παρέχεται σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρίες και με πολλούς όρους.
Η διετής εγγύηση για κάθε εισαγόμενο από την Ε.Ε*. είναι υποχρεωτική ( για τον κατασκευαστή).
* Συνήθως (δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό) την ακολουθούν και άλλες χώρες εκτός Ε.Ε.

Για να σε ξεαγχωσω για την M2 της Benelli, ατομα που την εχουν για πρακτικη σκοποβολη ριχνουν σε καθε προπονηση (καθε ΣΚ δλδ.) απο 150 ως 200 φυσίγγια, χωρις καποια ιδιαιτερη φροντιδα και δεν κολλαει-μπλοκαρει ποτέ.
Φαντασου σε συνθηκες κυνηγιου.
Γεια σου φιλε μου.. Τι λες τωρα αυτο και αν ειναι θετικο για ενα οπλο

Παιδια ερωτηση!! Τι διαφορα εχουν τα ατσαλινα και μολυβενια σκαγια δνε εχω καταλαβει και ποια η διαφορα πανω στο κυνηγι πως θα επηρεαστουν οι κυνηγοι για παραδειγμα??
Υπάρχουν αρκετά άρθρα στο διαδίκτυο και πολλές αναφορές στο forum, αν ψάξεις λίγο θα τα βρεις καθώς και μερικά βίντεο στο you tube.

Back