Τροιζόνια;
Ναι Γιώργο. Ήμουν σίγουρος ότι θα το καταλάβαινες.Τροιζόνια;
λαγοτοπος ,ολο πουρναρια εχει εκει.εχω καταγωγη απο αμυγδαλια φωκιδας....εχω παει τροιζονια πολλες φορες
Έλα ρε φίλε έχω καταγωγή από το Λιδωρικιεχω καταγωγη απο αμυγδαλια φωκιδας....εχω παει τροιζονια πολλες φορες
Ωραία τα Τροιζόνια,γενικά από Μοναστηράκι και πέρα έχει ωραίες θάλασσες και για όποιον έχει βάρκα έχει και πολλές καβάτζες και για μπάνιο και για ψάρεμαΝαι Γιώργο. Ήμουν σίγουρος ότι θα το καταλάβαινες.
Απέραντος κλασικός λαγότοπος πέριξ της Αμυγδαλιάς, είχα πάρει δύο κουτάβια κάποτε από εκεί από ένα φίλο...εχω καταγωγη απο αμυγδαλια φωκιδας....εχω παει τροιζονια πολλες φορες
...πολύ θα ήθελα να κυνηγήσω κάποτε σε μέρη σαν αυτά!Βόλτα σήμερα στο δάσος για να δροσιστούμε....24 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι στα 1100 μέτρα υψόμετρο.Πιερια όρη...View attachment 52908View attachment 52909View attachment 52910
Καπετανιε είσαι ευπρόσδεκτος.... για πέρδικες δεν υπόσχομαι γιατί περδικοκυνηγος δεν είμαι.... αλλά από τοπία θα σε βολεψω......πολύ θα ήθελα να κυνηγήσω κάποτε σε μέρη σαν αυτά!
...δεν έχω πρόβλημα , τοπία να 'χει φθάνει!Καπετανιε είσαι ευπρόσδεκτος.... για πέρδικες δεν υπόσχομαι γιατί περδικοκυνηγος δεν είμαι.... αλλά από τοπία θα σε βολεψω...
Έτσι όπως πάει σε λίγο όλοι γουρουναδες θα γίνουμε.......δεν έχω πρόβλημα , τοπία να 'χει φθάνει!
Υ.Γ... παρεμπιπτόντως είμαι παντός πτηνού και...τριχωτού εγώ ( πλην αγριόχοιρου !)...όλο και κατι θα βαρήσω!
Τα απιστευτα μερη που εχει η υπεροχη πατριδα μας δυο ζωες να εχεις δεν φτανουν να τα γυρισειςΆλλο ένα ανέβασμα στον Όλυμπο από άλλη διαδρομή και με άλλη παρέα.... προπόνηση για τις πέρδικες..... ατενίζοντας τα 2918 του Μύτικα από τα 2100 του καταφυγίου ΖολώταView attachment 56419View attachment 56423View attachment 56423View attachment 56422View attachment 56418
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Τώρα πρόσεξα ότι αναφεροσουν καπετανιε σε άλλη ανάρτηση.... από το δάσος..... τέτοια μέρη όσα θέλεις..... δόξα το Θεό..... όπως είπε και ο Βαγγέλης.....η Ελλάδα έχει πολλά όμορφα μέρη..... υγεία να έχουμε και όρεξη...πολύ θα ήθελα να κυνηγήσω κάποτε σε μέρη σαν αυτά!