Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πάντως και το ac90 και το sonax sx90 plus μια χαρα βρώμα βγάζουν αν τα αφήσεις 3-4 λεπτά να δράσουν ,,ένα καλό λαδάκι μετά και δεν θέλει πολλά πολλά,το sonax sx90 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για λάδωμα είναι πολύ καλό !

επίσης επειδή τα λάδια σε σπρέυ έχουν την τάση να εξατμίζονται πιο εύκολα ,εάν δεν βρίσκουμε οικονομικό λαδάκι ( όχι τύπου σπρευ ) μπορούμε να ψεκάσουμε σε δοχειάκι και να το χρησιμοποιήσουμε μετά όπως θέλουμε ,με πινέλο ή μερικές σταγονές στα σημεία που θέλουμε

Αυτό το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Έχει αντλία και δεν περιέχει αέριο μέσα από ότι θυμάμαι πριν πολλά πολλά χρόνια που είχα πάρει τη μικρή συσκευασία. Πολύ καλό για να είναι αληθινό πάντως, ίσως κάτι παίζει. 750 ml μόνο 18 ευρώ. Αν παραμείνει σε αυτή την τιμή θα το πάρω κάποια στιγμή για δοκιμή.

Attachments

• Screenshot_2022-01-23-11-03-14-296_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-23-11-03-14-296_com.android.chrome.jpg
    143,3 KB · Προβολές: 39
πάντως και το ac90 και το sonax sx90 plus μια χαρα βρώμα βγάζουν αν τα αφήσεις 3-4 λεπτά να δράσουν ,,ένα καλό λαδάκι μετά και δεν θέλει πολλά πολλά,το sonax sx90 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για λάδωμα μετά είναι πολύ καλό !

επίσης επειδή τα λάδια σε σπρέυ έχουν την τάση να εξατμίζονται πιο εύκολα ,εάν δεν βρίσκουμε οικονομικό λαδάκι ( όχι τύπου σπρευ ) μπορούμε να ψεκάσουμε σε δοχειάκι και να το χρησιμοποιήσουμε μετά όπως θέλουμε ,με πινέλο ή μερικές σταγονές στα σημεία που θέλουμε
Παυλο τα εχω δοκιμασει. Το σοναξ ειναι καλο, αλλα δεν αντεχα τη βρωμα του και το εδωσα σε ενα φιλο. Το αλλο για να μην το αδικησω δεν το εχω τεσταρει καλα. Θα το κανω ομως με την πρωτη ευκαιρια γιατι μου φαινεται καλο και παμφθηνο

Αυτό το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Έχει αντλία και δεν περιέχει αέριο μέσα από ότι θυμάμαι πριν πολλά πολλά χρόνια που είχα πάρει τη μικρή συσκευασία. Πολύ καλό για να είναι αληθινό πάντως, ίσως κάτι παίζει. 750 ml μόνο 18 ευρώ. Αν παραμείνει σε αυτή την τιμή θα το πάρω κάποια στιγμή για δοκιμή.
Ειχα legia για ξύλο‼️φοβερό προϊόν‼️άρωμα ,,,να το φορέσεις κ να βγεις σαββατόβραδο‼️
Oud wood tom ford‼️

Κωστα το εχω δοκιμασει. Αυτο ειναι μαπα. Το καινουργιο που το μπουκαλι ειναι πρασινο στο κατω μερος και λεει new formula ειναι πολυ καλο. Αυτο λεω
https://browning.eu/products/outdoor/accessories/O-GC-12495.html

Κωστα το εχω δοκιμασει. Αυτο ειναι μαπα. Το καινουργιο που το μπουκαλι ειναι πρασινο στο κατω μερος και λεει new formula ειναι πολυ καλο. Αυτο λεω
Ωραία φάση ,αυτό με τα ουδέτερα λάδια για ξύλο κλπ‼️κ είχα την εντύπωση,ότι μόνο το ballistol ξηγιεται ...έτσι‼️

Το έχει βρει κανείς Ελλάδα αυτό στην συσκευασία των 750ml? Αν ναι ας μας πει που να το δοκιμάσουμε

Status
Not open for further replies.
Back