Μην κάτσεις πολύ,έχουν χοληστερίνη τα αυγάΑυγό Ξάνθης.....καλα ξεκινησαμε με ασφαλτο στα πρωτα 2 χιλιομετρα περιπου. Μετα μας εφαγε η πετρα, ουτε για περδικες να πηγαιναμε
View attachment 60548
View attachment 60552View attachment 60557
View attachment 60558
Ειχε ωραια θεα στην κορυφη παντως αν και πηγαινοερχονταν τα συννεφα και μας χαλαγαν το τοπιο.
View attachment 60556
Κοριτσάκι
Οχι ,πουτσ_ _άςΚοριτσάκι
Δεν τον κόβω κ φανατικό έτσι που κάθεταιΟχι ,πουτσ_ _άς
αυτο ειναι τσαφι ρε τι χιονακι ,αμα δεν δεις χιονι μεχρι τους προποδες δεν κουνιεται τιποτα!Πεσαν οι πασπαλες ψηλα στον Παρνασσό... Θα κατέβουν οι μπεκατσουλες περιξ Δαύλειας, τιθορεας και αμφικλειας νομίζω
View attachment 60741
Ωραίο καρτέρι ... σου έρχεται ξαφνικά μια λιγούρα και δεν ψάχνεις για τραπέζι !!!
Καν απαν σλεου...αυτο ειναι τσαφι ρε τι χιονακι ,αμα δεν δεις χιονι μεχρι τους προποδες δεν κουνιεται τιποτα!
Κάποτε τοσο χιονάκι το έριχνε τέλος Σεπτέμβρη .αυτο ειναι τσαφι ρε τι χιονακι ,αμα δεν δεις χιονι μεχρι τους προποδες δεν κουνιεται τιποτα!
Ωραίο καρτέρι ... σου έρχεται ξαφνικά μια λιγούρα και δεν ψάχνεις για τραπέζι !!!
Εσυ ειδικά μην μου λες για καφέδες...Ακουμπάς πάνω και την φρενταρα,
Εσυ ειδικά μην μου λες για καφέδες...
Χροοοοοονια τον περιμενω με την γενική ταχυδρομική...........
Κάποτε τοσο χιονάκι το έριχνε τέλος Σεπτέμβρη .
Ωραία χρόνια
...ω ρε φίλε!...του Νταβέλη θα γίνει... ...Πεσαν οι πασπαλες ψηλα στον Παρνασσό... Θα κατέβουν οι μπεκατσουλες περιξ Δαύλειας, τιθορεας και αμφικλειας νομίζω
View attachment 60741
Μπράβο ρε Δημήτρη. Πολύ ωραίες λήψεις. Υπέροχα τοπία!!Εικόνες απο τη σημερινη εξόρμηση στα ψηλά .
View attachment 62235
View attachment 62236
View attachment 62238
View attachment 62239