Αν καθαρίζεις τακτικά,ναι!Η καπνιλα του πιστονιού φεύγει με αυτό?
Πέστο έτσι …Στα τσοκ.
Άστα βιδωμένα πάνω στην κάννη όσο θες, δεν κολλάνε.
Εμένα ετσι εύκολα καθαριζει η xlr στην κάννη.Τα ίδια... Για να καθαρίσει τελείως το beretta 18.6 βάζω αυτό της hoppes στο γυάλινο μπουκαλάκι.
Τα άλλα beretta με 18.3-18.4 θέλουν κ αυτά προσπάθεια. Το ίδιο κ οι μπενελες, browning, κ τα υπόλοιπα.
Στο τελος bisley βούρτσα.
Σήμερα έριξα με την Άσσο 18.4 καμία 15αρια ιδιογομωση με φιοκι συγκεντρωτηρα κ 11 Λάμπρο φελτρο.
Έκανα 5-6 φορές τη μαλλινη βούρτσα (με Eds red) μέσα έξω κ μετά χαρτοπετσέτα.
Η κάννη έγινε γυαλί. Οπλο 30 χρόνων καθαρίζει με ένα πέρασμα.
Ντουλικό τέλει 5 ευλω την ωλα.Εσύ μόλις μπορέσεις,να κανονίσουμε μια γενική στο σπίτι. Έχω την μέση κάνα τρίμηνο τώρα, και η γυναίκα με κοιτάει στραβά.
Και τα τρία είναι antiseize αλλά αυτό εδώ με την βάση αλουμινίου το χρησιμοποιώ 30 χρόνια. Παρτο μόνο για τα τσοκ, κοστίζει 8-15 ευρώ. Το άλλο με MoS2 βάλτο όπου αλλού θες στα τουφεκια σου.
Βάλε αυτό που καθαρίζουν στο βιλαμπαχοΗ καπνιλα του πιστονιού φεύγει με αυτό?
Σιζ δε μπαρελΚαι τα τρία είναι antiseize αλλά αυτό εδώ με την βάση αλουμινίου το χρησιμοποιώ 30 χρόνια. Παρτο μόνο για τα τσοκ, κοστίζει 8-15 ευρώ. Το άλλο με MoS2 βάλτο όπου αλλού θες στα τουφεκια σου.
Α ρε κουφάλα σε κάτοχο αμερικάνας θα πας για καθάρισμα ; Να σου κάνει κάνα κόλπο και να βγει το όνομα ότι κάνει εμπλοκές η berettaΠαικτουρα!!! ( όταν τελείωση το κυνήγι θα σε επισκεφτώ )
Εκτος αν με προλαβει ο sam 13 και γλυτωσω το τεστ.
Γιατί δεν κάνετε ένα κανάλι στο γιου τουμπ να γίνετε ινφλουενσερςεσύ λάδια ο Κόλλιας τφεκιαΤο ναπιερ είναι καλό. Το λεγκια θα το έχω στα χέρια μου τρίτη λογικά
Α ρε κουφάλα σε κάτοχο αμερικάνας θα πας για καθάρισμα ; Να σου κάνει κάνα κόλπο και να βγει το όνομα ότι κάνει εμπλοκές η beretta
Είχα το Napier Gun Cleaner που έκανε δουλειά σαν degreaser αλλά δεν είχε πολύ πίεση όπως λες. Άσε που είναι πανάκριβο. Τώρα χρησιμοποιώ καθαριστικό καρμπυρατέρ που πιστεύω δεν υπάρχει δυνατότερο σε θέμα απόδοσης. Τιμή στο 1/3 από τα "εγκεκριμένα" για όπλα. Παρόμοια δουλειά κάνει και το καθαριστικό φρένων. Θέλουν προσοχή όμως σε πλαστικά, λάστιχα κλπ.Λοιπόν, μια παρατήρηση για τα απολιπαντικα ( degreaser) Δοκιμάζοντας της Remington, της Napier και της balistol είδα διάφορες στον τρόπο που εκτοξεύεται το υλικό. Έχει σημασία να χτυπάει με πίεση στην επιφάνεια που στοχεύεις, για να πετάει όχι μόνο τα παλιά λάδια αλλά και τα ξένα σώματα εύκολα και γρήγορα. Αλλιώς θα χρειαστεί να κρατήσεις για περισσότερο χρόνο πατημένη τη βαλβίδα, στοχεύοντας το ίδιο σημείο Το προϊόν της balistol έχει τη χαμηλότερη πίεση από τα τρία προϊόντα ( σα να ουρεί σκυλάκι), την καλύτερη μυρωδιά και το σημαντικότερο, την καλύτερη τιμή. Αν όμως έπρεπε να επιλέξω ένα, ανεξαρτήτου τιμής, θα επέλεγα το προϊόν της Remington. Ψεκάζει πολύ δυνατά και κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα. Δυστυχώς όμως είναι δυσεύρετο. Το Napier καλό ( όχι όσο της Remington), αλλά υπερβολικά ακριβό. Napier δεν θα ξανά πάρω σίγουρα.
Μην το γελάς, θα τους παρακολουθούσα φανατικάΓιατί δεν κάνετε ένα κανάλι στο γιου τουμπ να γίνετε ινφλουενσερςεσύ λάδια ο Κόλλιας τφεκια