Μην πάρει κάνα ιο και βήχει/ φταρνίζεται όποτε "θέλει" και μας σκοτώσει.Μην αρπάξει κανένα μικρόβιο η κάννη και δεν σμοτωνει.
Το σπρευ μαλλον δεν υπάρχει Ελλάδα.
Μην πάρει κάνα ιο και βήχει/ φταρνίζεται όποτε "θέλει" και μας σκοτώσει.Μην αρπάξει κανένα μικρόβιο η κάννη και δεν σμοτωνει.
Από περιέργεια, αν μπορείς βγάλε μια φωτό πίσω να δούμε την εταιρεία κλπ.Πρώτη εμπειρία καθαρισμού αχρωμιωτης κάνης (sx2) με προϊόν αφρού. Αποτέλεσμα μακράν ο καλύτερος καθαρισμός που έχω κάνει. Ο αφρός είναι δώρο και δεν ξέρω αν έρχεται στην ελληνική αγορά. View attachment 65103
Έχεις δίκιο για το Hoppes αν και δεν βλέπω να γράφει κάτι για νίτρο. Έχω δύο μπουκαλάκια από παλιά που γράφουν νίτρο. Τελευταία 10ετια δεν το πήρα.
Το Ballistol ποτέ δεν κατάλαβα πως τα καταφέρνει όλα αυτά, όμως ο Γερμανός δεν γράφει βλακειες στην συσκευασία του.
Αφού λένε πως είναι και οικολογικό, μάλλον από φυτικά λάδια φτιάχνεται, το πιο πιθανό κραμβέλαιο ... Μου έλεγε κάποτε ένας Γερμανός ότι στη γερμανία καλλιεργούν τεράστιες εκτάσεις με ελαιοκράμβη. Το λάδι της χρησιμοποιείται παντού, από τη μαγειρική, μέχρι βιοντήζελ και λιπαντικά !!!!το βαλιστολ αν δεν είχε αυτή την έντονη μυρωδιά θα ήταν το ποιο value for money λάδι.
Αυτό δεν το ήξερα... Άμα έχεις ελαιόλαδο σιγά μην κοιτάξεις παραπέρα.Αφού λένε πως είναι και οικολογικό, μάλλον από φυτικά λάδια φτιάχνεται, το πιο πιθανό κραμβέλαιο ... Μου έλεγε κάποτε ένας Γερμανός ότι στη γερμανία καλλιεργούν τεράστιες εκτάσεις με ελαιοκράμβη. Το λάδι της χρησιμοποιείται παντού, από τη μαγειρική, μέχρι βιοντήζελ και λιπαντικά !!!!
Οποιοδήποτε λάδι μπαίνει σε τρόφιμα με τα κατάλληλα βελτιωτικά γεύσης.Ειχα την εντύπωση ότι μόνο για βιοντηζελ καλιεργειται.
Λογικά θα σκοτωθεί το μικρόβιο αν κολλήσειΜην αρπάξει κανένα μικρόβιο η κάννη και δεν σκοτωνει.
Εμ, αφού είναι νίτρο σολβεντ...Το hoppes'9 είναι το καλύτερο καθαριστικο. Τα βγάζει όλα. Πιο δραστικό είναι μόνο το σβουρακι.
Οι Φινλανδοί είναι λυσσαλεοι κυνηγοί και ψαράδες. Μαχαίρια Martiini, Rapala ψαρικά, χρώματα βαφής, ηλεκτρονικά μαραφέτια, κλπ ειναι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.
Ποιο μπάρμπεκιου έχεις , ειναι με ινοξ σχαρα ?Οι Φινλανδοί είναι λυσσαλεοι κυνηγοί και ψαράδες. Μαχαίρια Martiini, Rapala ψαρικά, χρώματα βαφής, ηλεκτρονικά μαραφέτια, κλπ ειναι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.
Έχω ξανασκεφτει να δοκιμάσω για καθαρισμό κάννης καθαριστικό αφρού για φούρνους ή ψησταριές, μήπως κάποιος ήδη το δοκίμασε να μας πει; θα το κάνω σε πρώτη ευκαιρία πάντως.
Ναι όπως φαίνεται είναι για αποκόλληση μετάλλων όπως ο χαλκός και ο πιο μαλακός μόλυβδος από τις κάννες εσωτερικά.Για βαθύ καθαρισμό από μόλυβδο στη κάνη (διασποράς , μάλλινα, μονοβολα) σωτήριο! Έχω δοκιμάσει της ίδιας μάρκας και τον αφρό αλλά δε....
Αυτό Δημήτρη δεν είναι που μυρίζει έντονα αμμωνία;Για βαθύ καθαρισμό από μόλυβδο στη κάνη (διασποράς , μάλλινα, μονοβολα) σωτήριο! Έχω δοκιμάσει της ίδιας μάρκας και τον αφρό αλλά δε....
Νίτρο του κερατά!!! Δεν είναι να το εισπνέεις!!! Αλλά δουλειά και εκεί που κωλώνει η βούρτσα...Αυτό Δημήτρη δεν είναι που μυρίζει έντονα αμμωνία;
εγώ έχω το σπρει, όντος πολύ δυνατό και πολύ καλόΓια βαθύ καθαρισμό από μόλυβδο στη κάνη (διασποράς , μάλλινα, μονοβολα) σωτήριο! Έχω δοκιμάσει της ίδιας μάρκας και τον αφρό αλλά δε....