Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Αγαπητά μέλη,

θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ:
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/
Είναι πολύ απλή διαδικασία, φυσικά δωρεάν και δεν απαιτεί κάποια εγγραφή. Είναι μια διαδικασία ευέλικτη που βοηθάει την διαχείριση.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά,

Η διαχειριστική ομάδα του HL

Xρηστο, τι, δε θα μπορουμε να σε πειραζουμε απο δω και στο εξης; Κομμενα τα "Ρε", οι αντιρρησεις στην επικαιροτητα, και ολα;

Καλοριζικος και απο μενα.

Βικτωρα
Xρηστο, τι, δε θα μπορουμε να σε πειραζουμε απο δω και στο εξης; Κομμενα τα "Ρε", οι αντιρρησεις στην επικαιροτητα, και ολα;

Καλοριζικος και απο μενα.

Βικτωρα συνεχιζουμε κανονικα. Απλα να μην επαναληφθει αναλογη καθυστερηση ανταποκρισης σου, σε θεματα που με αφορουν! .sarcastic. .sarcastic..sarcastic.

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου! Να εισαι καλα! .cool.

Κυριοι Διαχειριστες
Μηπως μας παιρνει να προσθεσουμε και αλλα emotions στο φορουμ ?
Αν γινεται βεβαια :rolleyes::rolleyes:

Φυσικά και γίνεται , το πιο εύκολο είναι να προσθέσουμε εκατοντάδες emoticons.

Να ξέρετε όμως ότι η σύνταξη ενός μηνύματος πρέπει να είναι εύκολη και ευχάριστη με όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικά emoticons.

Θα κοιτάξουμε σύντομα ίσως να αφαιρέσουμε κάποια που δεν χρησιμοποιούνται και να προσθέσουμε νέα.

Στο τελος θα γραφουμε με τη νοηματικη :P

Aυτο δε πρεπει να καταργησετε με τιποτα, το βλεπω και γελαω μοναχος μου .lazy.

Προσπαθώ να ανεβάσω κάποια βίντεο αντιγράφοντας τα από το Facebook αλλά μου γράφει πως δεν τα αναγνωρίζει ως βίντεο!Το έχω ξανακάνει αλλά υτώρα μου βγάζει αυτό το μήνυμα ότι δεν τα αναγνωρίζει ως βίντεο

Προσπαθώ να ανεβάσω κάποια βίντεο αντιγράφοντας τα από το Facebook αλλά μου γράφει πως δεν τα αναγνωρίζει ως βίντεο!Το έχω ξανακάνει αλλά υτώρα μου βγάζει αυτό το μήνυμα ότι δεν τα αναγνωρίζει ως βίντεο

Καλύτερα να ανεβάσεις το video στο youtube και να κάνεις copy το Link εδω..

Back