Αυτό ξέρω και εγώ ...οπότε υπάρχουν 3 διαφορετικά σπειρώματα. Το αγγλικό το ιταλικό και το αμερικάνικο έτσι;
Συν: μπορεις να την χρησιμοποιήσεις να σπασεις την πέτρα των δοντιών ή και την πέτρα των νεφρών!Eχει αγορασει κανεις και χρησιμοποιησει συσκευη ultra sound για καθαρισμα μερων του οπλου του? Θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο μελη που εχουν στην κατοχη τους ή εχουν δοκιμασει? Τα συν και τα πλην, Περιορισμοι, αποτελεσματκοτητα κτλ
Τι να καθαρίσει δηλαδή ;;;Eχει αγορασει κανεις και χρησιμοποιησει συσκευη ultra sound για καθαρισμα μερων του οπλου του? Θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο μελη που εχουν στην κατοχη τους ή εχουν δοκιμασει? Τα συν και τα πλην, Περιορισμοι, αποτελεσματκοτητα κτλ
Η πάνω η η κάτωΘα ήθελα να γράψω 2 λόγια για τα βουρτσάκια της Parker. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ cal 20 στα κυνήγια μου, και ρίχνω πολλά μισοταπα έχω μολυβδωσεις στις κανες. Δεν μπορούσα να βρω βουρτσάκια να είναι αποτελεσματικά. Για να κάνω δουλειά έβαζα από 12αρι τα οποία μετά ήταν για πέταμα γιατί Στράβωναν. Πήρα λοιπόν από Αγγλία τα parker. Πήρα σε cal 20 και σε cal 12. Πήρα και αντάπτορα να βιδωνουν στη βέργα μου. Παιδιά άλλη ποιότητα, και τρομερό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια. Τα ιταλικά και τα αμερικανικα που είχα πήγαν στα σκουπίδια. View attachment 40281View attachment 40282
Κι αυτη (η πυκνη) με τον καιρο Θα πατηθει. Που και που ξεκαζε τη με κανα καθαριστικο καρμπυρατερ γαιτι μπουκωνει απο τη μουργα.Θα ήθελα να γράψω 2 λόγια για τα βουρτσάκια της Parker. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ cal 20 στα κυνήγια μου, και ρίχνω πολλά μισοταπα έχω μολυβδωσεις στις κανες. Δεν μπορούσα να βρω βουρτσάκια να είναι αποτελεσματικά. Για να κάνω δουλειά έβαζα από 12αρι τα οποία μετά ήταν για πέταμα γιατί Στράβωναν. Πήρα λοιπόν από Αγγλία τα parker. Πήρα σε cal 20 και σε cal 12. Πήρα και αντάπτορα να βιδωνουν στη βέργα μου. Παιδιά άλλη ποιότητα, και τρομερό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια. Τα ιταλικά και τα αμερικανικα που είχα πήγαν στα σκουπίδια. View attachment 40281View attachment 40282
Σουγια θα την κάνειςβάλε κάνα 3000 καλύτερα ,η πιο καλά το σαπούνι των χρυσοχόωνΕρωτηση: Αν τριψω - γυαλισω χρωμιομενη καννη με ψιλο (800) ντουκοχαρτο και δραπανο θα παθει τιποτα? Δε νομιζω ε ε ε???
Τι ειναι αυτο?η πιο καλά το σαπούνι των χρυσοχόων
Το χρησιμοποιούν για γυάλισμα....έχει διαφορά , grit....ρωτά σε κάποιον ....εγώ έχω περάσει σε μια δερμάτινη ζώνη το μπλε χρώμα ,για γυάλισμα...κόψηςΤι ειναι αυτο?
Πλάκα κάνεις ...Ερωτηση: Αν τριψω - γυαλισω χρωμιομενη καννη με ψιλο (800) ντουκοχαρτο και δραπανο θα παθει τιποτα? Δε νομιζω ε ε ε???
Εμένα πάει τζάμπα η παλινδρόμηση.Θα ήθελα να γράψω 2 λόγια για τα βουρτσάκια της Parker. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ cal 20 στα κυνήγια μου, και ρίχνω πολλά μισοταπα έχω μολυβδωσεις στις κανες. Δεν μπορούσα να βρω βουρτσάκια να είναι αποτελεσματικά. Για να κάνω δουλειά έβαζα από 12αρι τα οποία μετά ήταν για πέταμα γιατί Στράβωναν. Πήρα λοιπόν από Αγγλία τα parker. Πήρα σε cal 20 και σε cal 12. Πήρα και αντάπτορα να βιδωνουν στη βέργα μου. Παιδιά άλλη ποιότητα, και τρομερό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια. Τα ιταλικά και τα αμερικανικα που είχα πήγαν στα σκουπίδια. View attachment 40281
ψιλο Βασιλη οχι 800. Πιο πανω. Γιατι? Ετσι γυαλιζουν και τα βερνικια στο αυτοκινητο οι φαναρζιδεςΠλάκα κάνεις ...
Εγώ δεν θα έβαζα, ούτε έχω διαβάσει ποτέ ότι το κάνει κάποιος.ψιλο Βασιλη οχι 800. Πιο πανω. Γιατι? Ετσι γυαλιζουν και τα βερνικια στο αυτοκινητο οι φαναρζιδες