Το ίδιο και σε εμένα.Ίσως δεν το διατύπωσα καλά . Εννοώοτι δεν έκανα καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις πριν την απενεργοποίηση του Βασίλη όταν δεν έβλεπα όλα τα εικονίδια παρά μόνο την ονομασία τους.
Το ίδιο και σε εμένα.Ίσως δεν το διατύπωσα καλά . Εννοώοτι δεν έκανα καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις πριν την απενεργοποίηση του Βασίλη όταν δεν έβλεπα όλα τα εικονίδια παρά μόνο την ονομασία τους.
Δεν κατάλαβα τι εννοείςΊσως δεν το διατύπωσα καλά . Εννοώοτι δεν έκανα καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις πριν την απενεργοποίηση του Βασίλη όταν δεν έβλεπα όλα τα εικονίδια παρά μόνο την ονομασία τους.
....Δεύτερον, οι ρυθμίσεις του καθενός μπορεί να μπλοκάρουν τα εικονάκια για λόγους ασφάλειας. Στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημα είναι το δεύτερο.
Και τις απλές φατσούλες που δείχνει πιό πάνω; Γιατί τα υπόλοιπα τα έχει αφαιρέσει όλα ο ΒασίληςΕγω Βασιλη μου μετα την τελευταια αναβαθμιση που εγινε....τα εχασα ολα...εννοω τις ''φατσουλες'' .
Ρωτησα τους καλούς μου φιλους.....και μου ειπαν να κανω αναβαθμιση στον υπολογιστη μου.....δεν μου
ελεγαν καλυτερα.....να φαω ενα μαγκαλι καρβουνα....ποιος να την κανει....εγω δεν ξερω....πρεπει να
φωναξω ανθρωπο που να ξερει.....
Και τις απλές φατσούλες που δείχνει πιό πάνω; Γιατί τα υπόλοιπα τα έχει αφαιρέσει όλα ο Βασίλης
Κύριε Νίκο κάντε μια αποσύνδεση και επανασύνδεση. Το πιο πιθανό είναι να φτιάξει. Αν δεν φτιάξει ενημερώστε με και θα βρούμε την άκρη.Ναι Παντελη , δεν εχω καθολου φατσουλες φιλε!!!
Κύριε Νίκο κάντε μια αποσύνδεση και επανασύνδεση. Το πιο πιθανό είναι να φτιάξει. Αν δεν φτιάξει ενημερώστε με και θα βρούμε την άκρη.
Σου βγάζει στην απάντηση το εικονίδιο για τις φατσούλες;
Αν ναι, όταν το πατήσεις δεν σου ανοίγει το παράθυρο;
Αυτό θα σας έγραφα τώρα ότι πατάτε στις λάθος τελίτσεςΒασιλη μου ....μαλλον βρηκα ακρη ...με την βοηθεια του Παντελη!!!!
Κανοντας ''κλικ'' στις τελευταιες 3ρεις καθετες τελειες εχω φατσουλες!!!!
υγ. γιαυτο εβαλα και μπολικες.....
Τι την θες την τεχνολογία,πάρε ένα γκαζάκι να κάνεις την δουλειά σου!!Βασιλη μου ....μαλλον βρηκα ακρη ...με την βοηθεια του Παντελη!!!!
Κανοντας ''κλικ'' στις τελευταιες 3ρεις καθετες τελειες εχω φατσουλες!!!!
υγ. γιαυτο εβαλα και μπολικες.....
Αυτό θα σας έγραφα τώρα ότι πατάτε στις λάθος τελίτσες
Επίσης όταν είπα για αποσύνδεση και σύνδεση εννοούσα στον λογαριασμό σας στο HL.
Με την ευκαιρία το εικονάκι με το μπάρμπεκιου το βλέπετε κανονικά;
Σταμάτα γιατί πείνασα.Καλησπέρα. Προς αυτούς που είχαν θέμα αλλά και οποιοδήποτε παιδί θέλει μπορείτε σας παρακαλώ να μου κάνετε ένα like όσοι βλέπετε το smiley του μπάρμπεκιου στις επιλογές των smilies και όσοι δεν το βλέπετε να μου κάνετε ένα angry?
Δηλαδή βλέπετε την παρακάτω εικόνα που έχω σημειώσει με κόκκινο κύκλο; Στις δοκιμές που έκανα εγώ δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και σε έναν απλό user που έχουμε για δοκιμές.
View attachment 17085
Άγγελε δες το μήνυμα 1077 στην προηγούμενη σελίδα.Παιδιά μια ερώτηση.
Η μπάρα με τα καραγκιοζακια που είπε και ένας φίλος κάποιες μέρες που πριν δεν έχει την ποικιλία που ειχε πριν.
Μου εμφανίζει μιαμιση σειρά όχι όλα όσα είχε πριν.
Είναι έτσι σε όλους ή θέλει να το ψάξω και να κανω κάτι για να αυξηθούν;