Σύμφωνα με ένα πίνακα κοστολογίου του gualanti περίπου 9 ευρώ το κουτί.Ερώτηση από περιέργεια: Πόσο κοστίζει η ιδιογομωση με καινούρια υλικά (φετινές τιμές) για ας πούμε 28γρ στο διαμέτρημα 20;
Αν το πάρεις ψυχρά οικονομικά δεν συμφέρει για κανένα λόγο.Σύμφωνα με ένα πίνακα κοστολογίου του gualanti περίπου 9 ευρώ το κουτί.
ΟΚ Νικολα το καταλαβαμε.....
https://gifdb.com/images/thumbnail/colorful-bomb-explosion-ge8j17uszuy9i54y.gif
Πως γίνεται αυτό ;Πριν βάλει στον Σταύρο μέσα στριφτον
Με 2 μυτοτσίμπιδα πάνω από αναμένο κερί. Γίνεται και με θερμοπίστολο αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια!Πως γίνεται αυτό ;
Τι σύμπτωση !!! Χθες το απόγευμα έφτιαξα έτσι μερικά 16άρια, με την τελευταία ΜΒ32 που μου είχε ξεμείνει από παλιά (καμιά 20αρια γραμμάρια). Με σταυρό από διασπορείς Γκουαλάντι, κομμένο στη μέση, δηλαδή μισό σταυρό για το κάθε φυσίγγι, που τον κάρφωνα στα σκάγια από πάνω. Χωρίς όμως να τον έχω στρίψει. Και κλείσιμο με χαρτονάκι, δεν έχω τζαμάκια.Στο 16αρι δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν τα πτερύγια από το ποτηράκι.
Θεωρό το στήσιμο αυτό καλύτερο από την μάλλινη η την Ντιάνα.
Ιδέα δεν έχω !!! Καλό ή μάπα ;;; Ανώνυμο. Του Λαναρά υποθέτω, δεν ξέρω έφτιαχνε κανείς άλλος ; Από εδώ το πήρα πριν 5-6 χρόνια, από το μοναδικό μαγαζί που πουλούσε υλικά ιδιογόμωσης. Γιατί αυτό που είχε πάνω η ρελιάστρα όταν την πήρα (από το ίδιο μαγαζί) έκανε άθλιο ρέλι, τσάκιζε τα χείλη του κάλυκα, και την είχα παρατήσει.Στέλιο Στέλιο
Τι στροφείο είναι αυτό;