Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είχα το Napier Gun Cleaner που έκανε δουλειά σαν degreaser αλλά δεν είχε πολύ πίεση όπως λες. Άσε που είναι πανάκριβο. Τώρα χρησιμοποιώ καθαριστικό καρμπυρατέρ που πιστεύω δεν υπάρχει δυνατότερο σε θέμα απόδοσης. Τιμή στο 1/3 από τα "εγκεκριμένα" για όπλα. Παρόμοια δουλειά κάνει και το καθαριστικό φρένων. Θέλουν προσοχή όμως σε πλαστικά, λάστιχα κλπ.

Αυτό το δοκίμασα από φίλο μάστορα που πάω τα αυτοκίνητα και είναι πολύ καλό.
https://www.skroutz.gr/s/18463359/Wurth-XXL-Σπρέι-Καθαρισμού-Φρένων-750ml.html
Αν ήταν και ασφαλές για τα συνθετικά μέρη θα έδινε τη λύση.

Και εγώ της wurth χρησιμοποιούσα παλιά. Οπλουργος μου το ειχε προτείνει. Έχει πολύ πίεση αυτό της wurth και στεγνώνει και γρήγορα. Έχω ένα παλιό μπουκάλι σπίτι θα το βγάλω φωτό και θα στο στείλω

Πιστόνι μαστό κάννης και κλείστρο καθαρίζω μόνο. Φύσημα καλό σκουπίζεις περνάς λαδάκι όπου χρειάζεται και τέλος. Δεν έχει φόβο. Δεν έχω ρίξει εσωτερικά της βάσης γιατί φοβάμαι το συνθετικό κοντάκι.

Πιστόνι μαστό κάννης και κλείστρο καθαρίζω μόνο. Φύσημα καλό σκουπίζεις περνάς λαδάκι όπου χρειάζεται και τέλος. Δεν έχει φόβο. Δεν έχω ρίξει εσωτερικά της βάσης γιατί φοβάμαι το συνθετικό κοντάκι.
Εγώ το χρησιμοποιώ πάρα πολύ στον καθαρισμό του πιστολιού. Απλά η λαβή του έχει πολυμερές και δεν θέλω να αλλοιωθεί. Στην καραμπίνα, αποκλειστικά στον μηχανισμό σκανδάλης και στο εσωτερικό της βάσης, εκεί δεν έχω θέμα.

Είχα το Napier Gun Cleaner που έκανε δουλειά σαν degreaser αλλά δεν είχε πολύ πίεση όπως λες. Άσε που είναι πανάκριβο. Τώρα χρησιμοποιώ καθαριστικό καρμπυρατέρ που πιστεύω δεν υπάρχει δυνατότερο σε θέμα απόδοσης. Τιμή στο 1/3 από τα "εγκεκριμένα" για όπλα. Παρόμοια δουλειά κάνει και το καθαριστικό φρένων. Θέλουν προσοχή όμως σε πλαστικά, λάστιχα κλπ.

Αυτό το δοκίμασα από φίλο μάστορα που πάω τα αυτοκίνητα και είναι πολύ καλό.
https://www.skroutz.gr/s/18463359/Wurth-XXL-Σπρέι-Καθαρισμού-Φρένων-750ml.html
Σπρέι για καρμπυρατέρ ; Εεε όχι …. 😲

Γιατί δεν κάνετε ένα κανάλι στο γιου τουμπ ‼️ να γίνετε ινφλουενσερς❓‼️εσύ λάδια ο Κόλλιας τφεκια‼️😆
Ρε συ αμα κανω εγω τουφεκια θα πρεπει να τα ριξω και θα γινω ρομπα.
Αμα ειναι μονο για table top review νταξει.
Αλλα θα μου πεις οι περισσοτεροι τετοια κανουν. Λες να ειναι κι αυτοι γτπ?
Να παρω τα λαδια και τα σολβεντς?

Έρχομαι εγώ να τα ρίξω. Μην με βάλετε να πω πώς καθαρίζουν μόνο!😂😂😂
Ρε συ αμα κανω εγω τουφεκια θα πρεπει να τα ριξω και θα γινω ρομπα.
Αμα ειναι μονο για table top review νταξει.
Αλλα θα μου πεις οι περισσοτεροι τετοια κανουν. Λες να ειναι κι αυτοι γτπ?
Να παρω τα λαδια και τα σολβεντς?

Γιατί όχι το κατάλληλο προϊόν που είναι κατασκευασμένο για αυτή τη χρήση ;

View attachment 63126
Γιώργη εδώ Ελλάδα βρισκουμε μονο οτι φερνουν κάποιοι μεγαλοι αντιπροσωποι που τα διανεμουν και στους μικροτερους.
Ασε που τα πληρωνουμε πανακριβα. Ιδιως τα Αμερικανικα.
Θελω να παρω ενα μπουκαλι clenzoil που το βρίσκω μονο Αγγλία και Φινλανδια και ενα eezox που δεν υπαρχει περιπτωση.

Γιώργη εδώ Ελλάδα βρισκουμε μονο οτι φερνουν κάποιοι μεγαλοι αντιπροσωποι που τα διανεμουν και στους μικροτερους.
Ασε που τα πληρωνουμε πανακριβα. Ιδιως τα Αμερικανικα.
Θελω να παρω ενα μπουκαλι clenzoil που το βρίσκω μονο Αγγλία και Φινλανδια και ενα eezox που δεν υπαρχει περιπτωση.
Βρίσκουμε anti seize και δεν έχει γράσο για τσοκ ; Το brownells Ευρώπης δεν έχει ;

Αυτό Γιώργο όσες φορές το έχω κοιτάξει είναι πανάκριβο + μεταφορικά από Ιταλία τουλάχιστον.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν το έχω κοιτάξει με λεπτομέρεια.
Το κατάστημα της Ιταλίας εξυπηρετεί την Ελλάδα , το πανάκριβο είναι σχετικό πάντα …

Το μόνο πραγματικό αντικολλητικο γρασσο για τσοκ το πουλάει η colonial arms (δεν εισάγεται Ελλάδα) και είναι ίδιο με το Permatex βάσης αλουμινίου.
Υπάρχουν γράσα για τσοκ από διάφορες εταιρείες , birchwood Casey , Briley, pro shot, outers και πόσες ακόμα εταιρίες . Η permatex δεν βγάζει προϊόντα καθαρισμού / συντήρησης πυροβόλων όπλων …. Τώρα αν αυτο εξυπηρετεί και έχει αφήσει ευχαριστημένο κάποιο συνάδελφο είναι άλλη ιστορία …

Μην το γελάς, θα τους παρακολουθούσα φανατικά .love.
Δε το γελάω καθόλου‼️θα ομιλούσαν κ την αγγλικήν για διεθνές σκηνικό(απήχηση) ....με μετάφραση για τους λοκαλ‼️τι οι άλλοι καλύτεροι είναι❓άσε που το Κατάρ θα τους έκανε πρόσκληση με ένα σκασμό μπενεφιτς‼️ ,όλους τους ινφλου εκεί τους μάζεψε‼️

Δε το γελάω καθόλου‼️θα ομιλούσαν κ την αγγλικήν για διεθνές σκηνικό(απήχηση) ....με μετάφραση για τους λοκαλ‼️τι οι άλλοι καλύτεροι είναι❓άσε που το Κατάρ θα τους έκανε πρόσκληση με ένα σκασμό μπενεφιτς‼️ ,όλους τους ινφλου εκεί τους μάζεψε‼️
Σιγά να μην είχαν ΚΑΙΛΑ τα δικά μας τα παιδιά με τους καταριανους

Υπάρχουν γράσα για τσοκ από διάφορες εταιρείες , birchwood Casey , Briley, pro shot, outers και πόσες ακόμα εταιρίες . Η permatex δεν βγάζει προϊόντα καθαρισμού / συντήρησης πυροβόλων όπλων …. Τώρα αν αυτο εξυπηρετεί και έχει αφήσει ευχαριστημένο κάποιο συνάδελφο είναι άλλη ιστορία …
Ποιο από αυτά τα γρασσα μπορείς να το βάλεις στο τσοκ και να ρίχνεις στο σκοπευτήριο επί 2-3 μήνες (λίγο λέω) και να έχεις την σιγουριά ότι θα ξεβιδωθεί;
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει προϊόντα καθαρισμού / συντήρησης πυροβόλων όπλων; σε τι διαφέρουν τα μέταλλα και τα καμμένα λάδια από αυτά σε εξαρτήματα ενός αυτοκινήτου; μήπως το πιστόνι ενός όπλου είναι ακριβωτερο από ένα καρμπυρατέρ ή είναι φτιαγμένο από αλλα μέταλλα;
Οι απορίες μπορούν να απαντηθούν και από οποιονδήποτε άλλον γνωριζει...

Status
Not open for further replies.
Back