Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Καλησπέρα παλικαρια
Εχω παρατηρησει τελευταια ότι δεν μου ερχονται ειδοποιήσεις στο gmail μου όπως πρωτα για νεες απαντησεις σε θεματα που εχω συμμετασχει
Κοιταξα στις ρυθμισεις μου και όλα είναι μια χαρα δεν εχει απενεργοποιηθεί τιποτα από τον λογαριασμο μου
Δεν ξερω τι φταιει
Να προσθεσω ότι ειδοποιήσεις σε άλλες σελιδες που συμμετεχω ερχονται κανονικα
Ευχαριστω

Βεβαιωθείτε ότι οι ειδοποιήσεις δεν πάνε στον κάδο των ανεπιθύμητων στο mail σας.
Μετά από έλεγχο του λογαριασμού σας φαίνεται οι ειδοποιήσεις να είναι κανονικά ενεργοποιημένες με αποστολή email.
Ελέγξτε ότι τα θέματα που σας ενδιαφέρουν να παρακολουθείτε είναι σε κατάσταση watch.

Βεβαιωθείτε ότι οι ειδοποιήσεις δεν πάνε στον κάδο των ανεπιθύμητων στο mail σας.
Μετά από έλεγχο του λογαριασμού σας φαίνεται οι ειδοποιήσεις να είναι κανονικά ενεργοποιημένες με αποστολή email.
Ελέγξτε ότι τα θέματα που σας ενδιαφέρουν να παρακολουθείτε είναι σε κατάσταση watch.
Βελτιωθηκε το προβλημα ευχαριστω για την βοηθεια .well done.

Αν δεν υπάρξει ικανοποιητική βελτίωση, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε ιδιωτικά με κάποιον διαχειριστή ώστε να του δώσετε για λίγο την δυνατότητα να κάνει login με τα στοιχεία σας.

Ευχαριστώ. Βλέπω πως ισχύει για όλους, ελπίζω το αίτημα μου να το είχατε και από τους άλλους και να να μην έγινα αιτία να δυσαρεστηθεί κάποιος.

Ενεργοποιήθηκε η λειτουργία multi-quote η οποία βελτιώνει εξαιρετικά τον τρόπο απάντησης και παράθεσης στα μηνύματα. Παρακαλούμε δείτε το παρακάτω εκπαιδευτικό video από το 01:00 και μετά. Μεταβείτε στην σελίδα του youtube και κάντε την οθόνη full screen.

Οι διαφημίσεις που έχουν μπει στην αρχική σελίδα δεν ταιριάζουν ρε παιδιά. Προσπαθήστε να τους φτιάξετε το μέγεθος ώστε να είναι πιο ανάλογες μεταξύ τους. Φιλικά πάντα.

Οι διαφημίσεις που έχουν μπει στην αρχική σελίδα δεν ταιριάζουν ρε παιδιά. Προσπαθήστε να τους φτιάξετε το μέγεθος ώστε να είναι πιο ανάλογες μεταξύ τους. Φιλικά πάντα.

""Υour wish is my command"":)

Οι φωτογραφίες έχουν πλέον το ίδιο μέγεθος:)

Μπορείτε να βάλετε σε κάποιο εμφανές σημείο μια αντίστροφη μέτρηση και για την έναρξη; Έτσι να για ψυχολογικούς λόγους... :)

Γιατί, εκεί που υπάρχει τόσες μέρες δεν είναι αρκετά εμφανή;

Γιατί, εκεί που υπάρχει τόσες μέρες δεν είναι αρκετά εμφανή;

Γιώργο για την έναρξη του κυνηγιού εννοούσα και όχι της έκθεσης... :)
Επίσης πιστεύω πως σε ημέρες(συνολικά και όχι σε μήνες)-ώρες-λεπτά θα ήταν καλύτερα...
π.χ.
http://datecountdown.com/?&d=8/20/2015+5:30+AM&t=Έναρξη+Κυνηγιού+2015
ή
https://countingdownto.com/countdown/2015-20-august-2015-countdown-clock

Last edited:
Μπορείτε να βάλετε σε κάποιο εμφανές σημείο μια αντίστροφη μέτρηση και για την έναρξη; Έτσι να για ψυχολογικούς λόγους... :)

Μόλις τελειώσει το countdown της έκθεσης θα μπει της έναρξης του κυνηγίου.

Το φόρουμ μας μεγαλώνει κάθε μέρα με συνέπεια να μεγαλώνει και ο αριθμός μηνυμάτων , έχουμε φτάσει περίπου τα 4.000 posts τον μήνα και όπως δείχνουν τα πράγματα ο αριθμός θα αυξηθεί.

Επειδή δεν θέλουμε να αφήνουμε τίποτα στην τύχη , σκεφτήκαμε ότι πιθανόν να χρειαστούμε επιπλέον βοήθεια στην διαχείριση του φόρουμ.
Έγινε πρόταση λοιπόν στον Βόρειο φίλο μας Chris-Kaz να προστεθεί στο διαχειριστικό team , την οποία και αποδέχθηκε.

"Σιδεροκέφαλος" Χρήστο...:)

Back