Θαυμάζοντας...

Bαφτο μπλε και πετα το...
Δν είναι τίποτα ρε....συνδέεις τα ψιψιψίνιαααα με τα κοψοψόψααα κ είναι έτοιμη η μακαρονάδα καλοδίων..... .yel.
Καλά ξεμπερδέματααα.....

Κολλημένα βαρελάκια φρένων = αφαιρέθηκαν καθαρίστηκαν ξαναμπήκαν + εξαερώσεις
Φλάντζες μηχανής έχαναν λάδι = αλλάχθηκαν
Ιμάντες= αλλάχθηκαν
Καρμπυρατέρ φουλ βουλωμένο + έχανε βενζίνη = καθαρίστηκε σε υπερήχους, κόπηκαν καινούργιες φλάντζες
Έλειπαν κάτι εξαρτήματα στα φρένα = αλλάχθηκαν
Σαπίλες = τρίφτηκαν + στοκαρίστηκαν κάποιες πολυεστερώθηκαν
Φανάρια = αλλάχθηκαν
Κόρνα = την κάναμε να δουλεύει
Δείκτης θερμοκρασίας = τον κάναμε να δουλεύει
Τρίτη έχεται το hard-top
+++++ και άλλα ψιλολόγια
Τα καλώδια είναι όντως μακαρονάδα και αυτό που είδατε είναι η καλή όψη :)

Αυτό το αυτοκίνητο είναι μια πατέντα από μόνο του.
Τώρα δουλεύει πένα !!!
100 ευρώ πουλήθηκε στην παρέα αχαχααχαχαχαχ

Είναι από αυτά που δεν φοβάσαι να βάλεις χέρι γιατί λές "τι χειρότερο μπορεί να πάθει ;;" :) :) :)

Κολλημένα βαρελάκια φρένων = αφαιρέθηκαν καθαρίστηκαν ξαναμπήκαν + εξαερώσεις
Φλάντζες μηχανής έχαναν λάδι = αλλάχθηκαν
Ιμάντες= αλλάχθηκαν
Καρμπυρατέρ φουλ βουλωμένο + έχανε βενζίνη = καθαρίστηκε σε υπερήχους, κόπηκαν καινούργιες φλάντζες
Έλειπαν κάτι εξαρτήματα στα φρένα = αλλάχθηκαν
Σαπίλες = τρίφτηκαν + στοκαρίστηκαν κάποιες πολυεστερώθηκαν
Φανάρια = αλλάχθηκαν
Κόρνα = την κάναμε να δουλεύει
Δείκτης θερμοκρασίας = τον κάναμε να δουλεύει
Τρίτη έχεται το hard-top
+++++ και άλλα ψιλολόγια
Τα καλώδια είναι όντως μακαρονάδα και αυτό που είδατε είναι η καλή όψη :)

Αυτό το αυτοκίνητο είναι μια πατέντα από μόνο του.
Τώρα δουλεύει πένα !!!
100 ευρώ πουλήθηκε στην παρέα αχαχααχαχαχαχ

Είναι από αυτά που δεν φοβάσαι να βάλεις χέρι γιατί λές "τι χειρότερο μπορεί να πάθει ;;" :) :) :)
Κι όμως φίλε είναι σκυλιά τα Samurai.....μπράβο σας...καλά του κάνατε.

αλη μια πρωινη εξωρμισηηη στα μπεκατσοτοπιαμαςςς,,ηπιαμε τον καφεμας και το τσιπουρακιμας πηραμε τον αεραμαςςςς και χαλαρωσαμεεε ;) .my man.ΥΓ οταν ανεβαινης στα βουνα μενουνε ολα πισωωωω;)sawmill grill hampstead ncplaces to eat in calabash nc
Γεια σου Σάκη με τις όμορφες φωτογραφίες σου !!!! Για εσένα είναι η ζωή !!

μια πρωινη εξωρμησηηηη για μια ανασααα δροσιας σε μπεκατσοτοπια και φασοτοπια ;) ;) τα τρυγονακια ειχανε πωλη καλο παιχνηδι και σημερα στο βουνοοο,και μαλιστα αρκαιτα πιτσουνακια περνουσανε μπρωστασου στα 5 μετρααα:oops::oops:
Εγω στην τελευταια φωτο εχω κολλησει παντως τετοια εποχη
Κοιταξε και μολις δεις ενα με το μαγκαλι παραμασχαλα να ζυγωνει στο χωραφι μην παρεις το 100
Εγω ειμαι
Μπυρες παγωμενες θα βρεθουν εκει γυρω η να σταματησω να παρω σαν ερχομαι; .sarcastic.

Εγω στην τελευταια φωτο εχω κολλησει παντως τετοια εποχη
Κοιταξε και μολις δεις ενα με το μαγκαλι παραμασχαλα να ζυγωνει στο χωραφι μην παρεις το 100
Εγω ειμαι
Μπυρες παγωμενες θα βρεθουν εκει γυρω η να σταματησω να παρω σαν ερχομαι; .sarcastic.
Σάκη μην είσαι σίγουρος ποιός θα είναι!!!! ... είναι πολλοί εδώ μέσα που σκέφτονται το ίδιο .my man.

Μπράβο χρυσανθε ωραίος.

Την μπεκάτσα την ξέρουμε καλά. Απλά κάνουμε ανάγνωση και στα υπόλοιπα θηράματα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
Κανε τα κουμαντα σου γιατι στα 12 αυτος θα χει σκυλι που χει στρωσει μονος του και αν του δεν του χεις παρει 20αρακι να βαρεσει μπεκατσα φερμαριστη σε βλεπω να σηκωνεσαι για κυνηγι και να τον βλεπεις ηδη να ξωμακραινει περπατητος με το οπλο σου στο ωμο και το σκυλι στο χερι στον χωματοδρομο
.big smile.
θα τον φωναζεις περιμενεεεεε με ρε μπαγασα και θα σου λεει μπαμπα αργεισσσσς.sarcastic.

Back