"Ευάλωτες κοινωνικές ομάδες"

Έχω γνωρίσει μερικους τσιγγανους από την Αγγλία καμια σχέση με τους δικούς μας πραγματικά έπεσα απο τα σύννεφα ...απλοί ευγενικοί άνθρωποι που αγαπάνε την φύση αλλά και το κυνήγι

Προσαρμοσμενοι στην σημερινή πραγματικότητα αλλά και με σεβασμό στις παραδόσεις τούς

Έχω γνωρίσει μερικους τσιγγανους από την Αγγλία καμια σχέση με τους δικούς μας πραγματικά έπεσα απο τα σύννεφα ...απλοί ευγενικοί άνθρωποι που αγαπάνε την φύση αλλά και το κυνήγι

Προσαρμοσμενοι στην σημερινή πραγματικότητα αλλά και με σεβασμό στις παραδόσεις τούς
Αλλο τσιγγανοι, αλλο τουρκογυφτοι αυτους που εχουμε εδω.
Εχω δει σε συναυλια του Παϊτερη στο Βεακειο στον Πειραια, πραγματικους τσιγγανους, κυριοι και κυριες.
Καμμια μα καμμια σχέση.

Έχουν κλείσει οι γύφτοι τον δρόμο από τον κόμβο των ΚΤΕΛ μέχρι τα φανάρι στη Ληλαντίων (Χαλκίδα). Έχουν βάλει φωτιά σε κάδους στις καμάρες.
Ερχόμενος από Αρτάκη για Λάμψακο, ρωτάω έναν αστυνομικό στα φανάρια "καπετάνιο, πως θα πάω στο νοσοκομείο?"
Κουναγε το κεφάλι ο καψερος.
10 γυφτοι έχουν δημιουργήσει ουρά κάμποσα χιλιόμετρα.

Κανένας τσιγγάνος δεν θέλει να τον φωνάζουν γύφτο γιατί προσβάλλονται.
Άλλη ράτσα και μορφολογία.
Οι γύφτοι στην Ελλάδα έχουν πολλές ομοιότητες και ίδια γλώσσα με φυλή που ζει ανάμεσα Πακιστάν με Ινδία.

Χανιά: Εκλεψαν την ασπίδα από το Μνημείο Πεσόντων Ευελπίδων!
.hair.:mad::mad::mad:
"... ξήλωσαν και πήραν τη μεγάλη ορειχάλκινη ασπίδα η οποία ήταν στερεωμένη στη δεξιά κάθετη πλευρά του Μνημείου."
... "Άγνωστοι δράστες" λέει ... 🤔:rolleyes: ... Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια ???
πααααα
τι μου θύμησες..
εκεί απο κάτω έχω πάρει μια κγόμενα Π.Χ. (προ χριστίνας)

Back