Και σε μένα γίνεται το ίδιο.Δεν μπορώ να ανεβάσω "φατσούλες" όταν γράφω. Ενώ εμφανίζονται κανονικά στο κείμενο, όταν πατάω υποβολή, δεν ανεβαίνουν. Ξέρει κάποιος τι κάνω λάθος;
Τις διαλεγεις απο τον πινακα του φορουμ;Δεν μπορώ να ανεβάσω "φατσούλες" όταν γράφω. Ενώ εμφανίζονται κανονικά στο κείμενο, όταν πατάω υποβολή, δεν ανεβαίνουν. Ξέρει κάποιος τι κάνω λάθος;
Από το πληκτρολόγιο. Ο πίνακας του forum που βρίσκεται;Τις διαλεγεις απο τον πινακα του φορουμ;
Η απο τονπληκτρολογιο του κινητου για παραδειγμα
Μονο του φορουμ υποστηριζονται
Αν θελω για παραδειγμα να βαλω την φατσα του @Kostas ContraDosi ντυμενο Αη Βασιλη δεν μπορω
Πατας στις δευτερες τελειες και μετα φατσουλα και στο ανοιγειΑπό το πληκτρολόγιο. Ο πίνακας του forum που βρίσκεται;
Πατας στις δευτερες τελειες και μετα φατσουλα κ
Πατας στις δευτερες τελειες και μετα φατσουλα και στο ανοιγει
Δν έχω κ έλκιθρο....άσε...βάσανο η υπόθεση...Τις διαλεγεις απο τον πινακα του φορουμ;
Η απο τονπληκτρολογιο του κινητου για παραδειγμα
Μονο του φορουμ υποστηριζονται
Αν θελω για παραδειγμα να βαλω την φατσα του @Kostas ContraDosi ντυμενο Αη Βασιλη δεν μπορω
Βασίλη, άλλαξα avatar. Θα με φτιάξεις τώρα;Εσένα θα σε φτιάξω όταν αλλάξεις αβαταρ!
Αυτός είναι ο Wyatt Earp. Αν δεν κάνω λάθος.Βασίλη, άλλαξα avatar. Θα με φτιάξεις τώρα;
Δεν έχω ιδέα ποιον απεικονίζει. Απλά έψαξα για trapper και mountain man εικόνες και μου "έκατσε" αυτή.Αυτός είναι ο Wyatt Earp. Αν δεν κάνω λάθος.
Τα skins είναι συγκεκριμένα και απλά επιλέγεις ποιο θέλεις. Πολλά μπορούν να αλλάξουν αλλά η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι πάρα πολύ και δεν έχω τον χρόνο να το κάνω δυστυχώς. Άσε που θα πρέπει μετά να το φέρνω πάλι πίσω στο μαύρο.πολύ ωραίο χριστουγεννιάτικο skin, εαν ειχε και επιλογή χρώματος τότε ενα σετ μπλε νυχτας θα το απογείωνε μαζί με μουσικουλα!!!
θα μπορούσε καποιος να αλλάξει το μαυρο του σκοτεινού θέματος με blueblack ή είναι κλειδωμένο?
τον κώδικα για το χιονάκι μπορω τον δω?
Ποιο στυλ χρησιμοποιείς; Το dark ή το default? Εμένα πάντως στο default δεν με κουράζει αλλά ο καθένας έχει την άποψη του οπότε σεβαστό.Κουραζει πολυ αυτο το χειμωνιατικο. Κατα τη γνωμη μου ακυρο εντελος!!!!
Πως επιλεγω στιλ?Ποιο στυλ χρησιμοποιείς; Το dark ή το default? Εμένα πάντως στο default δεν με κουράζει αλλά ο καθένας έχει την άποψη του οπότε σεβαστό.