Ευχαριστώ πολύ Γιάννη.Μυρο λυσε την κανη και θα δεις 2 γραμματα.πηγαινε στο πινακα και δες ποτε φτιαχτηκε..
http://www.hunter.gr/index.php?a=1&b=1&c=years
Για μια franchi παλιά, 520
Μυρο λυσε την κανη και θα δεις 2 γραμματα.πηγαινε στο πινακα και δες ποτε φτιαχτηκε..
Αγγελε,σημασια εχει ως προς την εικονα που βλεπεις,το σημειο που κλειδωνεις το ζυγωματικο σου.Η μικρη κλιση αλλαζει απο οπλο σε οπλο.Μετριεται στο μπροστινο μερος του χτενιου(comp).Μετρωντας απο οπλο σε οπλο,απο το μεσο της σκανδαλης(της μπροστινης σε δισκανδαλα),μπορει να δεις διαφορα 10-15mm,που δεν ειναι ευκαταφρονητες.Εσενα συμπιπτουν στα δυο οπλα?Μιας και βρηκα ευκαιρια ειπα μετρηθω λιγο.
Μετρησα τις κλισεις στο baikal και.βρηκα μικρη 38,6mm κοβει» μεγαλη 61mm και αποσταση 36,5cm
Και στην franchi μετρησα, μικρη 39,5mm μεγαλη 56mm και αποσταση 36,5 cm.
Το baikal ειναι με σταθερο τσοκαρισμα 1* 3* και
Το franchi ειναι το prestige 61 cm κανη και χρησιμοποιουνταν απο τον παππου μου ως μπεκατσοτουφεκο.
Οι διαστασεις σας λενε κατι για τα οπλα;
Εγω παντως βολευτηκα και χρησιμοποιω καποιες φορες στις τσιχλες το δικανακι .
Αγγελε,σημασια εχει ως προς την εικονα που βλεπεις,το σημειο που κλειδωνεις το ζυγωματικο σου.Η μικρη κλιση αλλαζει απο οπλο σε οπλο.Μετριεται στο μπροστινο μερος του χτενιου(comp).Μετρωντας απο οπλο σε οπλο,απο το μεσο της σκανδαλης(της μπροστινης σε δισκανδαλα),μπορει να δεις διαφορα 10-15mm,που δεν ειναι ευκαταφρονητες.Εσενα συμπιπτουν στα δυο οπλα?
Οι χαρακτηρισμοι ειναι κατι το ενδεικτικο,που αφορουν εναν εκαστο χρηστη του οπλου.Με τις ανατομικες και τεχνικες του ιδιαιτεροτητες.Αυτα τα χαρακτηριστικα που ταιριαζαν στον παππου σου,δεν σημαινει οτι ταιριαζουν και σε 'σενα.Επειδη εβαλα αλλα πελματα στα οπλα τα εβαλα ετσι το παχος τους ωστε να ειναι στα 36,5 γιατι εκει με βολευει το μηκος τους.
Τωρα για τις κλισεις απλα τις ανεφερα για να δω αν ισχυουν αυτες που εχουν τα οπλα μου στογς χαρακτηρισμους που τα απεδιδε ο παππους μου ως καρτεροντουφεκο και μπεκατσοντουφεκο.
Ουτε συζητηση για τετοια πραγματα...... Σε καμια περιπτωση μην παρεις τα λεγομενα μου σαν μομφη προς το προσωπο σου!!!