Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eχει αγορασει κανεις και χρησιμοποιησει συσκευη ultra sound για καθαρισμα μερων του οπλου του? Θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο μελη που εχουν στην κατοχη τους ή εχουν δοκιμασει? Τα συν και τα πλην, Περιορισμοι, αποτελεσματκοτητα κτλ

Eχει αγορασει κανεις και χρησιμοποιησει συσκευη ultra sound για καθαρισμα μερων του οπλου του? Θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο μελη που εχουν στην κατοχη τους ή εχουν δοκιμασει? Τα συν και τα πλην, Περιορισμοι, αποτελεσματκοτητα κτλ
Συν: μπορεις να την χρησιμοποιήσεις να σπασεις την πέτρα των δοντιών ή και την πέτρα των νεφρών!:)

Τι να καθαρίσει δηλαδή ;;;
Λάδια ;;;

Δεν υπάρχει λόγος.
Επίσης τι υγρό θα χρησιμοποιήσεις ;;;

Έχω υπερήχους αλλά ποτέ δεν θα έβαζα σκανδαλοθήκη μέσα πχ σε νερό ...

Θα ήθελα να γράψω 2 λόγια για τα βουρτσάκια της Parker. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ cal 20 στα κυνήγια μου, και ρίχνω πολλά μισοταπα έχω μολυβδωσεις στις κανες. Δεν μπορούσα να βρω βουρτσάκια να είναι αποτελεσματικά. Για να κάνω δουλειά έβαζα από 12αρι τα οποία μετά ήταν για πέταμα γιατί Στράβωναν. Πήρα λοιπόν από Αγγλία τα parker. Πήρα σε cal 20 και σε cal 12. Πήρα και αντάπτορα να βιδωνουν στη βέργα μου. Παιδιά άλλη ποιότητα, και τρομερό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια. Τα ιταλικά και τα αμερικανικα που είχα πήγαν στα σκουπίδια. s-l400.jpg12g.jpg

Θα ήθελα να γράψω 2 λόγια για τα βουρτσάκια της Parker. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ cal 20 στα κυνήγια μου, και ρίχνω πολλά μισοταπα έχω μολυβδωσεις στις κανες. Δεν μπορούσα να βρω βουρτσάκια να είναι αποτελεσματικά. Για να κάνω δουλειά έβαζα από 12αρι τα οποία μετά ήταν για πέταμα γιατί Στράβωναν. Πήρα λοιπόν από Αγγλία τα parker. Πήρα σε cal 20 και σε cal 12. Πήρα και αντάπτορα να βιδωνουν στη βέργα μου. Παιδιά άλλη ποιότητα, και τρομερό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια. Τα ιταλικά και τα αμερικανικα που είχα πήγαν στα σκουπίδια. View attachment 40281View attachment 40282
Η πάνω η η κάτω❓❓❓❓

Θα ήθελα να γράψω 2 λόγια για τα βουρτσάκια της Parker. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ cal 20 στα κυνήγια μου, και ρίχνω πολλά μισοταπα έχω μολυβδωσεις στις κανες. Δεν μπορούσα να βρω βουρτσάκια να είναι αποτελεσματικά. Για να κάνω δουλειά έβαζα από 12αρι τα οποία μετά ήταν για πέταμα γιατί Στράβωναν. Πήρα λοιπόν από Αγγλία τα parker. Πήρα σε cal 20 και σε cal 12. Πήρα και αντάπτορα να βιδωνουν στη βέργα μου. Παιδιά άλλη ποιότητα, και τρομερό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια. Τα ιταλικά και τα αμερικανικα που είχα πήγαν στα σκουπίδια. View attachment 40281View attachment 40282
Κι αυτη (η πυκνη) με τον καιρο Θα πατηθει. Που και που ξεκαζε τη με κανα καθαριστικο καρμπυρατερ γαιτι μπουκωνει απο τη μουργα.

Θα ήθελα να γράψω 2 λόγια για τα βουρτσάκια της Parker. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ cal 20 στα κυνήγια μου, και ρίχνω πολλά μισοταπα έχω μολυβδωσεις στις κανες. Δεν μπορούσα να βρω βουρτσάκια να είναι αποτελεσματικά. Για να κάνω δουλειά έβαζα από 12αρι τα οποία μετά ήταν για πέταμα γιατί Στράβωναν. Πήρα λοιπόν από Αγγλία τα parker. Πήρα σε cal 20 και σε cal 12. Πήρα και αντάπτορα να βιδωνουν στη βέργα μου. Παιδιά άλλη ποιότητα, και τρομερό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια. Τα ιταλικά και τα αμερικανικα που είχα πήγαν στα σκουπίδια. View attachment 40281
Εμένα πάει τζάμπα η παλινδρόμηση.
Αποτέλεσμα μηδέν.
Το παράτησα.
Ελικοειδή και άγιος ο θεός.

Status
Not open for further replies.
Back