A
AltairLusso
Εγώ μόνο με καθαρή βενζίνη την πλένω την σκανδάλη, φύσημα με αέρα και τέλος.Θα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε καθαρη βενζινη που στεγνωνει και γρηγορα.?
Εγώ μόνο με καθαρή βενζίνη την πλένω την σκανδάλη, φύσημα με αέρα και τέλος.Θα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε καθαρη βενζινη που στεγνωνει και γρηγορα.?
Οκ.Εγώ μόνο με καθαρή βενζίνη την πλένω την σκανδάλη, φύσημα με αέρα και τέλος.
Βρήκα ότι :Για το νέφτι και το white spirit ίσως με ξεγελούν οι ετικέτες των προϊόντων.
Εδώ μπερδεύτηκα και εγώ.
Είναι διαλυτικο με βάση την παραφίνη που είναι μέρος του αποσταγματος του πετρελαίου. Μπορείς ίσως να το πεις καθαρό πετρέλαιο γιατί είναι απόσταγμα, βλέπε τσίπουρο!Γιαννη τελικα το wh. Sp. ειναι καθ. πετρελαιο ή οχι;
Όλα τα solvents μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα μέταλλα που δεν είναι βαμμένα, καλό είναι να μην έρχονται σε επαφή με τα χέρια και επίσης μετά τον καθαρισμό πρέπει να αφαιρούνται από τα μεταλλικά μέρη με white spirit ή κάποιον διαλύτη γενικότερα για να αδρανοποιούνται και να μην φθείρουν τα μέταλλα. Για αχρωμίωτες κάννες είναι ότι πρέπει. Εγώ εκτός από τις κάννες χρωμιωμένες και αχρωμίωτες μία-δύο φορές τον χρόνο, καθαρίζω και το πιστόνι της καραμπίνας κάνοντας το καινούριο.Το HOPPES no9 solvent to mikrο το μπουκαλι, ξερει καποιος ποια ακριβος χρηση εχει? ειναι και για αχρ. κανες?
OK, ask him if the chamber and the forcing cone at 930i are chromium plated ....Γιώργο μας τρώει μάλλον η ίδια ψείρα
μιλάω με τον Michele Marocchi από FB να μου πει τί και πώς
.buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.OK, ask him if the chamber and the forcing cone at 930i are chromium plated ....
Πριν 2 χρόνια περίπου που πήρα το σετ από τον Παπατσαρούχα είχε, αν θυμάμαι καλά, 25€ η βέργα από τριανταφυλλιά και 10-12€ η βούρτσα...Όχι ρε φίλε, μην τρελαθούμε, άκου 40€ η βέργα. Πριν την πάρεις από ebay κάνε ένα τηλέφωνο στον Παπατσαρούχα, νομίζω βούρτσα και βέργα τα είχε γύρω στο 30άρι.
Όσοι δυσκολεύονται να απομακρύνουν κατάλοιπα από θαλάμες και κάννες, η απόλυτη βούρτσα είναι αυτή, Παύλο και Χρήστο, αυτήν χρειάζεστε,
http://www.ebay.com/sch/i.html?_fro...RS0&_nkw=bisley+payne+galloway+brush&_sacat=0
το πρόβλημα είναι ότι το σπείρωμα της δεν ταιριάζει στα σπειρώματα των βεργών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Θέλει Αγγλικό σπείρωμα οπότε ή πρέπει κάποιος να αγοράσει και την βέργα ή να φτιάξει μόνος του το σπείρωμα. Νομίζω ότι το σετ βέργα και βούρτσα το έχει ο Παπατσαρούχας.
Επειδή θεωρητικά αυτές οι βούρτσες είναι για το καθάρισμα της θαλάμης και το πέρασμα τους από την 12άρα κάννη θα τις "χαλάσει", λέγοντας χαλάσει εννοώ ότι με τον καιρό η βούρτσα θα μαζέψει στην διάμετρο του αυλού και δεν θα ασκεί μεγάλη πίεση στην θαλάμη και στον κώνο, το ιδανικό είναι να πάρει κάποιος άλλη μία σε διαμέτρημα 10 και να την έχει μόνο για την θαλάμη και την αρχή του αυλού. Μέχρι όμως να μαζέψει η 12 άρα θέλει κάποιο καιρό, οπότε για αρχή τουλάχιστον δεν έχει πρόβλημα.
Μου έστειλε o Χρήστος (manthoscc), μια bisley
και φαίνεται να αντέχει...
..
Όσοι δυσκολεύονται να απομακρύνουν κατάλοιπα από θαλάμες και κάννες, η απόλυτη βούρτσα είναι αυτή, Παύλο και Χρήστο, αυτήν χρειάζεστε,
http://www.ebay.com/sch/i.html?_fro...RS0&_nkw=bisley+payne+galloway+brush&_sacat=0
το πρόβλημα είναι ότι το σπείρωμα της δεν ταιριάζει στα σπειρώματα των βεργών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Θέλει Αγγλικό σπείρωμα οπότε ή πρέπει κάποιος να αγοράσει και την βέργα ή να φτιάξει μόνος του το σπείρωμα. Νομίζω ότι το σετ βέργα και βούρτσα το έχει ο Παπατσαρούχας.
Επειδή θεωρητικά αυτές οι βούρτσες είναι για το καθάρισμα της θαλάμης και το πέρασμα τους από την 12άρα κάννη θα τις "χαλάσει", λέγοντας χαλάσει εννοώ ότι με τον καιρό η βούρτσα θα μαζέψει στην διάμετρο του αυλού και δεν θα ασκεί μεγάλη πίεση στην θαλάμη και στον κώνο, το ιδανικό είναι να πάρει κάποιος άλλη μία σε διαμέτρημα 10 και να την έχει μόνο για την θαλάμη και την αρχή του αυλού. Μέχρι όμως να μαζέψει η 12 άρα θέλει κάποιο καιρό, οπότε για αρχή τουλάχιστον δεν έχει πρόβλημα.
Η βούρτσα ταιριάζει αρκετά κάλα στο βύσμα και είναι πολύ σταθερή (δεν είναι ακριβώς ίδιο σπείρωμα αλλα εναι μια χαρά για 0,15 ευρώ το ενα βύσμα )Χρηστο πολυ καλη πατεντα. Η βουρτσα δηλαδη εχει συμβατο σπειρωμα με αυτο του βυσματος απο καλωδιο ψηφιακης κεραιας; Η χαλκοσωληνα των 8 εφαρμοζει μεσα στη ξυλινη βεργα; Θα μπορουσε αντι ξυλινης βεργας να εχουμε μονοκομματη τη χαλκοσωληνα;