Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματαω γιατί βλέπω πως υφίστανται παρανοήσεις:
Δουλεύουμε αδερφέ 12ωρα και 10ωρα, όπως όλοι, και όποτε τελειώνουμε, από τον προσωπικό μας χρόνο, προσπαθούμε να κρατήσουμε το χώρο να δουλεύει με όσο μεγαλύτερη ευταξία και ευνομία... Δεν ποστάραμε 100 μηνύματα ούτε περάσαμε ώρες στο φόρουμ να χαζεύουμε και αγνοήσαμε εσένα... Εργάσιμες ώρες μεσολάβησαν μεταξύ του προηγούμενου μηνύματός σου και τώρα...
Το έχουμε ξαναπεί, το φόρουμ είναι ένας χώρος όπου ανταλλάσσουμε απόψεις, πληροφορίες και εμπειρίες και κάποιες φορές ακόμα και αντικείμενα. Η ανταλλαγή αντικειμένων έχει ως απώτερο σκοπό να ωφεληθούμε και να διευκολυνθούμε ως κοινότητα, πράγματα που αξίζουν να μείνουν στην κοινότητα και οι συναλλαγές να γίνουν όχι μεταξύ εντελώς αγνώστων αλλά μεταξύ μελών που έστω και διαδικτυακά έχουν κάποια "γνωριμία" και δείγματα γραφής του άλλου.
Για να ισχύσουν όλα αυτά και για να προστατέψουμε το φόρουμ από το να καταντήσει ένας απλός χώρος αγοραπωλησίας για τον κάθε τυχάρπαστο τυχοδιώκτη έχουμε θέσει το όριο μηνυμάτων των 200 μηνυμάτων όπως και μέγιστο όριο αγγελιών κατ'άτομο... Αν λοιπόν κάποιος ποστάρει αγγελίες για λογαριασμού άλλου, έχουν νόημα αυτά τα όρια; Προφανώς όχι... Κάνουμε μια τρύπα στο νερό... Όταν κάποιος βλέπει αγγελία του Γιώργου περιμένει αντικείμενο και επικοινωνία με το Γιώργο όχι με το Φούφουτο...
Επειδή στη δική σου αγγελία θεωρούμε πως είναι πασιφανές πως άλλαξες τη διατύπωση απλά για να περάσει χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα ουσιαστικά ως προς την ιδιοκτησία του αντικειμένου, δεν θα δημοσιευτεί... Καλοπούλητο το αντικείμενο στις σελίδες που εξειδικεύονται στις αγοραπωλησίες...
Δεν έχουμε προσωπική κόντρα με κανένα. Δεν γνωρίζουμε προσωπικά το 99.9% των μελών του φόρουμ για να έχουμε οποιαδήποτε προδιάθεση και καμία δράση μας δεν έχει ως πρόθεση να δημιουργήσει το οτιδήποτε.υπάρχει κάποια κόντρα απέναντι στο πρόσωπο μου που δεν μου δημοσιευετε την αγγελία σε ένα προϊόν που μου ανήκει πλέον???
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ειρωνία; επειδή δεν σου απαντήσαμε άμεσα ή επειδή δεν σου εγκρίναμε την αγγελία; Πολύ στενόμυαλά κρίνεις τη διαχείριση και μόνο επί προσωπικού συμφέροντος...Συγχαρητήρια παιδία για την υπέροχη δουλειά που κάνετε..τον πιάσατε τον ένοχο .KEEP UP THE GOOD JOB!!!!?!
Θα απαντήσει κάποιος ή θα το αφήσετε και αυτό έτσι και θα διαγράφεται ωραία και καλά την αγγελία μου????
Δουλεύουμε αδερφέ 12ωρα και 10ωρα, όπως όλοι, και όποτε τελειώνουμε, από τον προσωπικό μας χρόνο, προσπαθούμε να κρατήσουμε το χώρο να δουλεύει με όσο μεγαλύτερη ευταξία και ευνομία... Δεν ποστάραμε 100 μηνύματα ούτε περάσαμε ώρες στο φόρουμ να χαζεύουμε και αγνοήσαμε εσένα... Εργάσιμες ώρες μεσολάβησαν μεταξύ του προηγούμενου μηνύματός σου και τώρα...
Συνάδελφε δεν κάνουμε έλεγχο αποδείξεων και ιδιοκτησίας σε καμία αγγελία. Αν παραπονεθεί όμως άτομο ότι κάποια αγγελία δεν είναι του ατόμου που λέει και το διασταυρώσουμε θα πάρουμε ως διαχείριση μέτρα προς το άτομο που έβαλε την παραπλανητική αγγελία.Συνάδελφε που το γνωρίζεις εάν έγινε δικό μου το αντικείμενο????το αγόρασα εγώ και πλέον ως δικό μου το βάζω στις αγγελίες ...θέλετε να επισημάνω απόδειξη αγοράς???οι υπόλοιπες αγγελίες έχουν απόδειξη κατοχής ιδιοκτησίας???σας ευχαριστώ πολυ
Μπορεί επίσης να με ενημερωσει ένας moderator που αναφέρεται ότι απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελίας για λογαριασμό άλλου??? Θα απαντήσει κάποιος ή θα το αφήσετε και αυτό έτσι και θα διαγράφεται ωραία και καλά την αγγελία μου????υπάρχει κάποια κόντρα απέναντι στο πρόσωπο μου που δεν μου δημοσιευετε την αγγελία σε ένα προϊόν που μου ανήκει πλέον???
Το έχουμε ξαναπεί, το φόρουμ είναι ένας χώρος όπου ανταλλάσσουμε απόψεις, πληροφορίες και εμπειρίες και κάποιες φορές ακόμα και αντικείμενα. Η ανταλλαγή αντικειμένων έχει ως απώτερο σκοπό να ωφεληθούμε και να διευκολυνθούμε ως κοινότητα, πράγματα που αξίζουν να μείνουν στην κοινότητα και οι συναλλαγές να γίνουν όχι μεταξύ εντελώς αγνώστων αλλά μεταξύ μελών που έστω και διαδικτυακά έχουν κάποια "γνωριμία" και δείγματα γραφής του άλλου.
Για να ισχύσουν όλα αυτά και για να προστατέψουμε το φόρουμ από το να καταντήσει ένας απλός χώρος αγοραπωλησίας για τον κάθε τυχάρπαστο τυχοδιώκτη έχουμε θέσει το όριο μηνυμάτων των 200 μηνυμάτων όπως και μέγιστο όριο αγγελιών κατ'άτομο... Αν λοιπόν κάποιος ποστάρει αγγελίες για λογαριασμού άλλου, έχουν νόημα αυτά τα όρια; Προφανώς όχι... Κάνουμε μια τρύπα στο νερό... Όταν κάποιος βλέπει αγγελία του Γιώργου περιμένει αντικείμενο και επικοινωνία με το Γιώργο όχι με το Φούφουτο...
Επειδή στη δική σου αγγελία θεωρούμε πως είναι πασιφανές πως άλλαξες τη διατύπωση απλά για να περάσει χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα ουσιαστικά ως προς την ιδιοκτησία του αντικειμένου, δεν θα δημοσιευτεί... Καλοπούλητο το αντικείμενο στις σελίδες που εξειδικεύονται στις αγοραπωλησίες...