skyfall
Banned
Και εγω ακριβος αυτο νομιζω.εμφραξη της κάννης από κάποιο "τζουφιο".
Τι λέτε; .xm.
Και εγω ακριβος αυτο νομιζω.εμφραξη της κάννης από κάποιο "τζουφιο".
Τι λέτε; .xm.
Ναι είναι εν δύναμη επικίνδυνη περίπτωση ειδικά στις καραμπίνες που δεν μπορείς να ελέγξεις την καννη μετά τον 1ο πυροβολισμό και πριν τον επόμενο...Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πως μπορεί να προκύψει επικινδυνοτητα από αυτόν καθαυτόν τον πυροβολισμό. Η μόνη περίπτωση που μπορώ να φανταστώ επικίνδυνη είναι η εμφραξη της κάννης από κάποιο "τζουφιο".
Τι λέτε; .xm.
Γιώργο μάλλον εννοείς τα nitro προσωπικά δεν νομίζω να έχουν πάθει τίποτα γιατί σε όλη αυτή η σειρά χρησιμοποιείται στο αστεράκι κάτι σαν βερνικι για να στεγανοποιητε και να μην περνάει η υγρασία και το νερό, δεν ξέρω αν φαίνεται καλά στην φωτό.Μπορεί ένα παλιό φυσιγγι να γίνει επικίνδυνο και γιατί; Μύθος ή πραγματικότητα;
Δεν αναφέρομαι σε σκουριαρικα που δεν μπαίνουν στην θαλαμη. Αναφέρομαι σε φυσίγγια που μπορεί να έχουν βραχεί και στεγνώσει. Μπορεί ένα τέτοιο φυσίγγι να γίνει επικίνδυνο;
Θυμάμαι μια ιστορία που μας είχε πει ο καλυβιερης στο Δ. Έβαζε μέσα μια παρέα με πολύ αέρα, είχαν ακουμπήσει μια κούτα φυσίγγια στο μπροστινό μέρος της βάρκας η οποία γλίστρησε από τα κύματα και τα νερά και κατέληξε στον πάτο της λίμνης. Κάποια στιγμή μετά από καμιά βδομάδα, ένας δυνατός βοριάς άδειασε την λίμνη τόσο ώστε η κούτα φάνηκε. Την πήραν, άπλωσαν τα φυσίγγια στον ήλιο για κάμποσες μέρες και τα ρίξανε όλα. Τα λόγια του ήταν τα εξής..."ξέρετε τι παπιά σκοτώσαμε με εκείνα τα φυσίγγια; Ε κάπου κάπου έκανε και κανένα τσουφ, αλλά πολύ λίγα ήταν αυτά ".
Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πως μπορεί να προκύψει επικινδυνοτητα από αυτόν καθαυτόν τον πυροβολισμό. Η μόνη περίπτωση που μπορώ να φανταστώ επικίνδυνη είναι η εμφραξη της κάννης από κάποιο "τζουφιο".
Τι λέτε; .xm.
Μωρέ κι εγώ έτσι του είπα υπερβολές, αλλά μου λέει ρίχνω 1 κασετίνα την χρονιά το πολύ, δεν θέλω μια στο εκατομμύριο να μην είναι το φυσίγγι όπως πρέπει σε αυτό το θήραμα.Αυτα ειναι υπερβολες Θεοφραστε. Βεβαια αντε να ξεσφηνωσεις το μυαλο ενος κυνηγου που το καθε φυσιγγι ειναι και δυνητικο θηραμα
Εχει τυχη σε κανεναν ενω ειναι δεξιοχειρας και ριχνει με το δεξι ματι να εχει βαλει φλαντζες για αριστεροχειρα και να του ερχεται καλυτερα και στη ευθεια το ματι με την σκοπευτικη γραμμη;;
Μετα απο αρκετες δοκιμες με τις δεξιες φλαντζες και αρκετες αστοχιες ειπα να πεειραματιστω αλλιως.
Εβαλα φλαντζα για αριστεροχειρα και σε ξηρες επωμισεις ερχοταν πολυ καλυτερα το οπλο.
Αυριο στο πεδιο η κανονικες δοκιμες και θα δειξει αν ειναι οντως ετσι ή ειναι ιδεα μου.
Εχεις δικιο αλλα ειμαι και λιγο μπουφος και δεν το εχω κανει αλλα προσπαθω μεσω κυνηγιου.Θα σε βοηθήσει πολύ αν κάνεις το τεστ churchill. Θα καταλάβεις που τουφεκάει το όπλο σου και ποιες πιθανές διορθώσεις χρειάζονται.