Πρέπει να έχεις πάνω από 200 μηνύματα για να υπάρχει δικαίωμα για αγγελία,για αυτό δεν παίρνει έγκριση!Καλημέρα σας.
Προσπαθώ να ανεβάσω μια αγγελια από χθες αλλά δεν τα καταφέρνω.μου βγάζει μήνυμα ότι περιμένω έγκριση και μετά διαγράφεται.
Πρέπει να έχεις πάνω από 200 μηνύματα για να υπάρχει δικαίωμα για αγγελία,για αυτό δεν παίρνει έγκριση!Καλημέρα σας.
Προσπαθώ να ανεβάσω μια αγγελια από χθες αλλά δεν τα καταφέρνω.μου βγάζει μήνυμα ότι περιμένω έγκριση και μετά διαγράφεται.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γενικές-Ανακοινώσεις.878/post-472058Καλημέρα σας.
Μηνύματα τι εννοούμε???προσωπικές συζητήσεις ή δημοσιεύσεις στο φορουμ??
Δημοσιεύσεις στο φόρουμ, ποστςΜηνύματα τι εννοούμε???προσωπικές συζητήσεις ή δημοσιεύσεις στο φορουμ??
Ευχαριστώ πάρα πολυΔημοσιεύσεις στο φόρουμ, ποστς
ΕυχαριστώΠρέπει να έχεις πάνω από 200 μηνύματα για να υπάρχει δικαίωμα για αγγελία,για αυτό δεν παίρνει έγκριση!
Η επιλογή για ανέβασμα απευθείας βίντεο είναι απενεργοποιημένη. Μόνο από url.Μπορούμε να ανεβάζουμε απ'ευθείας .mp4 αρχείο ;;;
Δεν το παίρνει με attach files, και στο ανέβασμα Video παίρνει μόνο με URL...
Δηλαδή?Η επιλογή για ανέβασμα απευθείας βίντεο είναι απενεργοποιημένη. Μόνο από url.
Δηλαδή αν έχεις κάποιο δικό σου βίντεο και θέλεις να το ανεβάσεις θα πρέπει πρώτα να το ανεβάσεις σε ένα σάιτ τύπου YouTube, Vimeo κλπ και μετά να πάρεις τον σύνδεσμο και να τον βάλεις εδώ.Δηλαδή?
Κρίμα!Η επιλογή για ανέβασμα απευθείας βίντεο είναι απενεργοποιημένη. Μόνο από url.
Μόνο σε εμένα χτυπάνε τα προγραμματα προστασίας όταν ανεβάζετε φωτογραφιες στο https://postimages.org/ ;
Κώστα αμα διαβάσεις τους όρους για τις αγγελίες θα δεις πως απαιτεί να έχεις συμπληρώσει 200 μηνυματα για να έχεις δικαίωμα για αγγελία!Μία ερώτηση μόλις ανέβασα μια αγγελία και δεν την βρίσκω υπάρχει κάποιο πρόβλημα τεχνικό;
Δηλαδή αν έχεις κάποιο δικό σου βίντεο και θέλεις να το ανεβάσεις θα πρέπει πρώτα να το ανεβάσεις σε ένα σάιτ τύπου YouTube, Vimeo κλπ και μετά να πάρεις τον σύνδεσμο και να τον βάλεις εδώ.
Καλησπέρα Μιχάλη. Το μετατρέπεις σε .zip αρχείο και το κάνεις drag and drop μέσα στο παράθυρο του μηνύματος. Το αρχείο πρέπει να έχει μέγιστο μέγεθος 5000ΚΒ δηλαδή κάτι λιγότερο από 5ΜΒ. Αν δεν μπορέσεις να τα καταφέρεις μου το στέλνεις με email και το φτιάχνω εγώ.Βασιλη καλησπερα........
Εχω ενα αρχειο exel για να αποθηκευω ολα μου τα σεταπ ξεχωρηστα για καθε πυριτηδα....
Πως μπορω να το ανεβασω στο site ωστε να το παρει οποιος το θελει...??
Καλησπέρα Μιχάλη. Το μετατρέπεις σε .zip αρχείο και το κάνεις drag and drop μέσα στο παράθυρο του μηνύματος. Το αρχείο πρέπει να έχει μέγιστο μέγεθος 5000ΚΒ δηλαδή κάτι λιγότερο από 5ΜΒ. Αν δεν μπορέσεις να τα καταφέρεις μου το στέλνεις με email και το φτιάχνω εγώ.
Βασιλη καλησπερα........
Εχω ενα αρχειο exel για να αποθηκευω ολα μου τα σεταπ ξεχωρηστα για καθε πυριτηδα....
Πως μπορω να το ανεβασω στο site ωστε να το παρει οποιος το θελει...??