Μάκης
Banned
το λαστιχάκι(φλάντζα)από το ποτηράκι της κάννης είναι Γιάννη το οποίο βγαίνει λίγο δύσκολα αλλά ξαναμπαίνει εύκολαΔεν εβγαζες και καμμια διαφωτιστικη φωτο για να δούμε και οι υπόλοιποι ?
το λαστιχάκι(φλάντζα)από το ποτηράκι της κάννης είναι Γιάννη το οποίο βγαίνει λίγο δύσκολα αλλά ξαναμπαίνει εύκολαΔεν εβγαζες και καμμια διαφωτιστικη φωτο για να δούμε και οι υπόλοιποι ?
Τα σύγχρονα αυτογεμη πρέπει να μπορείς να τα λύσεις και δεσεις στο σκοτάδι. Επίσης και να τα καθαρίσεις. Αλλοιως θεωρούνται περιπλοκα.Αυτο που διαπίστωσα είναι οτι είναι ευκολότερο να επέμβεις απο ότι φοβάσαι τις περισσότερες φορές.
Ωραιο δειχνει Χρηστο.Βέργο κατασκευές συνέχεια.
αφού έχω αποφασίσει καθε βέργα να έχει το βουρτσάκι της γιατί βολεύει πολύ προχώρησα σε κατασκευή βάσεων για ξυλόβεργα που είναι πάμφθηνες .
τα υλικά χακοσωλήνα και μακρύ παξιμάδι πεντάρι .
τα εργαλεία - dremel και λίμα .
έκοψα ένα κομμάτι σωλήνα και τρόχισα τις γωνίες αο το παξιμάδι
πέρασα το παξιμάδι μέσα στην σωλήνα χτυπώντας το με σφυρί , το οποίο σφήνωσε δυνατά. έκοψα ότι περίσσεψε απο το παξιμάδι και τρόχισα για να γλυκάνει
ύστερα έτριψα λίγο την ξυλόβεργα να λεπτύνει και σφήνωσα την στην άκρη την σωλήνα μου .. δεν κουνάει καθόλου και είναι πολύ στιβαρό . ίσως αύριο να του κάνω και μία πονταρισιά για σιγουριά.
Χαχα .. από εσάς την έκλεψα την ιδέα !Ωραιο δειχνει Χρηστο.
Κι εγω στο σπιτι προτιμω τις μονοκομματες ξυλινες η και αλουμινενιες βεργες και το εξαρτημα, αφου τρυπησω την ακρη, το κολαω με κολλα δυο συστατικων.
Η συρματινη βουρτσα στην τελευταια φωτο κατι μου θυμιζει..xm.
Αν βρεις εύκολα τα υλικά φτιάξτε το, δουλεύει άριστα με ελάχιστο κόστος.Χαχα .. από εσάς την έκλεψα την ιδέα !
Το επόμενο που θα κλέψω είναι η συνταγή για το κόκκινο ζουμί καθαρισμού της καννης
Χρήστο η χαλκοσωλήνα τι διάμετρο είναι;Βέργο κατασκευές συνέχεια.
αφού έχω αποφασίσει καθε βέργα να έχει το βουρτσάκι της γιατί βολεύει πολύ προχώρησα σε κατασκευή βάσεων για ξυλόβεργα που είναι πάμφθηνες .
τα υλικά χακοσωλήνα και μακρύ παξιμάδι πεντάρι .
τα εργαλεία - dremel και λίμα .
έκοψα ένα κομμάτι σωλήνα και τρόχισα τις γωνίες αο το παξιμάδι
πέρασα το παξιμάδι μέσα στην σωλήνα χτυπώντας το με σφυρί , το οποίο σφήνωσε δυνατά. έκοψα ότι περίσσεψε απο το παξιμάδι και τρόχισα για να γλυκάνει
ύστερα έτριψα λίγο την ξυλόβεργα να λεπτύνει και σφήνωσα την στην άκρη την σωλήνα μου .. δεν κουνάει καθόλου και είναι πολύ στιβαρό . ίσως αύριο να του κάνω και μία πονταρισιά για σιγουριά.
8mm εσωτερικά και 10 mm εξωτερικάΧρήστο η χαλκοσωλήνα τι διάμετρο είναι;
Και γιατί αντί για ξύλινη βέργα δεν χρησιμοποιείς ολόκληρη χαλκινη;8mm εσωτερικά και 10 mm εξωτερικά
Η αλήθεια ειναι πώς δεν το σκέφτηκα καθόλου ...(αν έκανα ολόκληρη δεν νομίζω να λύγιζε κ. Γιάννη)Και γιατί αντί για ξύλινη βέργα δεν χρησιμοποιείς ολόκληρη χαλκινη;
Φοβάσαι μήπως λυγισει;
Εγώ έχω φτιάξει με δύο αλουμινοσωληνες 6 και 8 χιλ και είναι ωραιοτατες.Η αλήθεια ειναι πώς δεν το σκέφτηκα καθόλου ...(αν έκανα ολόκληρη δεν νομίζω να λύγιζε κ. Γιάννη)
.. βέβαια ειχα μονο ενα μικρό κομμάτι σωλήνα και έχω αρκετές ξύλινες βέργες που βάζω στα λουλουδια .
Συνδυαστικά.. τώρα που το σκέφτομαι, θα μπορούσε να γίνει με συνδέσμους σαν κ αυτό που έκανα, μια σπαστή στα δύο χαλκινη ! ωραία θα ήταν !
ναι μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα ξύλα πλαστικά η την βαφή απ΄ότι ξέρωΤο σπρέι καθαρισμού φρένων είναι πιθανό να προκαλέσει ζημιά; (Τί ιδέες έχω ώρες-ώρες ρε φούστη μου... )
ναι μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα ξύλα πλαστικά η την βαφή απ΄ότι ξέρω
αυτό που λένε είναι απαγορευτικό είναι το σπρέυ καθαρισμού καρμπυρατέρ
αααααααα αλλά γιατί να φθάσουμε εκεί;;;;;Μάκη για τον καθαρισμό του πιστονιού εννοούσα