Θαυμάζοντας...

Και από εμένα δύο φωτό με καλλιτεχνικές ανησυχίες!!!
IMG_1256.jpg

20131103_090339.jpg

Πόσο ωραία μέρη έχει η Ελλάδα τελικά!!!!Εγώ τα λέω κ κανείς δεν με ακουει..:(Έχω γνωστό που κάθε χρόνο πάει ταξίδια εξωτερικό κ με ζαλίζει με ολλανδιες κ Παρίσια..Ρε άνθρωπε του θεού του λέω γύρισε την Ελλάδα πρώτα να δεις τι ομορφιές έχει η πατρίδα σου κ μετά βγες και έξω.Δεν χαμπαριαζει...no.

Τι μου κάνεις Γιάννη βραδιάτικα...θα βλέπω ξυλόκοτες στα παλιά μου λημέρια όλη νύχτα στον ύπνο μου και όπως πάντα όταν θα την έχω στη ''μπούκα'' και θα είμαι έτοιμος να τραβήξω, θα κτυπήσει το ξυπνητήρι.buy buy..sarcastic.
Την 1η φώτο με φόντο την παλιά Σινιά από το μοναστήρι την έβγαλες?
Όσο για τη 2η δε λέω τίποτα...τάφος..my man.

Τι μου κάνεις Γιάννη βραδιάτικα...θα βλέπω ξυλόκοτες στα παλιά μου λημέρια όλη νύχτα στον ύπνο μου και όπως πάντα όταν θα την έχω στη ''μπούκα'' και θα είμαι έτοιμος να τραβήξω, θα κτυπήσει το ξυπνητήρι.buy buy..sarcastic.
Την 1η φώτο με φόντο την παλιά Σινιά από το μοναστήρι την έβγαλες?
Όσο για τη 2η δε λέω τίποτα...τάφος..my man.
Έλα Σπύρο σιγά-σιγα να ετοιμαζομαστε.
Ή πάνω φώτο Σπύρο είναι από το Google.
Ή 2η είναι στο Σωκράκι (απέραντο πουρνάρι και αγαπημένο μπεκατσοτοπι μου) αλλά μην το πεις είναι "μυστικό" .sarcastic.

Έλα Σπύρο σιγά-σιγα να ετοιμαζομαστε.
Ή πάνω φώτο Σπύρο είναι από το Google.
Ή 2η είναι στο Σωκράκι (απέραντο πουρνάρι και αγαπημένο μπεκατσοτοπι μου) αλλά μην το πεις είναι "μυστικό" .sarcastic.
Και αρκετά δύσκολο Γιάννη

Και αρκετά δύσκολο Γιάννη
Δύσκολο κομμάτι φίλε Σπύρο και ακομα δυσκολοτερη η προσεγγιση στη φερμα αλλά κρατάει πουλιά, αρκεί βέβαια το σκυλί να κυνηγάει στο πυκνό. Εξάλλου και ή δυσκολία στο παιχνίδι είναι φίλε.

Δύσκολο κομμάτι φίλε Σπύρο και ακομα δυσκολοτερη η προσεγγιση στη φερμα αλλά κρατάει πουλιά, αρκεί βέβαια το σκυλί να κυνηγάει στο πυκνό. Εξάλλου και ή δυσκολία στο παιχνίδι είναι φίλε.
Σίγουρα οι λόγγοι άλλα και τα κυνηγοτόπια στην Κέρκυρα γενικότερα, ειδικα τώρα που έχουν λογγώσει ακόμα και τα χτήματα, είναι αρκετά δύσκολα.
Το σκυλί σήμερα αν δεν ''λογγιάζει'' δεν κάνεις δουλειά.

Back