Ιδιογόμωση cal 20

Αν τ
Σύμφωνα με ένα πίνακα κοστολογίου του gualanti περίπου 9 ευρώ το κουτί.
Αν το πάρεις ψυχρά οικονομικά δεν συμφέρει για κανένα λόγο.
Για κυνήγι και αν έχεις κάνει τα κουμάντα σου από παλιά μετά σημερινά δεδομένα συμφέρει και με το παραπάνω.
Αν γεμιζεις για Σκοπευτηριο ούτε λόγος, είσαι μέσα με τα όλα.

Στο 16αρι δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν τα πτερύγια από το ποτηράκι.
Θεωρό το στήσιμο αυτό καλύτερο από την μάλλινη η την Ντιάνα.
Τι σύμπτωση !!! Χθες το απόγευμα έφτιαξα έτσι μερικά 16άρια, με την τελευταία ΜΒ32 που μου είχε ξεμείνει από παλιά (καμιά 20αρια γραμμάρια). Με σταυρό από διασπορείς Γκουαλάντι, κομμένο στη μέση, δηλαδή μισό σταυρό για το κάθε φυσίγγι, που τον κάρφωνα στα σκάγια από πάνω. Χωρίς όμως να τον έχω στρίψει. Και κλείσιμο με χαρτονάκι, δεν έχω τζαμάκια.
Την είχα δοκιμάσει την πατέντα παλαιότερα, με Α1, με καλά αποτελέσματα και στον πίνακα και στις τσίχλες ...IMG_20230109_185124.jpgΚαι εδώ 2 από τις παλιές δοκιμές, με το μονόκαννο Cooey cal.16 φουλ τσοκ, στα 20 και στα 25 μέτρα.
20160404_192252_A1.jpg
20160404_191832_A1.jpg

Στέλιο Στέλιο
Τι στροφείο είναι αυτό;
Ιδέα δεν έχω !!! Καλό ή μάπα ;;; Ανώνυμο. Του Λαναρά υποθέτω, δεν ξέρω έφτιαχνε κανείς άλλος ; Από εδώ το πήρα πριν 5-6 χρόνια, από το μοναδικό μαγαζί που πουλούσε υλικά ιδιογόμωσης. Γιατί αυτό που είχε πάνω η ρελιάστρα όταν την πήρα (από το ίδιο μαγαζί) έκανε άθλιο ρέλι, τσάκιζε τα χείλη του κάλυκα, και την είχα παρατήσει.
Αυτό εδώ είναι, το δεξιό. Το αριστερό το μπρούτζινο είναι το παλιό.
IMG_20170629_204359.jpg

Και αυτό είναι το ρέλιασμα που έκανε το παλιό. Λες να ήταν για χάρτινους κάλυκες ;;; Άσε που είναι και λίγο παράκεντρη η τρύπα του !!!
20160719_195418.jpg
:oops::oops::oops::oops:o_Oo_Oo_O
Στο ενδιάμεσο διάστημα είχα πάρει και 2 ιταλικά από το Siarm ατσάλινα, για αστέρι και για ρέλι. Αλλά ούτε αυτά μου άρεσαν. Σαν να ζόριζαν τα χείλη του κάλυκα και τα ψιλοέκαιγαν !!! Είναι και ογκώδη και δεν μπαίνουν στην χειροκίνητη ρελιάστρα, παρά μόνο σε δράπανο. Βρήκα 2 φυσίγγια που είχα ρελιάσει δοκιμαστικά με αυτά και τα ανεβάζω:
IMG_20230111_215832.jpg
Όσο κι αν φανεί απίστευτο, το αριστερό φυσίγγι είναι με το στροφείο που υποτίθεται ότι ήταν για στρογγυλό ρέλι (OTP), και το δεξιό με αυτό για το αστεροειδές (STP) !!!!!.hair.

Το στροφειο που έχεις ρελιαση τους πράσινους είναι καταπληκτικό, δέκα ίδια να αγοράσεις τέτοιο ρέλι δεν θα βγάζουν. Και εγώ με το I2s ρελιαζω στο cal 20 και αστέρι και ρέλι. Έχω και το I0D αλλά δεν τα βρήκα μαζί του, καλό είναι αλλά δεν….

Back