Με τόσα φυσίγγια στη ντουλάπα αν δεν μπούνε πουλιά για εκεί το κόβωΤι έγινε εδώ?Ξεκινάμε αντάρτικο?
Nova! Παρέα στη Γκούρα σε γουρουνοφαγία μαλακιζομασταν με επιτυχία και μόλις τελείωσαν τα φυσίγγια βάλαμε κάτι χάρτινα παλιακά και σφηνώσει ένα στη θαλαμη! Χτύπησα το κοντάκι με δύναμη για να το πετάξει και ξεκαβαλησε! Καινούργιο εν το μεταξύ το τουφέκι!!!πάνε χρόνια...Με τι όπλο το έπαθες αυτό Δημήτρη; ( Που ξεκαβαλησε η ράγα από τη βάση του κλείστρου)
Λοιπόν φίλος ψήνεται (έχει ψηθεί ήδη) να πάρει καινούρια την Supernova Comfort.Nova! Παρέα στη Γκούρα σε γουρουνοφαγία μαλακιζομασταν με επιτυχία και μόλις τελείωσαν τα φυσίγγια βάλαμε κάτι χάρτινα παλιακά και σφηνώσει ένα στη θαλαμη! Χτύπησα το κοντάκι με δύναμη για να το πετάξει και ξεκαβαλησε! Καινούργιο εν το μεταξύ το τουφέκι!!!πάνε χρόνια...
Ρε αδερφέ... Τι να πω? Εγώ λέω ότι είδα κ έπαθα! Έχουν περάσει πολλά όπλα από τα χέρια μου... Και 1200 defender είχα και Mossberg 500 κ 870 και maverick 88... Εγώ ψηφίζω 500 ή 870! Σε ότι μοντέλο αγαπά ο καθένας!Λοιπόν φίλος ψήνεται (έχει ψηθεί ήδη) να πάρει καινούρια την Supernova Comfort.
Την είδε πρό καιρού την επώμισε του άρεσε και τώρα ετοιμάζεται να την "καμακώσει" απ' ότι καταλαβαίνω.
Έχει κι αυτή τέτοια πιθανά "κουσούρια" ;
Σε καταλαβαίνω αλλά η επιλογή είναι άλλου ...Ρε αδερφέ... Τι να πω? Εγώ λέω ότι είδα κ έπαθα! Έχουν περάσει πολλά όπλα από τα χέρια μου... Και 1200 defender είχα και Mossberg 500 κ 870 και maverick 88... Εγώ ψηφίζω 500 ή 870! Σε ότι μοντέλο αγαπά ο καθένας!
Σωστή η διαπίστωσή σου ! Επηρεαστήκαμε μάλλον από τα Αμερικάνικα σενάρια περί επιβίωσης, zombie apocalypse και τα σχετικάΓια να κάνει κάποιος μακροχρόνια επιβίωση στην φύση, είτε κυνηγημένος θα είναι, είτε πόλεμος θά υπάρχει, είτε θα κινδυνεύει ή ζωή του για κάποιο λόγο στον πολιτισμένο κόσμο. Τό λιγότερο που θα ήθελε κάποιος σέ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, είναι να κυνδυνευει να προδώσει την θέση του με τούς εκωφαντικους θορύβους των πυροβόλων όπλων. Θά χρειαστείς τροφή άμεσα και καθημερινά. Μπορείς να κουβαλήσεις λίγα κιλά σέ εφόδια. Ενα αεροβόλο ελατηρίου αξιόπιστο και όχι πολύ βαρύ, και με τό βάρος μόλις 25 φυσιγγίων 12αριου σέ βολίδες, αθόρυβα και ταπεινά μπορεί νά σού εξασφαλίσει την επιβίωση σου για πολύ πολύ καιρό. Ψηφίζω HW 95 σέ 4.5 mm
Να την πάρει! Δεν σπάει, δεν χαλάει, έχει πολλά αφτερ μαρκετ και 10 χρόνια εγγύηση!Λοιπόν φίλος ψήνεται (έχει ψηθεί ήδη) να πάρει καινούρια την Supernova Comfort.
Την είδε πρό καιρού την επώμισε του άρεσε και τώρα ετοιμάζεται να την "καμακώσει" απ' ότι καταλαβαίνω.
Διαλεξε 10 ατομαΜαχαίρι, τσεκούρι,σύνεργα για ψάρεμα(να αραξεις κοντά σε λίμνη,να έχεις κ νερακι)τόξοόλα τα άλλα είναι τεμποραρυ
Αυτή είναι χρωμιωμενη πες του δεν κάνει Μια χαρά όπλο είναι και κάποτε θα μπει στον οπλοβαστο μου. Αλλά θα την έπαιρνα σίγουρα 61 πόντους με τσοκακια. Ήδη στους 61 πόντους είναι αισθητά μπροστοβαρη. Ούτε για αστείο δεν θα την έπαιρνα με πιο μακριά κάννη. Δεν συζητάμε για σλαγκ και σταθερο 5* θα στεναχωρηθεί αν την θέλει για κυνήγι, αν τη θέλει για πρακτική είναι οκΛοιπόν φίλος ψήνεται (έχει ψηθεί ήδη) να πάρει καινούρια την Supernova Comfort.
Ευχαριστώ - θα του το μεταβιβάσω !Να την πάρει! Δεν σπάει, δεν χαλάει, έχει πολλά αφτερ μαρκετ και 10 χρόνια εγγύηση!
Αυτή είναι χρωμιωμενη πες του δεν κάνει Μια χαρά όπλο είναι και κάποτε θα μπει στον οπλοβαστο μου. Αλλά θα την έπαιρνα σίγουρα 61 πόντους με τσοκακια. Ήδη στους 61 πόντους είναι αισθητά μπροστοβαρη. Ούτε για αστείο δεν θα την έπαιρνα με πιο μακριά κάννη. Δεν συζητάμε για σλαγκ και σταθερο 5* θα στεναχωρηθεί αν την θέλει για κυνήγι, αν τη θέλει για πρακτική είναι οκ
Ε για αυτό είπα να πάρει κ ψαρικα συνεργα μαζίΔιαλεξε 10 ατομα
Δωστους ενα τοξο και αμολα 1000 ημερα πουλια
Αμα θελεις δεστα κιολας
Οι 9 θα πεθανουν απο την πεινα εαν δεν κοψει η ξερη τους να κλεψουν αυτα που θα βαρεσει ο ενας