Μεμονωμένα τα βαλλιστικα χαρακτηριστικά του 7.62×51 ( καλά το λέωΝαι καλα ολλα αυτα αλλα δεν ειναι 7,62 !!!

Μεμονωμένα τα βαλλιστικα χαρακτηριστικά του 7.62×51 ( καλά το λέωΝαι καλα ολλα αυτα αλλα δεν ειναι 7,62 !!!
ΤσακμάκιαΈνας νέος αντι να βάλει το όπλο στον οπλοβαστο το κλείδωσε στην ντουλαπα! Βγηκε εξοδουχος και εμείς ψάχναμε το όπλο πανικόβλητοι. Ένας άλλος στα πλωτά έπαιζε με τον αορτηρα και τους έπεσε το G3 στην θάλασσα και έφεραν δύτες να το βρουν. Και ένας άλλος προσπαθούσε να κουμπωσει τον γεμιστηρα με το βλήμα να κοιτάει προς το κοντακι και φώναζε ότι το όπλο είναι χαλασμενο!
Έτσι την πάτησα κ εγώ....με έφαγε ο Ράμπο....είχα δηλώσει ,πεζοναύτης,λοκ,όλα τα βαρέα κ ανθυγιεινα....τελικά μετά την αναβολή ,με χωσαν στα τεθωρακισμένα....αλλά οκ τούφαΠεοναύτης Τζων![]()
Επειδή το έχω ακούσει κι εγώ σε πρωινή αναφορά, τι εσσό ήσουν και που υπηρετησες;Αυτός είναι ο ορισμός του "απαλλάσσεται λόγω βλακείας" !!!!!
Το έχω ακούσει το παραπάνω moto σε πρωινή αναφορά αχαχαχ
Το πλεονέκτημα του 5,56 αυτό ειναι. Ελαφρυτερα πυρομαχικα άρα και δυνατότητα να κουβαλάς περισσότερα και πιο ευέλικτα όπλα. Αλλά το stoping power του 7,62 είναι εντυπωσιακό.Μεμονωμένα τα βαλλιστικα χαρακτηριστικά του 7.62×51 ( καλά το λέωΕίναι ανώτερα. Πόσες γεμιστήρες και στο σύνολο πόσα πυρομαχικά 7.62 μπορεί να κουβαλήσει κάποιος μακριά από τις φίλιες γραμμές; Το όπλο που βάλλει 7.62 μήπως είναι και πιο βαρύ και ογκώδες; Καλά είναι όταν έχεις φτιάξει μια θέση μάχης, ένα ταμπούρι Κολοκοτρωναιικο ας πούμε και ρίχνεις στο ασκέρι του Δράμαλη. Αλλά όταν πρέπει να πολεμάς από όροφο σε όροφο και από ταράτσα σε ταράτσα τι γίνεται; Όταν είσαι περίπολο μακράς ακτίνας δράσης; Όλα αυτά μετράνε.
Δεν θέλουμε στοπινγκ πάουερ ,,,,θέλουμε τραυματισμό....κραυγές πόνου....πτώση ηθικουΤο πλεονέκτημα του 5,56 αυτό ειναι. Ελαφρυτερα πυρομαχικα άρα και δυνατότητα να κουβαλάς περισσότερα και πιο ευέλικτα όπλα. Αλλά το stoping power του 7,62 είναι εντυπωσιακό.
πμΕπειδή το έχω ακούσει κι εγώ σε πρωινή αναφορά, τι εσσό ήσουν και που υπηρετησες;
Ρίχνεις ένα ΗΕ των 120mm και τα έχεις όλα.Δεν θέλουμε στοπινγκ πάουερ ,,,,θέλουμε τραυματισμό....κραυγές πόνου....πτώση ηθικου
Ακόμα πιο εντυπωσιακό stoping power έχει το 50 αρι ΔημήτρηΤο πλεονέκτημα του 5,56 αυτό ειναι. Ελαφρυτερα πυρομαχικα άρα και δυνατότητα να κουβαλάς περισσότερα και πιο ευέλικτα όπλα. Αλλά το stoping power του 7,62 είναι εντυπωσιακό.
Ναι αλλα ο αντιπαλος για να σε αντιμετωπησει δεν θα φοραει κεβλαρ κρανος και αλεξησφερο γιατι ειναι αχρηστα ,γιαυτο τα αμερικανακια αν εχουν να κανουν με οπλα με 7,62 ειναι χεσμενα !!!!!Δεν θέλουμε στοπινγκ πάουερ ,,,,θέλουμε τραυματισμό....κραυγές πόνου....πτώση ηθικου
Αυτος ειναι ο σκοπος του 5,56×45! Χτυπας έναν και βγάζεις άλλους 2 εκτός που θα τον τραβάνε σακατεμενο στα μετόπισθεν! Αλλά και ξεραμμενους με μια βολή θέλουμε για να σφίγγουν τα γαλατα....Δεν θέλουμε στοπινγκ πάουερ ,,,,θέλουμε τραυματισμό....κραυγές πόνου....πτώση ηθικου
Για αυτό όλα τα νατοϊκά ....τα έχουν στα 5.5Ναι αλλα ο αντιπαλος για να σε αντιμετωπησει δεν θα φοραει κεβλαρ κρανος και αλεξησφερο γιατι ειναι αχρηστα ,γιαυτο τα αμερικανακια αν εχουν να κανουν με οπλα με 7,62 ειναι χεσμενα !!!!!
Παραμυθά μεγάλη αυτό Τζων. Δεν έζησε κανένας από αυτούς που άρπαξαν μια βολίδα 5.56 στο κέντρο της μάζας του σώματος τους ή στο κεφάλι να μας πει πως ένιωσε. Θυμάστε την ιστορία με την απόδραση 7 "Σουηδών "από τις φυλακές Τρικάλων; Που τους έψαχναν και τελικά τους πελεκισαν λίγο πριν περάσουν τα σύνορα; Κομάντος ήταν οι άνθρωποι ( πέρα από κακοποιοί) ε τον αρχηγό τους τον ξάπλωσε μια βολίδα 5.56 στην πλάτη.Δεν θέλουμε στοπινγκ πάουερ ,,,,θέλουμε τραυματισμό....κραυγές πόνου....πτώση ηθικου
Αυτό είναι αυτονόητο!!Ακόμα πιο εντυπωσιακό stoping power έχει το 50 αρι Δημήτρη![]()
Τι ταχύτητα βγάζει το ένα κ τι το άλλοΠαραμυθά μεγάλη αυτό Τζων. Δεν έζησε κανένας από αυτούς που άρπαξαν μια βολίδα 5.56 στο κέντρο της μάζας του σώματος τους ή στο κεφάλι να μας πει πως ένιωσε. Θυμάστε την ιστορία με την απόδραση 7 "Σουηδών "από τις φυλακές Τρικάλων; Που τους έψαχναν και τελικά τους πελεκισαν λίγο πριν περάσουν τα σύνορα; Κομάντος ήταν οι άνθρωποι ( πέρα από κακοποιοί) ε τον αρχηγό τους τον ξάπλωσε μια βολίδα 5.56 στην πλάτη.
Κανένας δεν είπε ότι το 5,56 δεν σκοτωνει. Σκοτώνει και καλά μάλιστα αλλά όχι τόσο καλά οσο το 7,62.Παραμυθά μεγάλη αυτό Τζων. Δεν έζησε κανένας από αυτούς που άρπαξαν μια βολίδα 5.56 στο κέντρο της μάζας του σώματος τους ή στο κεφάλι να μας πει πως ένιωσε. Θυμάστε την ιστορία με την απόδραση 7 "Σουηδών "από τις φυλακές Τρικάλων; Που τους έψαχναν και τελικά τους πελεκισαν λίγο πριν περάσουν τα σύνορα; Κομάντος ήταν οι άνθρωποι ( πέρα από κακοποιοί) ε τον αρχηγό τους τον ξάπλωσε μια βολίδα 5.56 στην πλάτη.
Με θαυμασμό δεν θα κοίταζες και εσύ ένα καριοφίλι γνήσιο του 1821? Ε γι'αυτό το κοίταζαν έτσι οι Αμερικάνοι χαχαχχαχαΕχω ενα φιλαρακι που εκανε στο κοσσοβο ,οταν βλεπαν τα αμερικανακια λεει το g3 το κοιτουσαν με θαυμασμο !!! Λες και βλεπαν το καλητερο οπλο στον κοσμο και δεν το ειχαν το m16 καθολου σε εκτημηση !!!
Μικρότερο βλήμα αλλά πολύ πιο γρήγορο είναι το φάρμακο εναντίον των αλεξισφαιρων παντως.Τι ταχύτητα βγάζει το ένα κ τι το άλλο![]()