Αμαν τι ειπες τωρα!!Εχω παει Σεπτεμβρη νωρις και εχω φουσκωσει στις μπυρες.η παραλία Άντονι Κουιν
Ότι φυλή γουστάρεις Μάη έρχονταν πρώτες οι Εβραιες μελαχρινές τούμπανα, Σουηδεζες, Σκανδιναβες χαμός και γω σκαστος στην παραλία με την πετσέτα του ΕΣ.Αμαν τι ειπες τωρα!!Εχω παει Σεπτεμβρη νωρις και εχω φουσκωσει στις μπυρες.
Οποτε την πεφτω για υπνο στην ξαπλωστρα....Σε μια φαση απο την πολυ φασαρια
ξυπναω και βλεπω καμια 50αρια Σουηδεζες μπροστα μου ημιγυμνες!Πρεπει να μου
πηρε 1 ωρα και μεχρι να καταλαβω οτι δεν εχω πεθανει και δεν βρισκομαι στον
παραδεισο![]()
Ενταξει ρε....Προβλεπομενος ησουνκαι γω σκαστος στην παραλία με την πετσέτα του ΕΣ.
Πετροχωρι Ξανθης 1991 εγώ ... 21 ΕΜΑ + μετά ΙΠΒΑΞΠετροχωρι Ξανθης 1999 και βρισκομαι στο πεδιο βολης για την πρωτη βολη στην μοναδα.
Οπλο G3A3 το οποιο λογικα ειχε πεσει απο τον πρωτο οροφο.Βολη στα 100 και εχω θεση
9η.Ο δεκατος στοχος ειχε μαζεψει 26 σφαιρες.Εγω μηδεν!Καλα εγω ημουν και διπλα στο
10 ο 8 τι δουλεια ειχε?![]()
Πετροχωρι Ξανθης 22ΕΜΑ+6ΕΜΑ Πετριτσι Σερρων.Πετροχωρι Ξανθης 1991 εγώ ... 21 ΕΜΑ + μετά ΙΠΒΑΞ
244 σειρά..Τελευταία μετάθεση ΠΒΚ..Τηλεφωνητής..Είχε καθαρίσει ο τσόχα τότεΟποιος δεν εχει υπηρετησει πεδιο βολης Κρητης στα Χανια...δεν εχει παει φανταρος....
Για να δουμε ποσα βυσματα ξερουν τι εστι ΠΒΚ.....
steak........
282 σειρα..Μετα απο 6 μηνες Λεσβο...μεταθεση στο ΠΒΚ... Με το που παρουσιαζομαι...2 μερες τιμητικη....244 σειρά..Τελευταία μετάθεση ΠΒΚ..Τηλεφωνητής..Είχε καθαρίσει ο τσόχα τότεΝα είναι καλά ο άνθρωπος...
Κ τα δωμάτια ξενοδοχείο..282 σειρα..Μετα απο 6 μηνες Λεσβο...μεταθεση στο ΠΒΚ... Με το που παρουσιαζομαι...2 μερες τιμητικη....
Να γουσταρω να κανω σκοπια στα ρανταρ,ενα μερος γεματο λαγους και περδικες.... Ειχα το παπι και την εκανα σκαστος καθε βραδυ με τη παρεα για μπυρες στα Χανια.... Για το φαγητο ...τι να πω...ειχαμε catering....κουνελακι κοκκινιστο, μπιφτεκια γεμιστα με τυρι κτλ κτλ...
Χαλια σας λεω χαλια.....
Το ξεχασα αυτο...η δικη μου ντουλαπα καβα...Κ τα δωμάτια ξενοδοχείο..
Ακριβώς το ίδιο μου είχε πει και μένα φίλε μου και μετά 10/10...Και μια τιμητική άδεια από τον συνταγματαρχη μετά 10 μέρες άδεια..Θυμαμαι στον Εβρο τον οπλουργο σε μια απο τις βολες να μου ελεγχει το G3 και να λεει " σειρα ετσι οπως το ρυθμισα τωρα και τα αρχιδια της μυγας μπορεις να βαρεσεις " και πραγματι ειχα κανει τοτε 10/10. Καλυτερη εμπειρια ηταν οταν εριξα ριπες με το HK 11.
Εγω οσες εκανα ηταν χωρις διοπτρα. Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι εβαζε ενα εργαλειο μπροστα στην καννη και με αυτο ρυθμιζε. Ηταν κατι σαν στυλο.Πως ηταν οι βολες;
Με διοπτρα η χωρις;
Θελω να καταλαβω τι ακριβως ρυθμισε ο οπλουργος στο οπλο
Ενα φιλαρακι σειρα μου, μου ειπε σκηνικο σε βολη πυροβολικου. Ασκηση Παρμενιων με τα 8 ιντσα, ενας λογιας αρχηγος στοιχειου δινει λαθος παρεκτροπη στον σκοπευτη και το βλημα πεφτει διπλα σε σταυλο με καμια 700αρια προβατα.Εγώ μόνο με το άρμα χτυπούσα κέντρο ...
G3 και 0.45 στου διαόλου την μάνα
Με το αρμα πήρα και τιμητική.
Αρχηγός πληρώματος, σιγά μην αφήσω τον πυροβολητή να ρίξει αχαχαχ