Θαυμάζοντας...

Είχα δει ένα βιντεακι με τον σκαροφονια της Κάσου Τζιμη Καλαβρεζο ωραίος ψαρομαεστρος ο μπάρμπας!!Τον γνώριζες?
Θείος μου φίλε Τασο, Κώστας Καλαβρεζος λέγομαι, (ιστορικό επιθετο) χαχαχαχα.
Να πω ότι παλιά μένανε αρκετές οικογένειες πάνω και η οικογένεια του πατέρα μου μόνιμα, τώρα δεν υπάρχει ζωή εκτός από ψαράδες και τουρίστες που πάνε στην παραλία αυτή το καλοκαιρι.

Κοιτα να δεις τι γίνετε καμιά φορά...well done..well done.
Ούτε που θα μου πήγαινε ποτέ ο νους..
Ήτανε μαέστρος στο ψάρεμα του σκαρου και κυνηγός αλλά λάτρης των μικρών διαμετρηματων από αεροβολο μέχρι τριανταεξαρι. Εκεί στο νησί είναι γυρισμένο και το βιντεακι.

Ένα απόγευμα του Σεπτεμβρίου, συννεφιασμένο (όπως και εγώ τότε) κατέβηκα μια βόλτα στο λιμάνι να ξεσκάσω λίγο και είχα παρέα τη ψηφιακή μου...
bJi3EQs.jpg

Παραλίγο να έχουμε σύγκρουση... .sarcastic.
xwHK7gi.jpg

tqMttfM.jpg

Μόλις έπιανε λιμάνι...
1g8kLHl.jpg

JuVtwvf.jpg

Τα σπινοκάλαμα στη σειρά...
WkUBnqp.jpg

dykqxZq.jpg

Όλος ο κόσμος το έχει ρίξει στο ψάρεμα και ιδιαίτερα στο spinning από ό,τι είδα...
Bss0PtP.jpg

Και η ψιψινέλ... (Τάσο από τα στρουμφάκια.big smile.)

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου να φανταστώ;)

Κι όμως όχι.Ποτέ.Άσε που εκεί είναι και λιγο περίεργα τα πράγμα τα γιατί είναι εθνικός δρυμός και πρέπει να ξέρεις καλά την περιοχή.
Αυτό που μο έλειψε έιναι η ανάβαση στη δρακόλιμνη.Το έκανα μια φορά πριν πολλά πολλά χρόνια.

Αυτή είναι μια φωτογραφία πολύ παλιά .Περίπου πριν 25 χρόνια και τραβηγμένη με φίλμ πολύ νωρίς το πρωί πριν ανατίλη ο ήλιος που έσκαγε απο το βουνό.

PiAlphaPiIotaGammaKappaOmicron-PhiThetaIotaNuOmicronPiOmegaRhoOmicron.jpg
27 Δεκεμβρη θα είμαι εκει για τρεις μερες
Πιστευω να ριξει κανενα χιονακι αυτην την φορα να το απολαυσουμε

Back