Βαλε brasso σε ενα χαρτι και περασε το.....και μετα συνεχισε με χαρτι κουζινας μεχρι να βγαινει ασπρο και αν θες ξανασυνεχιζεις το ιδιο!ψιλο Βασιλη οχι 800. Πιο πανω. Γιατι? Ετσι γυαλιζουν και τα βερνικια στο αυτοκινητο οι φαναρζιδες
Βαλε brasso σε ενα χαρτι και περασε το.....και μετα συνεχισε με χαρτι κουζινας μεχρι να βγαινει ασπρο και αν θες ξανασυνεχιζεις το ιδιο!ψιλο Βασιλη οχι 800. Πιο πανω. Γιατι? Ετσι γυαλιζουν και τα βερνικια στο αυτοκινητο οι φαναρζιδες
Δοκιμασε brasso ή glanol! Με πολλα χερια!Έχει μια θαμπαδα μαυρίλα να το πω στο χρώμιο που δεν βγαίνει με τίποτα.
brasso σε δράπανο με πανάκι θα την κάνεις καθρέφτηΈχει μια θαμπαδα μαυρίλα να το πω στο χρώμιο που δεν βγαίνει με τίποτα.
Πήρα 2 από κάθε μία. 2 cal 20 και 2 cal12Η πάνω η η κάτω
Ναι κάποια στιγμή από τη χρήση θα πατηθεί. Αλλά πιστεύω ότι έχει αρκετή ζωή μπροστά της. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, θα πάρω να έχω.Κι αυτη (η πυκνη) με τον καιρο Θα πατηθει. Που και που ξεκαζε τη με κανα καθαριστικο καρμπυρατερ γαιτι μπουκωνει απο τη μουργα.
Δοκίμασες τέτοιες και δεν έμεινες ευχαριστημένος; εγώ που δοκίμασα μου άρεσαν πολύ. Τις ελικοειδής τις φοβάμαι γιατί νομίζω είναι ατσάλι και αν σπάσει κάποιο σύρμα θα γρατζουνισει την κάνη.Εμένα πάει τζάμπα η παλινδρόμηση.
Αποτέλεσμα μηδέν.
Το παράτησα.
Ελικοειδή και άγιος ο θεός.
Παρόμοια την Napier πήρα ... Μηδέν.Δοκίμασες τέτοιες και δεν έμεινες ευχαριστημένος; εγώ που δοκίμασα μου άρεσαν πολύ. Τις ελικοειδής τις φοβάμαι γιατί νομίζω είναι ατσάλι και αν σπάσει κάποιο σύρμα θα γρατζουνισει την κάνη.
Παρόμοια την Napier πήρα ... Μηδέν.
Να πάρεις ορειχάλκινες ελικοειδείς.
Λίγο λαδάκι αρχικά στην κάνη 10 ανεβοκατεβάσματα και είσαι κομπλέ στο 99% των περιπτώσεων
Φαντάζεσαι να βγουν μάπα; θα φάνε σουτ και θα ξαναγυρίζουν Αγγλία. Για να δουμε. Ο καιρός θα δείξει.Παρόμοια την Napier πήρα ... Μηδέν.
Λίγο λαδάκι αρχικά στην κάνη 10 ανεβοκατεβάσματα και είσαι κομπλέ στο 99% των περιπτώσεων.
Καθάρισες μολυβδώσεις με το βουρτσάκι ή θεωρητικά μιλάςΦαντάζεσαι να βγουν μάπα; θα φάνε σουτ και θα ξαναγυρίζουν Αγγλία. Για να δουμε. Ο καιρός θα δείξει.
Ναι καθάρισα στο 20αρι, επειδή ρίχνω φυσίγγια με μισοταπα έχουν μολυβδωσεις πολλές οι Κάνες. Με αυτήν την πυκνη που δοκίμασα με λίγα περάσματα οι Κάνες έγιναν καθρέφτης. Για αυτό έγραψα για τα βουρτσάκια αυτά.Καθάρισες μολυβδώσεις με το βουρτσάκι ή θεωρητικά μιλάς
Ελάχιστα εώς μηδαμινά αποτελέσματα σε εμένα.
Κι εγω τη ναπιερ εχω και γαμηθηκε γρηγορα. Εβγαζε μολυβδωσεις αλλα ελαφριες και με καμια 30αρια+ πανω κατω. Θελω να δοκιμαασω την ελικοειδη που λεςΠαρόμοια την Napier πήρα ... Μηδέν.
Λίγο λαδάκι αρχικά στην κάνη 10 ανεβοκατεβάσματα και είσαι κομπλέ στο 99% των περιπτώσεων.
Δοκιμασε brasso ή glanol! Με πολλα χερια!
Εβαλα μπρασο και γκλανολ και δραπανο αλλα @@@@διαbrasso σε δράπανο με πανάκι θα την κάνεις καθρέφτη
Ψεματα μπρασο δεν εβαλα μονο γκλανολΕβαλα μπρασο και γκλανολ και δραπανο αλλα @@@@δια
Κωστα εγω αυτην εχω και δεν αφηνει τιποτα στην καννη. https://www.kalkantzakos.com/Product/5930/c12usa,-oreihalkini-vourtsa-triha-katharismou-kannisΚι εγω τη ναπιερ εχω και γαμηθηκε γρηγορα. Εβγαζε μολυβδωσεις αλλα ελαφριες και με καμια 30αρια+ πανω κατω. Θελω να δοκιμαασω την ελικοειδη που λες
Μάπα αγορά ναι.Κι εκανε και 20 ευρω
Clp δηλαδηςΕιχα δοκιμασει το brunox σε δικανο και ειχα πει οτι θα το δοκιμασω και σε καραμπινα αεριων (sx4) για να σας πω αν αξιζει.
Χθες το δοκιμασα και ναι ειναι καλο. Προτεινεται. Το μονο που θελει ειναι να το αφησετε να δρασει, οχι πολυ 5 λεπτα ειναι υπερ αρκετο.
Κανει πολυ καλη δουλεια. Και δεν πηζει οταν μενει
https://brunox.swiss/index.php/en/products/gun-care