Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρώτη εμπειρία καθαρισμού αχρωμιωτης κάνης (sx2) με προϊόν αφρού. Αποτέλεσμα μακράν ο καλύτερος καθαρισμός που έχω κάνει. Ο αφρός είναι δώρο και δεν ξέρω αν έρχεται στην ελληνική αγορά. View attachment 65103
Από περιέργεια, αν μπορείς βγάλε μια φωτό πίσω να δούμε την εταιρεία κλπ.

Έχεις δίκιο για το Hoppes αν και δεν βλέπω να γράφει κάτι για νίτρο. Έχω δύο μπουκαλάκια από παλιά που γράφουν νίτρο. Τελευταία 10ετια δεν το πήρα.
IMG_20220801_200002.jpg
Τόσο περίπου παλιό είναι και το δικό μου.
Τώρα δεν υπάρχει με αυτή την ετικέτα, αλλά με αυτή που δείχνει στο site που έβαλα παραπάνω. Αλλά είναι το ίδιο.
Το Ballistol ποτέ δεν κατάλαβα πως τα καταφέρνει όλα αυτά, όμως ο Γερμανός δεν γράφει βλακειες στην συσκευασία του.
το βαλιστολ αν δεν είχε αυτή την έντονη μυρωδιά θα ήταν το ποιο value for money λάδι.
Αφού λένε πως είναι και οικολογικό, μάλλον από φυτικά λάδια φτιάχνεται, το πιο πιθανό κραμβέλαιο ... Μου έλεγε κάποτε ένας Γερμανός ότι στη γερμανία καλλιεργούν τεράστιες εκτάσεις με ελαιοκράμβη. Το λάδι της χρησιμοποιείται παντού, από τη μαγειρική, μέχρι βιοντήζελ και λιπαντικά !!!!

Αφού λένε πως είναι και οικολογικό, μάλλον από φυτικά λάδια φτιάχνεται, το πιο πιθανό κραμβέλαιο ... Μου έλεγε κάποτε ένας Γερμανός ότι στη γερμανία καλλιεργούν τεράστιες εκτάσεις με ελαιοκράμβη. Το λάδι της χρησιμοποιείται παντού, από τη μαγειρική, μέχρι βιοντήζελ και λιπαντικά !!!!
Αυτό δεν το ήξερα... Άμα έχεις ελαιόλαδο σιγά μην κοιτάξεις παραπέρα.

Screenshot_20230117_125127_com.huawei.browser.jpg

Αν υπήρχανε τρυγόνια στη Γερμανία τέτοια σποράκια θα τρώγανε και θα ήτανε τούρμπο. Όχι ότι τα λιοσπορα δεν τα κάνουνε σαπούνια.

Οι Φινλανδοί είναι λυσσαλεοι κυνηγοί και ψαράδες. Μαχαίρια Martiini, Rapala ψαρικά, χρώματα βαφής, ηλεκτρονικά μαραφέτια, κλπ ειναι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.
Έχω ξανασκεφτει να δοκιμάσω για καθαρισμό κάννης καθαριστικό αφρού για φούρνους ή ψησταριές, μήπως κάποιος ήδη το δοκίμασε να μας πει; θα το κάνω σε πρώτη ευκαιρία πάντως.

Υπάρχουν υλικά που καθαρίζουν τα ινοξ και τα χρώμια ,σε χρωμιωμενη κανη την κάνουν και βλέπεις το πρόσωπο σου μέσα τόσο που τα σκακιά δε μπορούν να βγουν γλυστρανε και κάνουν γύρω γύρω στη κανη η αχρωμιωτη θέλει 3652 ντουφεκιες και μετά δύο μέρες τη χάλκινη πάνω κάτω και επί τα αυτά και στρώνει.

Οι Φινλανδοί είναι λυσσαλεοι κυνηγοί και ψαράδες. Μαχαίρια Martiini, Rapala ψαρικά, χρώματα βαφής, ηλεκτρονικά μαραφέτια, κλπ ειναι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.
Έχω ξανασκεφτει να δοκιμάσω για καθαρισμό κάννης καθαριστικό αφρού για φούρνους ή ψησταριές, μήπως κάποιος ήδη το δοκίμασε να μας πει; θα το κάνω σε πρώτη ευκαιρία πάντως.
Ποιο μπάρμπεκιου έχεις , ειναι με ινοξ σχαρα ?

Για βαθύ καθαρισμό από μόλυβδο στη κάνη (διασποράς , μάλλινα, μονοβολα) σωτήριο! Έχω δοκιμάσει της ίδιας μάρκας και τον αφρό αλλά δε....
Ναι όπως φαίνεται είναι για αποκόλληση μετάλλων όπως ο χαλκός και ο πιο μαλακός μόλυβδος από τις κάννες εσωτερικά.

Status
Not open for further replies.
Back