Ραντεβού σήμερα στην εταιρεία που έβαλα το υγραέριο για έλεγχο της διαρροής νερού .
Υποτίθεται οτι μου έκλεισαν ραντεβού και τρίχες κατσαρές η αλλιώς μαλακίες ελληνικές.Λες και έκαναν αγγαρεία.
Ανοίγει ο πιτουρουπεύθυνος την τάπα του δοχείου και κουμπώνει μια αντίστοιχη τάπα ,μέσα απο την οποία θα πρέσαρε αέρα ,ούτως ώστε να φανεί η διαρροή.
Πρέσαρε ,πρέσαρε ,αλλά το όργανο δεν έδειχνε να ανεβάζει πίεση.Ο αέρας από κάπου έφευγε .Βιδωνε ξεβίδωνε ,ξαναπρέσαρε τίποτα.Είναι χαλασμένο το σπείρωμα του δοχείου μου λέει ,και χάνεται ο αέρας .Δεν μπορώ να κάνω τίποτα .
Δεν βαζεις το laptop με το διαγνωστικό ,να δουμε τι έχει καταγραφει ; τον ρωτάω .
Οχι ,πρεπει πρωτα να δουμε το δοχείο.
Έπεσα στην περίπτωση να είναι ο μάλαξ εκει.
Φύγε μου λέει και πήγαινε σε συνεργείο ford για να δουν το σπείρωμα.
Οι περισσότεροι μαστόροι εδώ , δεν έπρεπε να πληρώνονται με χρήματα αλλά με ροπαλιές.Η ξευτίλα δεν έχει όρια.Κανένας δεν σέβεται κανέναν.
Το θέμα είχε και άλλες προεκτάσεις ,αλλά μη σας ζαλίζω τώρα .Και γωόμως θα τους γειώσω κανονικά και όταν ξανανέβω Ήπειρο ,θα πάω στον αντιπρόσωπο Ελλάδος για την prins που είναι στα Γιάννενα να κάνω έλεγχο και οτι χρειαστεί.Μάλιστα μίλησα μαζί τους ,προ ολίγου.
Φεύγω απο την Αμφιθέας και έρχομαι στο συνεργείο στην πλατεία Κολιάτσου .Τους εξηγώ τι εγινε και γελάνε ....Φλάντζα την απέκλεισαν αμέσως , λέγοντας οτι ποτέ δεν εχουν δει πρόβλημα στη φλάντζα του συγκεκριμένου μοντέλου.
Βάζουνε το δικό τους σύστημα πάνω και αμέσως αρχίζοντας να πρεσάρουν ,φάνηκε το πρόβλημα.Ένα μικρό ράγισμα στο δοχείο άρχισε να ξερνάει νερό.
Ίσως το δοχείο να ειχε χτυπηθεί και στο προ δυο ετών τρακάρισμα.Ήταν και από αυτή την πλευρά που τράκαρα με την φυσικοθεραπεύτρια
Ετσι λοιπόν εξηγείται οτι το νερό χανόταν αλλά ποτέ δεν έπεφτε κάτω από ένα όριο που αυτό ήταν λίγο ποιο κάτω απο το κατώτερο όριο που είναι σημαδεμένο στο δοχείο.