"Ευάλωτες κοινωνικές ομάδες"

Εχω ξαναγραψει τι μου ειπε αστυνομικος που ειχε ερθει να καταγραψει μια κλεψια σε σπιτι :
¨Ουτε να σκοτωσω και να μπω φυλακη θελω, ουτε να με φανε και να με σκεπασει η Ελληνικη σημαια.
Γιαυτο σειρηνα, καθυστερηση , να φυγουν ¨.

Να εχουν βαλει και εδω το χερι τους ?

View attachment 96010
Κάπου διάβασα ότι δεχόταν απειλές η μάνα του από κάποιον Ρομά που είχε δικάσει στο παρελθόν . Σίγουρα το παιδί δεν πήγε μόνο του εκεί πάνω όσο τρελός και να ήταν ( αυτό προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο τις τελευταίες ημέρες ) πιστεύω θα είχε εξαντληθεί.και θα είχε πέσει πολύ νωρίτερα

Προσοχή στα τηλέφωνα που ζητάνε στοιχεία από κάρτες, κωδικούς και τα λοιπά . Κανένα λογιστικό Γραφείο δεν θα ζητήσει τέτοια στοιχεία απ' το τηλέφωνο ... Το καλοκαίρι πρόλαβα συνάδελφο από καταστροφή . Τον παίρνουν τηλέφωνο και περίτεχνα του παρουσιάζουν ότι είναι υπάλληλος απ' το λογιστικό γραφείο και πρέπει να τους δώσει τα στοιχεία της κάρτας για να του καταθέσουν την αίτηση για κάποιο επίδομα . Του ζητάνε τα δύο πρώτα νούμερα απ' το πιν της κάρτας και όταν τα δίνει του λένε πως έκαναν λάθος και ήθελαν τα 2 τελευταία . Ευτυχώς νευριάζει κλείνει το τηλέφωνο χωρίς να τα δώσει και τον ακούω που βρίζει . Του λέω τι έπαθες και μου λέει με πήρε ο Βασίλης απ' την λογίστρια και ήθελε τα στοιχεία αλλά έκανε κάτι λάθος και το έκλεισα γιατί είχα δουλειά . Έχουμε την ίδια λογιστήρια οπότε ξέρω καλά τους υπαλλήλους της . Βασίλη δεν είχε στο γραφείο ποτέ . Του λέω ρε τρελέ τι έδωσες ; Το πιν μου λέει αλλά μπερδεύτηκε και του το έκλεισα . Τα πάγωσα όλα απ' την εφαρμογή που είχε στο κινητό του και όπως του είπαν απ' την τράπεζα είχαν κάνει προσπάθειες και για ένα νούμερο δεν βρήκαν το σωστό πιν ...
Μεγάλη προσοχή κύριοι !!!

Εχω ξαναγραψει τι μου ειπε αστυνομικος που ειχε ερθει να καταγραψει μια κλεψια σε σπιτι :
¨Ουτε να σκοτωσω και να μπω φυλακη θελω, ουτε να με φανε και να με σκεπασει η Ελληνικη σημαια.
Γιαυτο σειρηνα, καθυστερηση , να φυγουν ¨.
Αλλά μένει στην ΕΛ.ΑΣ για το μισθό... :mad: Και όταν ο πολίτης χρειαστεί βοήθεια από πού θα τη ζητήσει;.hair.

Αλλά μένει στην ΕΛ.ΑΣ για το μισθό...
Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή όπως την λες.
Άκου όμως και την συνέχεια.
Μου λέει :
Λόγω ελειψης ατομων με βάζουν μόνο μου νυχτερινή περιπολία με ένα σάπιο αυτοκίνητο.
Και μου στέλνουν σήμα,πήγαινε στο τάδε μέρος κλέβουν γύφτοι.
Να πάω μόνος να κάνω τι με δέκα άτομα;
Να συλλαβω πως, ποιους;
Να με πυροβολησουν η να τους πυροβολησω και η να πάω στο χώμα η φυλακή;

Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή όπως την λες.
Άκου όμως και την συνέχεια.
Μου λέει :
Λόγω ελειψης ατομων με βάζουν μόνο μου νυχτερινή περιπολία με ένα σάπιο αυτοκίνητο.
Και μου στέλνουν σήμα,πήγαινε στο τάδε μέρος κλέβουν γύφτοι.
Να πάω μόνος να κάνω τι με δέκα άτομα;
Να συλλαβω πως, ποιους;
Να με πυροβολησουν η να τους πυροβολησω και η να πάω στο χώμα η φυλακή;
Όντως όπως τα γράφεις δεν έχεις άδικο.Αλλά σκέψου και σε πόσα περιστατικά,και όχι μόνο με Γύφτους,ζητάει ο κόσμος βοήθεια από την ΕΛ.ΑΣ και αργούν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ να πάνε για να μην διακινδυνεύσουν το παραμικρό!Και σε τελική ανάλυση ΓΙΑΤΙ έχουμε αστυνομία αν δε μας προστρέχει στην ανάγκη; Και σκέψου ότι τα λέω εγώ αυτά που είμαι παιδί παλαιού αστυνομικού....think.

Τοτε με το επεισοδιο στον Ασπροπυργο, που κυνηγουσαν κατι κλεφτες αυτοκινητων απο Νικαια μεχρι Ασπροπυργο, ΜΟΛΙΣ επιβεβαιωθηκε η πληροφορια οτι ηταν γυφτοι, το κεντρο εστειλε αμεσα σημα στα περιπολικα και στη ΔΙΑΣ που τους κυνηγουσαν 25 λεπτα με υψηλες ταχυτητες και κινδυνο τη ζωη τους, να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ καθε ενεργεια.
Κι αυτοι συνεχισαν αγνοωντας την εντολη και...ειδαμε τελικα τα αποτελεσματα.
(1 νεκρος γυφτος και κατηγορουμενοι. ολοι οι αστυνομικοι)
Απο πολλες απόψεις καλα κανουν και δεν κανουν τιποτα.
Ειναι σα να εισαι σουβλατζης και ο μοναδικος προμηθευτης σου να ειναι το κρατος.Να σου πουλαει σαπια κρεατα και να σου λεει, αν παθει κανεις δηλητηριαση θα μπεις φυλακη.Τι θα κανεις ?
Ε οτι και ο αστυνομικος.

Στην κατοχή πως γλυτοσανε από τους ναζί;
Υπαρχει ολοκληρη βιβλιογραφια (θα ψαξω και θα τη βρω).
Αυτη η καταρραμενη ρατσα υπηρξε απο την αρχαιοτητα παντα ο μεγαλυτερος χαφιες σε ολους τους κατακτητες μας.
Τι νομιζετε, οτι οι γυφτοι δεν υπηρχαν το 1940 ?

Back