Φοβερά χρώματα! Φύση! Ν' αγναντέυει το μάτι τις βουνοκορφές και να αγαλιάζει η ψυχή...Λιγες σημερινές εικόνες απο το 3ωρο διάλειμμα της βροχής.
View attachment 62320
View attachment 62321
View attachment 62322
View attachment 62324
View attachment 62323
Μοιάζει με έκρηξη της βουνοκορφής!
Λες τώρα με το σκύλο να ατονίσει το θέμα φωτογραφία ? !Δύο φωτογραφίες από την πρωινή περιπλάνηση με το κινητό και στα γρήγορα μέσα από το αμάξι.
Τώρα δεν βλέπεις τίποτα από την ομίχλη.
View attachment 62646
View attachment 62647
Ναι, στο αμάξιΛες τώρα με το σκύλο να ατονίσει το θέμα φωτογραφία ? !
Την καλή μηχανή την είχες μαζί ;
Ωραια τοπια Μήτσο μαγικα!Δύο φωτογραφίες από την πρωινή περιπλάνηση με το κινητό και στα γρήγορα μέσα από το αμάξι.
Τώρα δεν βλέπεις τίποτα από την ομίχλη.
View attachment 62646
View attachment 62647
Εκεί απάνω είναι τα αρχηγεία τους .......Ωραια τοπια Μήτσο μαγικα!
εκεί απάνω στις κορυφές έχει περδικες;
Δεν έχω δει τι έχεις κάνει σήμερα ... αλλά ήτανε κυνηγομέρα νομίζω ! (η φωτογραφομέρα βγάζει και λίγο ήλιο )Λιγες εικόνες πό τα σημερινά δρομολόγια.
Γιώργο ... Από το αμάξι με το κινητό και γρήγορα
View attachment 62701
View attachment 62700
View attachment 62696
View attachment 62697
View attachment 62698
Λιγες εικόνες πό τα σημερινά δρομολόγια.
Γιώργο ... Από το αμάξι με το κινητό και γρήγορα
View attachment 62701
View attachment 62700
View attachment 62696
View attachment 62697
View attachment 62698
Έτσι με λέει η γυναίκα όταν τρώω έφαγες την αρτα με τα γιαννινα
Χόμπι ειναι Χάρη. Αν και όλες αυτές των τελευταίων ημερών είναι όλες τραβηγμένες από κινητό και στο πόδι θα έλεγα , γιατί τρέχουμε να προλάβουμεΈτσι με λέει η γυναίκα όταν τρώω έφαγες την αρτα με τα γιαννινα
Παντος συγχαρητήρια για όλες αυτές τις φωτό που βγάζεις είσαι επαγγελματίας η απλός χόμπι
η φασεςςςς που ειναι ρε φιλαρακι μου ;;;;ολα ωραια ολα καλα τα βουναααα
Έκοψα τις κακές συνήθεις Σάκη .η φασεςςςς που ειναι ρε φιλαρακι μου ;;;;ολα ωραια ολα καλα τα βουναααα
Παπούτσι απ΄τον τόπο σου κι' ας είν και μπαλωμένο !Έκοψα τις κακές συνήθεις Σάκη .
Δεν πάω για τις βρωμιάρες ,τις καριόλες, τις ξετσίπωτες πουτάνες του βορά.
Δεν εχει τιποτα ρε φιλε. Εκτός αυτού την έχω βρει με το σκύλο και προσπαθώ να του δώσω ευκαιρίες Αν και ο καιρός μας έχει δυσκολέψει αλλά το παλεύουμε όπως βλέπεις.
ναιιι αλα που τωρα μπηκανε η ρουφιανες εδω σε εμας τι θα κανηςςςςςΈκοψα τις κακές συνήθεις Σάκη .
Δεν πάω για τις βρωμιάρες ,τις καριόλες, τις ξετσίπωτες πουτάνες του βορά.
Δεν εχει τιποτα ρε φιλε. Εκτός αυτού την έχω βρει με το σκύλο και προσπαθώ να του δώσω ευκαιρίες Αν και ο καιρός μας έχει δυσκολέψει αλλά το παλεύουμε όπως βλέπεις.