Ουτε ο καλυτερος σεφ δεν έχει τόσα λάδια στην κουζίνα του χαχαχα...
Ειναι πολυ καλο. Μπορει να χρησιμοποιηθει και σε βερνικι και λινελαιοΟυτε ο καλυτερος σεφ δεν έχει τόσα λάδια στην κουζίνα του χαχαχα...
Το napier για τα ξυλινα μέρη ακουω τα καλυτερα απο όσους το έχουν χρησιμοποιήσει........
Ντάρκφορς
Κάτι σαν την Flitz είναι.Αυτή την αλοιφή Glanol για εσωτερική λείανση την έχει δουλέψει κάποιος φίλος?
Σαν το γιαουρτακι που έτρωγε ο Δίας το πρωί είναι
Πάνο ίσως στο κοντάκι μέσα στο ξύλο να είχε υγρασία από κάποια ρωγμή του ξύλου ή του λούστρου του και όταν έβαλες από πάνω το κερί εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να φύγει.καλησπερα στην παρεα. Να ρωτήσω αν έχει δουλέψει κάποιος αυτό;το έχω λίγο καιρό και αυτό που μου κάνει είναι ότι καθαρίζει και γυαλίζει πολυ καλα αλλά αν μείνει κάποιο όπλο πολυ καιρό χωρίς να το δουλέψω πετάει στίγματα μουχλας στα ξυλα. Σίγουρα τα ξυλα μου δεν έχουν λάδι η κάτι για να δικαιολογήσει τόσα στίγματα. Εχει κάποιος τα ίδια θέματα;
από τα καλά κεριά μαζί με το ccl όπως και το λινέλαιο του ccl που στην ουσία είναι μιξ από διάφορα λάδια !καλησπερα στην παρεα. Να ρωτήσω αν έχει δουλέψει κάποιος αυτό;το έχω λίγο καιρό και αυτό που μου κάνει είναι ότι καθαρίζει και γυαλίζει πολυ καλα αλλά αν μείνει κάποιο όπλο πολυ καιρό χωρίς να το δουλέψω πετάει στίγματα μουχλας στα ξυλα. Σίγουρα τα ξυλα μου δεν έχουν λάδι η κάτι για να δικαιολογήσει τόσα στίγματα. Εχει κάποιος τα ίδια θέματα;
Είναι σε όλα σχεδόν τα όπλα αυτό. Και σε όπλα που έχουν καιρό να βγουν εξω. Δεν ξέρω. Το πειρα από Αθήνα γνωστό μεγάλο μαγαζί και αρκετά νομίζω ακριβά για τόσο μικρή ποσοτητα. Βασικά το πειρα γιατί ήθελα να τονίσω λίγο τα νερά και να γυαλισει το κοντακι περισοτερο. Σε ευχαριστώ.Πάνο ίσως στο κοντάκι μέσα στο ξύλο να είχε υγρασία από κάποια ρωγμή του ξύλου ή του λούστρου του και όταν έβαλες από πάνω το κερί εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να φύγει.
Το πειρα από μεγάλο μαγαζί στην Αθήνα και με πολυ καλές ιδιότητες όπου το έψαξα και ρώτησα. Το πειρα για να γυαλισω και να ζωντανεψω λίγο τα ξυλα και τα νερά. Το κάνει και με πολυ καλα αποτελέσματα απλά μου πεταει μετά από λίγο καιρο κάτι σαν μικρές σταμπες σαν μικρή μουχλας. Βγενει πολυ ευκολα αλλά με χαλάει η εικόναΣαν το γιαουρτακι που έτρωγε ο Δίας το πρωί είναι
Που το βρήκες αυτό πάλικ γιατί κερί στο ξυλο
Σε ευχαριστώ. Το έχεις δουλέψει;έχεις δει και εσυ σαν αυτό που κάνει σε μένα;σαν γυάλισμα είναι πολυ καλο αλλά με χαλάει που πεταει μετά από καιρό αυτά τα μικρά στίγματα.από τα καλά κεριά μαζί με το ccl όπως και το λινέλαιο του ccl που στην ουσία είναι μιξ από διάφορα λάδια !
αυτό που δεν με άφησε ευχαριστημένο ήταν της birchwood
Ακριβός.. Για αυτό τον λόγο το πειρα. Σε ευχαριστώ για το βίντεο. Απλά με χαλάει που πεταει στίγματαΠάνο ίσως στο κοντάκι μέσα στο ξύλο να είχε υγρασία από κάποια ρωγμή του ξύλου ή του λούστρου του και όταν έβαλες από πάνω το κερί εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να φύγει.
Το εχω.
ναι το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό,ποτέ δεν είχα κάτι σαν αυτό που περίεγραψεςΣε ευχαριστώ. Το έχεις δουλέψει;έχεις δει και εσυ σαν αυτό που κάνει σε μένα;σαν γυάλισμα είναι πολυ καλο αλλά με χαλάει που πεταει μετά από καιρό αυτά τα μικρά στίγματα.