Πολλούς μηνες!
Κοντά έναν χρόνο.
Κοντά έναν χρόνο.
Οκ είσαι κομπλέ.Πολλούς μηνες!
Κοντά έναν χρόνο.
Εγώ μετά από προσπάθεια μίας ώρας μόλις τώρα συνδέθηκα
Εσείς είστε οκ από θέμα ρυθμίσεων φόρουμ. Δοκιμάστε άλλες συσκευές και άλλο ιντερνετ αν είναι δυνατόν.Μια απο τα ιδια κ εγω για 10 ημερες περιπου.
Σημερα ειναι οκ
Φέρτε πίσω τον Στελάρα!Βασιλη ο Stelios Κ απο την χιο δεν μπορει να μπει στο φορουμ!!! Κανε κατι φιλε μου!!!
Έχω το ίδιο θέμα στο λαπ τοπ. Μενού μορφοποίησης και περιοχή απάντησης είναι όλα hidden. Μάλλον δεν τρέχουν τα scripts. Είναι θέμα αρχαιότητας του συστήματος μου ή το κάνατε επίτηδες για να μην γράφω μεγάλα μηνύματα;Δεν μου βγαζει το πινακα για να γραφω το γα@@@@.μονο αν πατησο απαντηση..ξερει κανεις τη πρεπει να κανο
Κυριε Νίκο συγνώμη για τη καθυστέρηση αλλά είχα την μεταφορική σπίτι σήμερα και μετά καθάρισμα το σπίτι οποτε μόλις κάθισα. Θα δω τι μπορώ να κάνω από το κινητό γιατί ο υπολογιστής μου ταξιδεύει για την πατρίδα. Πάντως πειτε του να κάνει επανεκκίνηση στη συσκευή του και στο ρουτερ για αρχή.Βασιλη ο Stelios Κ απο την χιο δεν μπορει να μπει στο φορουμ!!! Κανε κατι φιλε μου!!!
Εσένα θα σε φτιάξω όταν αλλάξεις αβαταρ!Έχω το ίδιο θέμα στο λαπ τοπ. Μενού μορφοποίησης και περιοχή απάντησης είναι όλα hidden. Μάλλον δεν τρέχουν τα scripts. Είναι θέμα αρχαιότητας του συστήματος μου ή το κάνατε επίτηδες για να μην γράφω μεγάλα μηνύματα;
Με το μπλιμπλίκι δεν την παλεύω...
Κυριε Νίκο συγνώμη για τη καθυστέρηση αλλά είχα την μεταφορική σπίτι σήμερα και μετά καθάρισμα το σπίτι οποτε μόλις κάθισα. Θα δω τι μπορώ να κάνω από το κινητό γιατί ο υπολογιστής μου ταξιδεύει για την πατρίδα. Πάντως πειτε του να κάνει επανεκκίνηση στη συσκευή του και στο ρουτερ για αρχή.
Σήμερα αγάπησα την γυναίκα μου λίγο παραπάνωΟΚ Βασιλη μου!!! Καλη δυναμη....και κουραγιο!!!!
Γιατί;;; Τι έχει το avatar;Εσένα θα σε φτιάξω όταν αλλάξεις αβαταρ!
Όπως βλέπεις στο screen shot, δεν εμφανίζoνται τα "μενού" επεξεργασίας του κειμένου, πόσο μάλλον το κουμπί που αναφέρεις. Ούτε καν το πεδίο που γράφω αυτές τις γραμμές(!). Πρέπει να ακυρώσω την ιδιότητα "visibility: Hidden" για να εμφανιστεί η textarea "message_html". (τώρα γράφω από το laptop με την παραπάνω διαδικασία) Δεν ξέρω από πότε είναι έτσι γιατί είχα μέρες να μπω. Ίσως είναι από 30/9 που έληξε ένα πιστοποιητικό και δεν μπορούσα καν να συνδεθώ στο φόρουμ (όπως και σε πολλές άλλες σελίδες) αλλά αυτό το έφτιαξα. (μήπως γι' αυτό δε μπορεί να μπει κι ο Στέλιος?) Τέλος πάντων... Αν δεν φτιαχτεί θα ανεβάζω τα μηνύματα σε συνημμένες εικόνες. :-Ρ :-D Άλλωστε, οι Κινέζοι λένε ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις.Αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με τον Ηλία τότε έχεις πατήσει ένα κουμπί και σου έχει κλειδώσει κάποιες επιλογές. Κοιτα δεξιά δεξιά στο παράθυρο που γράφεις έχει ένα εικονίδιο σαν δυο παρενθέσεις [ ] Αν είναι πατημένο πατα το πάλι να απενεργοποιηθεί.
Ωραία! Δουλεύει και ο BB code.(τώρα γράφω από το laptop με την παραπάνω διαδικασία)
Τωρα την ενέκρινα Παύλο. Δεν διαγραφεί ποτε.ανέβασα πριν καμιά ώρα αγγελία με τσοκ kicks συγκεκριμένα την παρακάτω,βλέπω έχει διαγραφεί χωρίς να πάρει έγκριση,μπορώ να μάθω τον λόγο ;
View attachment 34972
Στα 200 μηνύματα νομίζω.Θα σου πει και η διαχείριση.Θέλω να ανεβάσω μία αγγελία για πώληση όπλων. Έχω δικαίωμα;
Ευχαριστώ
Στα 200 μηνύματα θα μπορείτε!Θέλω να ανεβάσω μία αγγελία για πώληση όπλων. Έχω δικαίωμα;
Ευχαριστώ