Θέματα Συνεργείου

Τότε προχωρά Κώστα . Ποιος θα κάνει το χειρουργείο . Στην αντιπροσωπεία ο εκεί ηλεκτρολόγος ή θα πας κάπου εξω
Στην αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι αν είναι κλειδωμένη και θέλει κωδικό, δεν το αναλαμβάνουν. Γιαυτό έγραψα εδώ, μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να κάνω την εργασία. Επίσης, όσους ρώτησαν που βάζουν after market, μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν να βάλουν την μαμίσια.

Στην αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι αν είναι κλειδωμένη και θέλει κωδικό, δεν το αναλαμβάνουν. Γιαυτό έγραψα εδώ, μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να κάνω την εργασία. Επίσης, όσους ρώτησαν που βάζουν after market, μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν να βάλουν την μαμίσια.
Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τεχνικό που ασχολείται με καντράν και είναι ενημερωμένος με τα νέα δεδομένα, αν είσαι Αθήνα υπάρχουν και δίνουν και εγγύηση.

Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τεχνικό που ασχολείται με καντράν και είναι ενημερωμένος με τα νέα δεδομένα, αν είσαι Αθήνα υπάρχουν και δίνουν και εγγύηση.
Αυτό σκέφτηκα κ εγώ, απλά δεν έχω βρει κάποιον.

Update . Αν κάποιος τον ενδιαφέρει ,η τιμή είναι συζητήσιμη . Έπαθα μεγάλη ζημιά με το αμάξι και για αυτό τα δίνω . Όσα γλυτωσα από τα πετρέλαια τα έχω δώσει 500 φορές πίσω 😕
Δυστυχώς τα προβλήματα στα πετρέλαια πονάνε . Παθών από τρόμπα πετρελαίου και μπεκ ...

Δυστυχώς τα προβλήματα στα πετρέλαια πονάνε . Παθών από τρόμπα πετρελαίου και μπεκ ...
Πομπα έκανα προ πέρυσι 350€…

Τώρα άρχισε να ξεφυσάει από το τούρμπο ( βουλωμένο dpf) και τα μπεκ δεν βγαίνουν για καθαρισμό , έχουν κολλήσει και στο βγάλε πιθανόν να σπάσουν . 980€ μόνο τα μπεκ έχουν … δεν ξέρω από που να πιάσω και τι να αφήσω

Τώρα άρχισε να ξεφυσάει από το τούρμπο ( βουλωμένο dpf) και τα μπεκ δεν βγαίνουν για καθαρισμό , έχουν κολλήσει και στο βγάλε πιθανόν να σπάσουν . 980€ μόνο τα μπεκ έχουν … δεν ξέρω από που να πιάσω και τι να αφήσω
Τι αμάξι??

Για Τι αυτοκίνητο μηλαμε.....γιατί τόσα προβλήματα μαζεμένα

Τι αμάξι??
Fiat Punto evo 2011 diesel .

Θεωρω οτι επειδη δεν κανω χιλιομετρα και το χειριζομαι μεσα στην πολη περισσοτερο . Αυτα θελουν χιλιομετρα ή καθε εβδομαδα ανοιγμα να τουμπιανιαζει το DPF... Ειπα να το αλλαξω αλλα ολα πηρανε πανω αρκετα ...Αστα να πανε

Επισης η φιατ στα μπεκ απο πανω εχει ενα υλικο σαν αφρολεξ να το πω , το οποιο αυτο λιωνει και ποτιζει στα μπεκ και γινετε πετρα μετα και δεν βγαινουν .... Στην αρχη το πηγα στον καλυτερο και μου ειπε ξεκιναμε απο 300 και οπου βγει( για να βγαλει τα μπεκ και ισως σπασουν). Το πηγα σε γνωστο που δουλευε στην φιατ μου λεει θα τα βγαλουμε... Δυο μερες το ποτιζε με διαφορα και τα μπεκ σηκωναν το αυτοκινητο πανω απο το τραβηγμα .. Τετοιο πραγμα δεν εχει ξαναδει ... Ολα στραβα

και η πομπα δάκρυζε πετρελαιο την οποια και εκανα πριν λιγα χρονια...

Επισης η φιατ στα μπεκ απο πανω εχει ενα υλικο σαν αφρολεξ να το πω , το οποιο αυτο λιωνει και ποτιζει στα μπεκ και γινετε πετρα μετα και δεν βγαινουν .... Στην αρχη το πηγα στον καλυτερο και μου ειπε ξεκιναμε απο 300 και οπου βγει( για να βγαλει τα μπεκ και ισως σπασουν). Το πηγα σε γνωστο που δουλευε στην φιατ μου λεει θα τα βγαλουμε... Δυο μερες το ποτιζε με διαφορα και τα μπεκ σηκωναν το αυτοκινητο πανω απο το τραβηγμα .. Τετοιο πραγμα δεν εχει ξαναδει ... Ολα στραβα

και η πομπα δάκρυζε πετρελαιο την οποια και εκανα πριν λιγα χρονια...
Δυστυχως δεν θα ξεμπερδεψεις με αυτο.Ακριβως το ιδιο αμαξι ειχε παρει η αδερφη μου και απο οταν ξεκινησαν αυτα τα προβληματα δεν σταματησαν ποτε,μεχρι που το εδωσε...Βγαλαμε τα μπεκ και τα καθαρισαμε,για κανα διμηνο ηταν ενταξει και μετα παλι τα ιδια.Ωραιο,ανετο αμαξι,γκαζιαρικο,με πολυ χαμηλη καταναλωση αλλα....

Το πετρέλαιο έχει όλα τα καλά Βάρδα μην σου πάθει ζημιές την έκατσες .
Είναι ένας ενδοιασμός για το επόμενο μου αυτοκίνητο πετρέλαιο η βενζίνη γκάζι ,ποιο οικονομικά κίνησε με τη βενζίνη γκάζι ούτως η άλλως ,αλλά πάντα το σκεφτόμουν και αυτό γιατί απλά το καύσιμο στη χώρα υποφέρει ποιότητος .Χαλάσαμε το θέμα αλλά θα σου πω δουλεύω κάθε μέρα σταματά ξεκινά για 5 ώρες ένα fiat ducato πετρέλαιο έχει 480.000 Χιλ ανά διαστήματα μαλακίζεται και το διορθώνουμαι στη δουλειά με το κομπιούτερ κοροιδευοντας τον εγκέφαλο .Τι να πω καλά ξεμπερδεματα και όσο γίνεται ποίο ανέξοδα

Fiat Punto evo 2011 diesel .

Θεωρω οτι επειδη δεν κανω χιλιομετρα και το χειριζομαι μεσα στην πολη περισσοτερο . Αυτα θελουν χιλιομετρα ή καθε εβδομαδα ανοιγμα να τουμπιανιαζει το DPF... Ειπα να το αλλαξω αλλα ολα πηρανε πανω αρκετα ...Αστα να πανε
Κανε μια ερωτηση εδω.https://exatmisas.gr/dpf

Το πετρέλαιο έχει όλα τα καλά Βάρδα μην σου πάθει ζημιές την έκατσες .
Είναι ένας ενδοιασμός για το επόμενο μου αυτοκίνητο πετρέλαιο η βενζίνη γκάζι ,ποιο οικονομικά κίνησε με τη βενζίνη γκάζι ούτως η άλλως ,αλλά πάντα το σκεφτόμουν και αυτό γιατί απλά το καύσιμο στη χώρα υποφέρει ποιότητος .Χαλάσαμε το θέμα αλλά θα σου πω δουλεύω κάθε μέρα σταματά ξεκινά για 5 ώρες ένα fiat ducato πετρέλαιο έχει 480.000 Χιλ ανά διαστήματα μαλακίζεται και το διορθώνουμαι στη δουλειά με το κομπιούτερ κοροιδευοντας τον εγκέφαλο .Τι να πω καλά ξεμπερδεματα και όσο γίνεται ποίο ανέξοδα

Ειδικα τα καινουργια με το αντ μπλου? Εκει να δεις οταν χαλασουν τι χορος θα πεσει....ΜΑΚΡΥΑ απο πετρελαιο εκτος αν αντεχει η τσεπη και δεν σε νοιαζει... Δυστυχως το παντρευτηκα το αμαξι γιατι να παρεις αλλο με ενα μισθο ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα...

Last edited:
Ειδικα τα καινουργια με το αντ μπλου? Εκει να δεις οταν χαλασουν τι χορος θα πεσει....ΜΑΚΡΥΑ απο πετρελαιο εκτος αν αντεχει η τσεπη και δεν σε νοιαζει... Δυστυχως το παντρευτηκα το αμαξι γιατι να παρεις αλλο με ενα μισθο ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα...

ενιγουει... οπως ανεφερα την τιμη την συζηταμε... και το οπλο μπορει να ειναι μεταχειρισμενο αλλα τα εχω αλλαξει ολα .

υδροβαφη 130 ευρω , βαψιμο καννης 80 ευρω , δευτερη παπια 100 ευρω , δευτερη βιδα παπιας 100 ευρω , σιδηροδρομος 190 ευρω , μειοτηρας 20 ευρω , στοπ κλειστρου 30 ευρω , πελμα 40 ευρω ,στοπ ελλατηριου αποθηκης 30 ευρω ...Προτιμουσα να το δωσω για ανακυκλωση με ολα αυτα που εριξα πανω παρα να το πουλησω αλλα δυστυχως δεν γινετε αλλιως
Άλεξ πίστεψέ με σε καταλαβαίνω φίλε πριν 1.5 χρόνο Βαρέσε μοτέρ η alfa roneo με γκάζι που είχα στις 295.000χιλιομ και την πούλησα έτσι ημουν 5 μήνες με τη Μηχανή και δανεικό αμάξι οπότε χρειαζόμουν ,αλλά ξέρεις φίλε τι λέω πάντα για να το κάνεις και εσύ αν βοηθάει είμαι καλά μαζί με τους δικούς μου ,έχω δουλειά στα αρχίδια μου θα τα ξαναπάρω και θα ξαναφτιάξω ότι είναι, είτε λέγετε σπίτι είτε αμάξι είτε ντουφέκι είτε και σκυλί ακόμη που το τελευταίο με στεναχωρεί περισσότερο αν πάθει κάτι από τα άλλα 3 .Είχα αμάξι το 2006 που έκανε 60.000 καινούριο και 7 ντουφέκια και το 2020 είχα ένα που έκανε 2000 και 2 ντουφέκια ,και τώρα έχω 2 πάλι και 4 ντουφέκια και αύριο μπορεί να μην έχω και κανένα που να ξέρω τι γίνετε ,καλά να είμαστε φίλε όλα για εμάς είναι όπως σου ξανά έγραψα .Υπομονή ανθρώπους χρειαζόμαστε δίπλα μας να ξέρεις τα υπόλοιπα θα έρθουν πάντα γυρίζει ο τροχός .

Άλεξ πίστεψέ με σε καταλαβαίνω φίλε πριν 1.5 χρόνο Βαρέσε μοτέρ η alfa roneo με γκάζι που είχα στις 295.000χιλιομ και την πούλησα έτσι ημουν 5 μήνες με τη Μηχανή και δανεικό αμάξι οπότε χρειαζόμουν ,αλλά ξέρεις φίλε τι λέω πάντα για να το κάνεις και εσύ αν βοηθάει είμαι καλά μαζί με τους δικούς μου ,έχω δουλειά στα αρχίδια μου θα τα ξαναπάρω και θα ξαναφτιάξω ότι είναι, είτε λέγετε σπίτι είτε αμάξι είτε ντουφέκι είτε και σκυλί ακόμη που το τελευταίο με στεναχωρεί περισσότερο αν πάθει κάτι από τα άλλα 3 .Είχα αμάξι το 2006 που έκανε 60.000 καινούριο και 7 ντουφέκια και το 2020 είχα ένα που έκανε 2000 και 2 ντουφέκια ,και τώρα έχω 2 πάλι και 4 ντουφέκια και αύριο μπορεί να μην έχω και κανένα που να ξέρω τι γίνετε ,καλά να είμαστε φίλε όλα για εμάς είναι όπως σου ξανά έγραψα .Υπομονή ανθρώπους χρειαζόμαστε δίπλα μας να ξέρεις τα υπόλοιπα θα έρθουν πάντα γυρίζει ο τροχός .
Ετσι ακριβως φιλε Γιαννη , θα τα ξανακανουμε τα υλικα αγαθα.. Υγεια και ολα ερχονται

Κατάργησε το dpf να ανασανει το αμάξι .
Όσο για τα μπεκ τα δικά μου ευτυχώς βγήκαν όμως τα δύο ήταν για πέταμα και τα άλλαξα με μεταχειρισμένα γιατί τα καινούργια είχαν περισσότερα απ' ότι αξίζει όλο το αυτοκίνητο .

Κατάργησε το dpf να ανασανει το αμάξι .
Όσο για τα μπεκ τα δικά μου ευτυχώς βγήκαν όμως τα δύο ήταν για πέταμα και τα άλλαξα με μεταχειρισμένα γιατί τα καινούργια είχαν περισσότερα απ' ότι αξίζει όλο το αυτοκίνητο .
Αγαπητε Γιωργο μου το προτειναν και αυτο ,

Απο οτι εχω διαβασει ειναι σαν να πετας καρκινο φανερο στους γυρω σου και κουβαλαω μωρα στο αμαξι οποτε δεν ξερω αν ειναι σωστο .
Δευτερον ειπαν οτι απο εδω και περα σε κτεο κτλπ εχουν παρει μηχανακια για το καυσιμο και μπορει να την φαμε. Ετσι ακουσα ετσι σου απαντω

Άλεξ μη το γενικεύεις. Κάτοχος πετρελαίου από το 2016 και φανατικός πλέον αυτού. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (φτου, φτου να μην το ματιάσω), μόνο τα κλασικά service του. Βέβαια μέσα στον χρόνο το 70-80% των χιλιομέτρων είναι εθνική. Πολύ οικονομικό, μεγάλη ροπή και μηδενικός θόρυβος. Μου έλυσε τα χέρια καθώς λόγω κυνηγιού κάνω πολλά χιλιόμετρα. Πριν πολλά χρόνια ένας αρχιμηχανικός με μεγάλη εμπειρία μου είχε πει: Όπως σε όλα, έτσι και στα αυτοκίνητα, από την παραγωγή βγαίνουν ελαττωματικά. Να εύχεσαι να μην πέσει το προβληματικό αυτοκίνητο στα χέρια σου.

Καταλαβαίνω το σπάσιμο και το ζόρι που περνάς και το μόνο που έχω να σου δώσω σαν συμβουλή καθώς την έχω πατήσει και εγώ με προβληματικό αυτοκίνητο, αν μπορείς αντικατέστησε το ακόμα και με κάτι θεωρητικά υποδεέστερο για να γλιτώσεις. Ξέρω δεν είναι εύκολο να πάρεις την απόφαση αλλά μακροπρόθεσμα και οικονομικά κερδισμένος θα βγεις και ψυχολογικά.

και κουβαλαω μωρα στο αμαξι οποτε δεν ξερω αν ειναι σωστο .
Σε αυτό δυστυχώς δεν έχω να απαντήσω κάτι .
Εγώ έχω ένα mercedes e220cdi προς το παρόν πρόβλημα με το dpf δεν έχω αλλά όποτε βρω ευκαιρία το γυρνάω στο χειροκίνητο και το δουλεύω σε ψηλές στροφές έτσι ωστε να κάνει αναζωογόνηση το φίλτρο . Απ' ότι μου έχει πει ο μηχανικός μου βέβαια μόλις αρχίσουν τα προβλήματα η αντικατάσταση ( πονάει στην τσέπη) και η κατάργηση είναι οι μόνες λύσεις.
Τώρα το ΚΤΕΟ είναι όντως θέμα

Back