Αυτά είναι Γιώργη, ελληνικά βουνά, λιβάδια γεμάτα "πραμματα" το καλοκαίρι....Στο βάθος δεξιά Γκιωνα αριστερά Βαρδούσια δυστυχώς γεμάτο ανεμογεννητριες το μέρος που βγάζω την φωτογραφία
View attachment 28466
Αυτά είναι Γιώργη, ελληνικά βουνά, λιβάδια γεμάτα "πραμματα" το καλοκαίρι....Στο βάθος δεξιά Γκιωνα αριστερά Βαρδούσια δυστυχώς γεμάτο ανεμογεννητριες το μέρος που βγάζω την φωτογραφία
View attachment 28466
Έχουμε βαλθεί να τα ισοπεδώσουμε όλα όμωςΑυτά είναι Γιώργη, ελληνικά βουνά, λιβάδια γεμάτα "πραμματα" το καλοκαίρι....
Ωραια τα βουνά και η αναβασή τους ,αλλα κι αυτες οι άσπρες κουκίδες που διακρίνονται στις καταπράσινες πλαγιές ειναι τρέλα !Στο βάθος δεξιά Γκιωνα αριστερά Βαρδούσια δυστυχώς γεμάτο ανεμογεννητριες το μέρος που βγάζω την φωτογραφία
View attachment 28466
Οι άσπρες κουκίδες μου λείπουν πολύ είναι η αλήθεια ειδικά τώρα γιατί μόλις τελείωσα με το χορτοκοπτικό και δεν αισθάνομαι καλά νιώθω μια αδυναμίαΩραια τα βουνά και η αναβασή τους ,αλλα κι αυτες οι άσπρες κουκίδες που διακρίνονται στις καταπράσινες πλαγιές ειναι τρέλα !
Άλλωστε είναι το βάλσαμο μετα την κουραστική αυτη μέρα της ανάβασης συνοδεία παγωμένης μπύρας.
Δυο εχετε πιει η τα βλεπεις διπλα εσυ και μεις μαζι σου;Οι άσπρες κουκίδες μου λείπουν πολύ είναι η αλήθεια ειδικά τώρα γιατί μόλις τελείωσα με το χορτοκοπτικό και δεν αισθάνομαι καλά νιώθω μια αδυναμία
Θα βαρέσω μερικές μπύρες με τον συνάδελφο όμως μπας και συνέλθω View attachment 28481
Έξι ήπιαμε δεν φαίνονται οι υπόλοιπες
Μια εγώ και πέντε αυτός είναι μεγάλος ξυδακιας δεν μπορώ να τον κάνω καλά μέχρι να πέσει κάτω View attachment 28488
Εισαι ο καλύτερος!!Πολλή ζέστη σήμερα
Έιχαν φήμη τα Βαρδουσια για φάσσα...Ανατολικά Βαρδούσια Κονιακος
View attachment 28643
Έχει μεριές παραδεισένιες Τάσο για ότι θεςΈιχαν φήμη τα Βαρδουσια για φάσσα...
Για πέρδικα.Έιχαν φήμη τα Βαρδουσια για φάσσα...
Μωρη κουφαλα πως ξεχωριζουμε οσοι εχουμε ολο το χρονο το νου στα σκυλια
5η φωτό είναι το WV Scarabeo....;;;μια πρωινη βωλτουλα στα βουναμας,,και με πωλη παιχνιδη απο τρυγονακιααα chops diner wrightsboro nc menutake out wilmington nc