Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βγάλε τη Μπενελα!!
Μην πας με την μαχους,θα σου φύγει καμιά και θα σε πιει το ρεζίλι!!

Μαξους μέχρι να σβήσει ο ήλιος ;)
την έχω συνηθίσει καλύτερα πλέον. στον λαγο έχω τρία χρόνια τωρα που έσφιξα ένα βαθμό τσοκ γιατί με το 3* ηταν πολύ unfair
.my man.

Μαξους μέχρι να σβήσει ο ήλιος ;)
την έχω συνηθίσει καλύτερα πλέον. στον λαγο έχω τρία χρόνια τωρα που έσφιξα ένα βαθμό τσοκ γιατί με το 3* ηταν πολύ unfair
.my man.
Ευτυχώς που εσφιξες το τσοκ και πέρνεις κάνα λαγό!

τα πανακια είναι Birchwood = εγγύηση. Η μία πλευρά τους είναι σαγρε και καθαρίζει καλύτερα και ποιο ευκολα από αλλά του εμπορίου ;)
Πίστεψες και εσύ ότι οι αχρωμίωτες σκοτώνουν καλύτερα ... καθάριζε τώρα.
Βρήκα κάτι τούρκικα φυσίγγια κρότου με 3 ευρώ ... βάλε αυτά για φάσσες, μόνο η κάνη παίζει ρόλο λένε όσοι ξέρουν.
🤪

Πίστεψες και εσύ ότι οι αχρωμίωτες σκοτώνουν καλύτερα ... καθάριζε τώρα.
Βρήκα κάτι τούρκικα φυσίγγια κρότου με 3 ευρώ ... βάλε αυτά για φάσσες, μόνο η κάνη παίζει ρόλο λένε όσοι ξέρουν.
🤪

Χρωμιωμένη είναι η δικιά μου φίλε μου, αλλά με ένα κώνο να...... .yel.

received_898581574538326.gif

Καλησπέρα σας, όταν θα τελειώσει η σεζόν και το οπλο θα φυλαχτεί, είναι σωστό να το αφήσω στην βαλίτσα με την οποία ήρθε? Ή πρέπει να μείνει σε ανοικτό χώρο, για να μην πιάσει σκουριά? Επίσης η κάλτσα όπλου βοηθάει κάπου?

Χρωμιωμένη είναι η δικιά μου φίλε μου. αλλά με ένα κώνο να...... .yel.

View attachment 66567
Πάρε τα κρότου τότε .... τι τα θες τα Gamebore ... αυτά είναι για τις Benelli.

H αλήθεια όμως είναι ότι έχουν πραγματικά καλές κάνες και μεγάλους κώνους ...

Untitled 1.jpg

Καλησπέρα σας, όταν θα τελειώσει η σεζόν και το οπλο θα φυλαχτεί, είναι σωστό να το αφήσω στην βαλίτσα με την οποία ήρθε? Ή πρέπει να μείνει σε ανοικτό χώρο, για να μην πιάσει σκουριά? Επίσης η κάλτσα όπλου βοηθάει κάπου?
Αν δεν έχει υγρασία ούτε η βαλίτσα ούτε εκεί που θα το βάλεις οκ. Να το ελέγχεις που και που. Καλύτερα όμως σε οπλοκιβωτιο.

Αγόρασα αυτη την εργαλειοθήκη και έβαλα μέσα τα καθαριστικά που χρησιμοποιώ συνήθως και τα τσόκ. 10 ευρώ κάνει, είναι ανθεκτική και βολεύει για να την παίρνεις μαζί.

Attachments

• IMG_20230213_210118441.jpg
    IMG_20230213_210118441.jpg
    157,9 KB · Προβολές: 56
  • IMG_20230213_210149586.jpg
    IMG_20230213_210149586.jpg
    121,7 KB · Προβολές: 56
Status
Not open for further replies.
Back