πρωινη βωλτουλα στο βουνοοοο φραπεδακι μπουρεκακι και μπανηστηρι στα τρυγονακια που περνουσανε σαν f16 image hosting servicesupload image to url
Ξέχασες το σελοτέιπ.Είναι γνήσιο ελληνικό εργαλείο.... σφυρί, καλέμι,πενσα, τροχό και σύρμα...... φτιάχνεις τα πάντα.....
Είστε ωραίοι...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.Έτοιμο το εργαλείο βαμένο με κοινό σπρέυ και με hard top.
View attachment 29361
Σε αυτό με λεβιέ.Είστε ωραίοι...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
Αν θυμάμαι καλά, η τετρακίνηση κλειδώνει από τους εμπρός τροχούς κ όχι με λεβιέ.........
Αν δεν κάνω λάθος όπως το βλέπω έχει αυτόματα κομπλερ και κομπλαρει κατευθείαν από λεβιέ αυτά βγαίνανε όλα με πεταλούδα και λογικά έχουν αλλαγμένα κομπλερ γτ είναι σπαστικό να κατεβαίνεις και να γυρνάςΣε αυτό με λεβιέ.
Αλλά κολλάει όταν βγάζεις την τετρακίνηση και θέλει κατσαβίδι για να γυρίσεις κάποια ασφάλεια του λεβιέ αν κατάλαβα καλά, αλλιώς δεν προχωράει
Δεν έχουμε ασχοληθεί με αυτό το ανούσιο πράγμα ακόμα
Μάλλον έτσι είναι.Αν δεν κάνω λάθος όπως το βλέπω έχει αυτόματα κομπλερ και κομπλαρει κατευθείαν από λεβιέ αυτά βγαίνανε όλα με πεταλούδα και λογικά έχουν αλλαγμένα κομπλερ γτ είναι σπαστικό να κατεβαίνεις και να γυρνάς
Χαχαχαχα έτοιμο να σκίσει τις παγανες στην μεση δεν έχει ανάγκη αυτόΜάλλον έτσι είναι.
Στο αυτοκίνητο αυτό όλα είναι πατέντα.
Δεν υπήρχε τίποτα μη πειραγμένο.
Αφού τσουλάει είναι super
Τώρα θα του αλλάξουμε μερικά πλαστικά για μούρη
Κασόνια και βουρ.
Κανένα παπί κρατάει αυτή η λάκκα ;
Πρέπει να έχετε άγριες διαθέσεις φέτος από τι βλέπω θα βγει το μανιωμα το περσινό
Υγεία, ασφαλή κυνήγια, καλαμπούρι, παρέα, σκυλάκια φίλε μου.Πρέπει να έχετε άγριες διαθέσεις φέτος από τι βλέπω θα βγει το μανιωμα το περσινό
Ακριβώς έτσι όπως τα λες!!!Υγεία, ασφαλή κυνήγια, καλαμπούρι, παρέα, σκυλάκια φίλε μου.
Αν χτυπήσουμε και κανένα γουρούνι χτυπήσαμε, ... αλλιώς την επόμενη φορά.
Τόσο απλά ...
Βάλε και συ λίγο εφημερίδα για μόνωση. Θα πάρει και φανάρι έτσι.
ΑσετόνΒάλε και συ λίγο εφημερίδα για μόνωση. Θα πάρει και φανάρι έτσι.
Καλού κακού όταν πάτε για κυνήγι με αυτό φροντίστε να έχετε και ένα ποδήλατο πίσω. Ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει
Κανόνισε να αφήσεις τα ορτύκια και να πας για μακρομύτες καλοκαιριατικα.Οπου φύγει φύγει.... Σαν τον έλατο δεν έχει...View attachment 30068
Καρπενήσι μένεις Λάμπρο ή έπιασες τα προάστια;Μπαίνουμε μέσα στο δωμάτιο και ο μικρός βλέπει τον πίνακα πάνω από το κρεβάτι και γυρνάει και μου λέει, μπαμπά εδώ μέσα έχει πολλές μπεκάτσες..... ΧΑ ΧΑ ΧΑView attachment 30069
Στο σωστό δρόμο !Μπαίνουμε μέσα στο δωμάτιο και ο μικρός βλέπει τον πίνακα πάνω από το κρεβάτι και γυρνάει και μου λέει, μπαμπά εδώ μέσα έχει πολλές μπεκάτσες..... ΧΑ ΧΑ ΧΑView attachment 30069
Μακάρι να προλάβαινα Λάμπρο να πίναμε πολλές παγωμένες στα άγια χώματαΚαρπενήσι. Έλα για μια παγωμένη Γιώργο. Τώρα είμαι μεγάλο χωριό για φαγητό.