Mafia Calabria
Moderator
upload img
Μου την έστειλε κάποιος σήμερα για να μου σπάσει τα νευρα. Ξέρει τον πόνο μου, φαίνεται και το καράβι της γραμμής μακάρι να μου να μέσα και να πηγαίνω στο νησι.
Αυτή η φωτο είναι για πινακαΘαυμάζοντας την τελευταία ανατολή στον Έβρο με φόντο τα ηλιόσπορα.
Έλα Σπύρο σιγά-σιγα να ετοιμαζομαστε.Τι μου κάνεις Γιάννη βραδιάτικα...θα βλέπω ξυλόκοτες στα παλιά μου λημέρια όλη νύχτα στον ύπνο μου και όπως πάντα όταν θα την έχω στη ''μπούκα'' και θα είμαι έτοιμος να τραβήξω, θα κτυπήσει το ξυπνητήρι.buy buy.
Την 1η φώτο με φόντο την παλιά Σινιά από το μοναστήρι την έβγαλες?
Όσο για τη 2η δε λέω τίποτα...τάφος.
Και αρκετά δύσκολο ΓιάννηΈλα Σπύρο σιγά-σιγα να ετοιμαζομαστε.
Ή πάνω φώτο Σπύρο είναι από το Google.
Ή 2η είναι στο Σωκράκι (απέραντο πουρνάρι και αγαπημένο μπεκατσοτοπι μου) αλλά μην το πεις είναι "μυστικό"
Δύσκολο κομμάτι φίλε Σπύρο και ακομα δυσκολοτερη η προσεγγιση στη φερμα αλλά κρατάει πουλιά, αρκεί βέβαια το σκυλί να κυνηγάει στο πυκνό. Εξάλλου και ή δυσκολία στο παιχνίδι είναι φίλε.Και αρκετά δύσκολο Γιάννη
Σίγουρα οι λόγγοι άλλα και τα κυνηγοτόπια στην Κέρκυρα γενικότερα, ειδικα τώρα που έχουν λογγώσει ακόμα και τα χτήματα, είναι αρκετά δύσκολα.Δύσκολο κομμάτι φίλε Σπύρο και ακομα δυσκολοτερη η προσεγγιση στη φερμα αλλά κρατάει πουλιά, αρκεί βέβαια το σκυλί να κυνηγάει στο πυκνό. Εξάλλου και ή δυσκολία στο παιχνίδι είναι φίλε.
Σκαρους πολλούς Τάσο πιο δίπλα που είναι οι πετρες,αν και τώρα τελευταία έχουμε γεμίσει λαγοκεφαλους.Πανέμορφη και..ονειρεμενος μουρμουροτοπος..
Είχα δει ένα βιντεακι με τον σκαροφονια της Κάσου Τζιμη Καλαβρεζο ωραίος ψαρομαεστρος ο μπάρμπας!!Τον γνώριζες?Σκαρους