Ήρθαν οι αποκριες?
Απο το χιόνι καλύτερο είναιΓεια σας μάγκες. Για την πρωτοχρονιά υποτίθεται ότι είναι αλλά έχετε δίκιο θυμίζουν απόκριες. Σε πάρτυ βόρειων προαστίων τέτοια φοράνε πάντως
Θα το βγάλω σε λίγο.
Το χιόνι ήταν για τα Χριστούγεννα. Δεν θα αφήσω κάτι τωρα για να μην κουράζει και άλλο.Απο το χιόνι καλύτερο είναι
Κάποιες φορές μια αποσύνδεση-επανασύνδεση λύνει το πρόβλημαΈχω χάσει τις φατσουλες....γνωρίζει κανείς γιατί..
Το έκανα αλλά τίποτα δεν επανειλθανΚάποιες φορές μια αποσύνδεση-επανασύνδεση λύνει το πρόβλημα
δοκίμασε να μπεις από άλλο πρόγραμμα περιήγησης. Να επανεκκινησεις τη συσκευή. Κάτι έχει κολλήσει...Το έκανα αλλά τίποτα δεν επανειλθαν
Εντάξειδοκίμασε να μπεις από άλλο πρόγραμμα περιήγησης. Να επανεκκινησεις τη συσκευή. Κάτι έχει κολλήσει...
Καλησπέρα συνάδελφε. Μπορούμε να ανεβάζουμε αγγελίες για δικά μας πράγματα. όχι για λογαριασμό άλλων.Καλησπέρα σας.
Μια ερώτηση προς τους διαχειριστές.ανεβαζω μια αγγελία για ένα κοντάκι και μου την ( κόβετε)υπάρχει κάποιος λόγος ή εγώ δεν κάνω κάτι σωστά??
Ευχαριστώ
Α οκ . ευχαριστώΚαλησπέρα συνάδελφε. Μπορούμε να ανεβάζουμε αγγελίες για δικά μας πράγματα. όχι για λογαριασμό άλλων.
Υπάρχει πάλι κάποιο πρόβλημα που δεν μου ανεβάζετε την αγγελία???????Α οκ . ευχαριστώ
Για τον ίδιο λόγο που σου απάντησε ο Γρηγόρης παραπάνω.Υπάρχει πάλι κάποιο πρόβλημα που δεν μου ανεβάζετε την αγγελία???????
Ο Γρηγόρης παραπάνω μου απάντησε πως δεν ανεβάζουμε αγγελίες για φίλους.η αγγελία που ανέβασα μετά έγραφε πουλάω...οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην αφήσετε την δημοσίευση...υπάρχει κάτι άλλο που αμελω??????????Για τον ίδιο λόγο που σου απάντησε ο Γρηγόρης παραπάνω.
Ο Γρηγόρης παραπάνω μου απάντησε πως δεν ανεβάζουμε αγγελίες για φίλους.η αγγελία που ανέβασα μετά έγραφε πουλάω...οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην αφήσετε την δημοσίευση...υπάρχει κάτι άλλο που αμελω??????????
Συνάδελφε που το γνωρίζεις εάν έγινε δικό μου το αντικείμενο????το αγόρασα εγώ και πλέον ως δικό μου το βάζω στις αγγελίες ...θέλετε να επισημάνω απόδειξη αγοράς???οι υπόλοιπες αγγελίες έχουν απόδειξη κατοχής ιδιοκτησίας???σας ευχαριστώ πολυΣυνάδελφε βάζεις προς έγκριση μια αγγελία για λογαριασμό άλλου και επειδή μετά από λίγο στην ίδια ακριβώς αγγελία άλλαξες απλά το ρήμα σημαίνει ότι η όποια παραβίαση των όρων στην ουσία τους χάθηκε; Αφού το αντικείμενο παραμένει να μην είναι δικό σου...