στην πρω τελευταια φωτο αρη κανη πωλη συναρπαστικη φερμααα,και στην τελευταια φωτο βλεπω εχη και ωραιο απορττττ
Από πίσω άρπαξε γύρισε την λίγο και από μπροστά να δούμε πως πάει
Δεν θέλω να την εκθέσω,κατάλαβες...Από πίσω άρπαξε γύρισε την λίγο και από μπροστά να δούμε πως πάει
Όχι δεν κατάλαβα γύρισε την.....Δεν θέλω να την εκθέσω,κατάλαβες...
Όχι Παντελή δεν έχω κάμερα. Από μια ομάδα που ανεβάζουν συνέχεια τέτοια φωτογραφίες τις πήρα.Βασίλη δικές σου;
Είναι καταπληκτικές, και ενώ στην πρώτη καταλαβαίνω το πως τραβήχτηκε, στην δεύτερη δυσκολεύομαι...Όχι Παντελή δεν έχω κάμερα. Από μια ομάδα που ανεβάζουν συνέχεια τέτοια φωτογραφίες τις πήρα.
Λογικό, είναι ιδιαίτερη φωτό! Έχει τραβηχτεί με ταχύτητα κλείστρου 1/4000 του δευτερολέπτου, από φακό μεγάλου διαφράγματος (f<2). Αν δεν σημάδευε τον ήλιο, η φωτό θα ήταν πάρα πολύ σκοτεινή λόγω της υψηλής ταχύτητας κλείστρου (δες το νερό).στην δεύτερη δυσκολεύομαι...
Τα κάνει όλα το photoshopΛογικό, είναι ιδιαίτερη φωτό! Έχει τραβηχτεί με ταχύτητα κλείστρου 1/4000 του δευτερολέπτου, από φακό μεγάλου διαφράγματος (f<2). Αν δεν σημάδευε τον ήλιο, η φωτό θα ήταν πάρα πολύ σκοτεινή λόγω της υψηλής ταχύτητας κλείστρου (δες το νερό).
Σου θυμίζει κάποια?Όχι δεν κατάλαβα γύρισε την.....
Σωστότατα!!!Τα κάνει όλα το photoshop
Για την ταχύτητα θα συμφωνήσω, στο διάφραγμα έχω τις αντιρρήσεις μου λόγω του βάθους πεδίου που βλέπω, τώρα όλα τα άλλα ρυθμίζονται στον υπολογιστή, ειδικά αν η φωτογραφία είναι σε raw.Λογικό, είναι ιδιαίτερη φωτό! Έχει τραβηχτεί με ταχύτητα κλείστρου 1/4000 του δευτερολέπτου, από φακό μεγάλου διαφράγματος (f<2). Αν δεν σημάδευε τον ήλιο, η φωτό θα ήταν πάρα πολύ σκοτεινή λόγω της υψηλής ταχύτητας κλείστρου (δες το νερό).
Καταλαβαίνω τις αντιρρήσεις σου, αλλά σκέψου ευρυγώνιο με nd filter..έχω τις αντιρρήσεις μου λόγω του βάθους πεδίου που βλέπω
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά την ερώτηση, αλλά κάτι παρόμοιο που είχα κάνει προ τετραετίας, είχα έναν φίλο δίπλα μου μέσα στο νερό, που πέταγε βότσαλα μπροστά απ' το φακό (προσπαθούσε να τα ρίξει όσο το δυνατόν κατακόρυφα). Ε, μας πήρε ένα μισάωρο μέχρι να δούμε αποτέλεσμα..Αλλά η απορία μου ήταν περισσότερο ως προς το στήσιμο της φωτογράφισης.
Aκριβώς αυτό εννοούσα, δεν το είχα σκεφτεί έτσι...Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά την ερώτηση, αλλά κάτι παρόμοιο που είχα κάνει προ τετραετίας, είχα έναν φίλο δίπλα μου μέσα στο νερό, που πέταγε βότσαλα μπροστά απ' το φακό (προσπαθούσε να τα ρίξει όσο το δυνατόν κατακόρυφα). Ε, μας πήρε ένα μισάωρο μέχρι να δούμε αποτέλεσμα..